Dodaj do ulubionych

Do J. Kołodzieja

23.09.11, 12:10
Czy już dostałeś zaproszenie na benefis znanego raśowca Mariana Makuli za który zażyczył sobie zapłaty??????????
Obserwuj wątek
    • jankolodziej Re: Do J. Kołodzieja 23.09.11, 16:19
      Hehe, to raczej nie zapłata. Dostałem i zaakceptowałem.
    • w36 Re: Do J. Kołodzieja 23.09.11, 20:39
      bytom333 napisał:

> Czy już dostałeś zaproszenie na benefis znanego raśowca Mariana Makuli za który
      > zażyczył sobie zapłaty??????????

Co chcesz? To przecież nasz ogromnie wielki dramaturg śląski. Bidula sam musi chodzić wokół swojej sławy, bo go za mało doceniają (szczególnie finansowo) ;)
      • brynio5 Re: Do J. Kołodzieja 23.09.11, 22:47
        To je taki nasz ślonski bard kery prziszoł na krziwe pyski z kabaretem RAK.
        Łoni mogom wom pedzieć za co mu podziynkowali.
        Bezmaś fałszowoł jak śpiywoł?
        • jankolodziej Re: Do J. Kołodzieja 24.09.11, 10:21
          Na jubileuszu firmy w której pracuję (dwa lata temu) zabawiał nas m.in. kabaret RAK. Nie dam rady podać tutaj ich gaży, bo takich cyfr moja klawiatura nie potrafi wystukać, na astronomii też mało się znam ;-)
          • baba2 Kabaret RAK 25.09.11, 07:51
            Szkoda ze nie ma już kabaretu RAK z Makulą
            .Pierwszą taśmę z ich piosenkami lubię najbardziej.
            Wszystko potem niestety nie .Nie można im za to odmówić ich sławy ponad Rudzkiej .Chociaż mi ta twórczość teraz nie odpowiada ,to trzeba uznać ich umiejętności i sławę .Doświadczyłem tego na żywo bezpośrednio przed ich występem w Rudzie Śląskiej gdzie dzieci leciały do nich jak lep na muchy spoufalając się zbyt nachalnie szczególnie z ,,Bercikiem”
            Jak by nie byli sławni na pewno by ich nie zapraszano na nie tylko polskie koncerty?
            To że dobrze i drogo sprzedają swój towar należy się cieszyć bo są lepszymi płatnikami podatku dochodowego niż wiele zasłużonych Rudzkich firm.
            Nie zazdroszczę im pieniędzy a tym bardziej ciężkiej i wyczerpującej pracy .Współczuję ich rodzinom i dzieciom i żonom.
            Życzę im jeszcze większych sukcesów.
            • g-48 Re: Kabaret RAK 25.09.11, 10:14
              Szkoda ze nie ma już kabaretu RAK z Makulą
              Nie wiem jak w RAKu byly podzielone role ale na zewnatrz wspanialy zespol.Teraz kazdy sobie rzepke skrobie -i brak tych "powiazan chemicznych" ktory rozslawil ten zespol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka