mohrhardt 14.02.12, 11:18 Referendum o odwołanie prezydenta. Nowe wybory. Jak to widze tak.Kto to zorganizuje?Za stary jestem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenrs2 Re: Referendum 14.02.12, 13:27 W tymże referendum powinno znaleźć się drugie pytanie: czy jesteś za weryfikacją pracowników UM i znaczną redukcją etatów (np. o 50%)? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_and_ugly Re: Referendum 14.02.12, 15:50 "...znaczną redukcją etatów (np. o 50%)?" Byle nie metodami i kryteriami dotychczas stosowanymi przez OdNowionych... Odpowiedz Link Zgłoś
kseniania Re: Referendum 14.02.12, 21:37 Z jednej strony ludzie chcą ograniczenia liczby urzędników, a z drugiej, żeby szybciej były załatwiane ich sprawy - niestety jakoś to nie idzie w parze, zwłaszcza kiedy władza wymyśla dodatkowe tworzenie nikomu niepotrzebnych papierków, raportów, sprawozdań, zakładanie w komputerach osobnych dokumentów dla każdej wysyłanej z urzędu koperty itp. Na pewno są w urzędzie ludzie, którzy szukają sobie zajęcia, ale są też tacy, co nie wiedzą w co ręce włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Referendum 14.02.12, 22:46 A tak, wywalmy 50 % a co tam, niech szukają po śmietnikach, niech chodzą po Caritasach Mopsach i innych instytucjach charytatywnych. Jasne, że można - wtedy jednak zamiast załatwić cokolwiek w UM będziesz tam stał cały dzień w kolejce, aż na dwór, skąd ty jesteś, że takimi idiotycznymi kategoriami myślisz, że trzymają się ciebie takie wątki, porównując do myślenia pewnej aktorki spalonego teatru. Co cieszyłbyś się z widoku stojących po jałmużnę zasiłek. Szyderco !!!!!!! a może by tak ciebie na ryj wykopać z roboty, może byś zmądrzał na zasiłku w krótkim czasie. Skąd biorą się na tym forum takie jełopo - gady. Ja w przeciwieństwie do ciebie cieszę się, że ci ludzie mają pracę, nawet wtedy jak jest ich tam ciut więcej. Za dobrze ci się wiedzie, że fandzolisz takie farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Referendum 14.02.12, 13:45 >Za stary jestem... Już na tyle,żeby nie dostrzec ,że już co najmniej dwa takie tematy istnieja na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Referendum 14.02.12, 18:18 Są dzielnice, po 5 osób i wiem ,że już zbierają podpisy.To nie jest słomiany ogień.Kartka A-4, lp,nazwisko umię i podpis, danej osoby.Zróncie to, zbierzemy to razem i gotowe. Ci aktywni, andażujcie ludzi i w miejsca publiczne.Nikt tego za nas noe zrobi. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
rstraightman Re: Referendum 18.02.12, 17:24 waple - czy twoja inicjatywa ma powodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Referendum 18.02.12, 18:18 ale was ruszyło, ale ruszył,o co korytkowanie zbliża się do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: Referendum 20.02.12, 02:11 Ale czy można odwołać prezydent co jest na krankolu?? Przeciez Smieszkowicze,Podludek, Gruszczynski i Siwawy bedą ja lokować jak długo trzeba będzie. Odpowiedz Link Zgłoś