Dodaj do ulubionych

Referendum

14.02.12, 11:18
Referendum o odwołanie prezydenta. Nowe wybory. Jak to widze tak.Kto to zorganizuje?Za stary jestem...
Obserwuj wątek
    • greenrs2 Re: Referendum 14.02.12, 13:27
      W tymże referendum powinno znaleźć się drugie pytanie: czy jesteś za weryfikacją pracowników UM i znaczną redukcją etatów (np. o 50%)?
      • bad_and_ugly Re: Referendum 14.02.12, 15:50
        "...znaczną redukcją etatów (np. o 50%)?"

Byle nie metodami i kryteriami dotychczas stosowanymi przez OdNowionych...
      • kseniania Re: Referendum 14.02.12, 21:37
        Z jednej strony ludzie chcą ograniczenia liczby urzędników, a z drugiej, żeby szybciej były załatwiane ich sprawy - niestety jakoś to nie idzie w parze, zwłaszcza kiedy władza wymyśla dodatkowe tworzenie nikomu niepotrzebnych papierków, raportów, sprawozdań, zakładanie w komputerach osobnych dokumentów dla każdej wysyłanej z urzędu koperty itp. Na pewno są w urzędzie ludzie, którzy szukają sobie zajęcia, ale są też tacy, co nie wiedzą w co ręce włożyć.
      • robertdebruss Re: Referendum 14.02.12, 22:46
        A tak, wywalmy 50 % a co tam, niech szukają po śmietnikach, niech chodzą po Caritasach Mopsach i innych instytucjach charytatywnych. Jasne, że można - wtedy jednak zamiast załatwić cokolwiek w UM będziesz tam stał cały dzień w kolejce, aż na dwór, skąd ty jesteś, że takimi idiotycznymi kategoriami myślisz, że trzymają się ciebie takie wątki, porównując do myślenia pewnej aktorki spalonego teatru. Co cieszyłbyś się z widoku stojących po jałmużnę zasiłek. Szyderco !!!!!!! a może by tak ciebie na ryj wykopać z roboty, może byś zmądrzał na zasiłku w krótkim czasie. Skąd biorą się na tym forum takie jełopo - gady. Ja w przeciwieństwie do ciebie cieszę się, że ci ludzie mają pracę, nawet wtedy jak jest ich tam ciut więcej. Za dobrze ci się wiedzie, że fandzolisz takie farmazony.
    • hepik1 Re: Referendum 14.02.12, 13:45
      >Za stary jestem...

Już na tyle,żeby nie dostrzec ,że już co najmniej dwa takie tematy istnieja na tym forum?
      • waple Re: Referendum 14.02.12, 18:18
        Są dzielnice, po 5 osób i wiem ,że już zbierają podpisy.To nie jest słomiany ogień.Kartka A-4, lp,nazwisko umię i podpis, danej osoby.Zróncie to, zbierzemy to razem i gotowe. Ci aktywni, andażujcie ludzi i w miejsca publiczne.Nikt tego za nas noe zrobi. Pozdro.
        • rstraightman Re: Referendum 18.02.12, 17:24
          waple - czy twoja inicjatywa ma powodzenie?
          • robertdebruss Re: Referendum 18.02.12, 18:18
            ale was ruszyło, ale ruszył,o co korytkowanie zbliża się do finału.
            • volwer Re: Referendum 20.02.12, 02:11
              Ale czy można odwołać prezydent co jest na krankolu?? Przeciez Smieszkowicze,Podludek, Gruszczynski i Siwawy bedą ja lokować jak długo trzeba będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka