Dodaj do ulubionych

V-ce Pieronczyk do dymisji

15.02.12, 10:57
Natychmiast powinien sie poddac do dymisji. To on podpisywał to najmądzrejsze doniesienie na śp Lucynę do prokuratury.Tym samym wykazał poraz kolejny swoją nieudolnosc i krecenie lodow z najasniejszą Lady.Ponadto klamie, teraz sie wypowiada, ze nie mowil o milionie , ktore sa przedmiotem oskarzenia pani Lucyny. Jest zapis z sesji, gdzie wypowiada się, że sprawa jest wielowątkowa i chodzi o ponad milion zł. To on jest winny rozpętania burzy medialnej naturalnie wraz z ta pania .Widać jest pan nieudolnym prawnikiem skora dał sie wciagnąc w pomocnictwo tej pani w ferowaniu wyroku na skarbniczke jeszcze przed zlozeniem tych wypocin do prokuratury. Z reszta pani prokurator w tvs jedznoznacznie podsumowała to wasze splodzone doniesienie okreslając jednoznacznie, ze wczesniej juz wydaliscie publiczny wyrok na skarbniczce.Więc, nadarmo teraz zaslaniac sie prezydentką, bo działaliscie wspolnie i w porozumieniu.
Obserwuj wątek
    • mohrhardt Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 11:02
      To totalne zero moralne i intelektualne.Tak samo durny jest ten Morek.Prym wiedzie jednak ta co już wkrótce wyjedzie na taczce...
      • gejsza10 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 11:21
        Szkoda taczki, przepędzic w jej strony. Oni wszyscy powinni opuscic i zostawic w spokju to nasze miasto.
        • nick_na_raz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 12:16
          Z MP kończyliśmy tę samą szkołę, choć nie w tych samych latach, więc zrodziło to we mnie jakieś poczucie solidarności i gdy tylko dowiedziałam się, że został wiceprezydentem, to od razu pomyślałam, że szkoda - taki młody, a już ma facet przechlapane, że jest w kiepskiej sytuacji marionetki "zatańczysz, jak ci zagram" i że pewnie sporo zapłaci za ten awans. ale teraz myślę, że ten "młody facet" ma w końcu już ponad 30 lat i możliwość podejmowania decyzji i wyborów zgodnie z samym sobą. skoro tego nie robi, to znaczy , że chyba jednak nie ma komu współczuć. szkoda.
          • skalar2011 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 12:28
            Tak właśnie na niektórych działa kasa i odrobina władzy.
            prawdziwy skalar 2011
            • marynia550 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 18:16
              W tej sytuacji, co zrobili, to ludzie bez sumienia!!!Nie zapominajcie, że to zło, ktore czynicie kiedys wroci do was wszystkich napewno, a życze oby jak najwczesniej. Panie Pieronczyk, nie szkoda panu mlodego wieku poświecic dla takich brudnych gierek, w ktore pana wciąga ta niedobra , msciwa pani?Znałam pana z trochę lepszej strony, aż dziw bierze iż wdałes sie pan wmanipulowac w taki proceder z tą panią. Pieniądze, wladza to nic w stosunku do wyrzutów sumienia. Wierze, głeboko w to , ze sumienie wczesniej czy pozniej sie odezwie, bo skrzywdzono, wrecz " zabito" psychicznie czlowieka poprzez wasze manipulacje. A ludzie wam tego nigdy nie zapomną!!!!!!
    • hajnrich3 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 23:22
      MP był zawsze takim zasadniczym formalistą jak teraz? myślałem, że tchnie trochę życia w to miasto. łudziłem się, że młody wicek będzie silny, optymistyczny i pełen życia. a okazuje się być podporządkowanym sługusem, z wiecznie niezadowoloną miną i zmierzłym usposobieniem. zgnuśniały coś ten Misiek...
      • supel111 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 23:30
        zasadniczy formalista? bo działa zgodnie z prawem? zgnuśniały? bo nie szczerzy się na prawo i lewo jak niektórzy? podporządkowany sługuś? bo ośmiela się mieć inne zdanie niż Szpecjalisty z forum? tak trzymać (nie pozwolę sobie napisać jak hajnrich - Misiek) Panie Prezydencie
        • hajnrich3 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 23:36
          jeszcze tylko nie zapomnij napisać Panu Prezydentowi (Miśkowi), że meldujesz wykonanie zadania
        • robertdebruss Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.12, 16:44
          no to wskazuje wszystko na to że Pętlok już się zanurzył w wazelince i tylko teraz czekać okazji aż ktoś przyjmie odpowiednia pozycją. Wali z niego wiernopoddaństwem na mile. Pracuj, pracuj na utrzymanie się na zydlu. Jeszcze powinieneś kończyć hasłem, WIDZICIE MNIE, TO JA, JUŻ NAPISAŁEM DZISIAJ, NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE PRZY AWANSACH DLA MNIE TAKĄ MAŁĄ MISECZKA PROSZĘ M I E R N O T A i tyle w temacie.
    • hajnrich3 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 23:30
      żeby się podać do dymisji w takim przypadku trzeba mieć:
      1) poczucie godności
      2) poczucie winy
      3) świadomość własnych niedoskonałości
      pytanie co ma misiek, prócz wiecznie niezadowolonej miny i przekonania o własnej zajebistości?
      • supel111 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 15.02.12, 23:42
        1i 3 myślę że ma na miejscu, pkt 2 nie widzę powodu żeby miał , jeśli chodzi drogi hajnrichu o meldowaniu o wykonanym zadaniu to musze Cię rozczarować - trafiasz pod niewłaściwy adres. Nie mierz innych swoją miarą. Pozdrawiam
        • marynia550 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.12, 10:18
          Supel, zamilcz i odejdz w cień , bo nikt nie ma zamiaru cie obludnuku sluchac....
          • sukiero Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.12, 12:05
            pisz za siebie
            - a jeżeli widzisz przestępstwo to MASZ obowiązek je zgłosić - jeżeli tego nie zrobisz jesteś równie winny.

• woland.2 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.12, 16:52
              Zgłosić i udokumentować, a z tym, jak widać, kiepsko... A nie obwieścić całemu światu! I publicznie napiętnować!
            • kseniania Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.12, 19:22
              Jeśli nawet znaleziono nieprawidłowości i zasługiwały one na doniesienie do prokuratury, to oczywiście, że należało to zrobić. Nikt chyba tutaj nie twierdzi, że należy ukrywać przestępstwa (jak raport o mobbingu). Cały problem polega na tym, że bez dokładnego przeanalizowania sprawy, rzetelnego zbadania kto ponosi winę i co właściwie się stało, przesłano doniesienie i roztrąbiono w mediach że Pani Lucyna jest winna machlojek . O to cały raban, więc nie piszcie już o doniesieniu - władza się ośmieszyła, ale cóż. Bo to pierwszy raz ? Wszyscy tylko są ciekawi tych dowodów, bo konkretów jak nie było tak nie ma. A może ich jeszcze Wydział Audytu nie znalazł ? Takie poważne przekręty, że maluczcy urzędnicy nie są w stanie ich ogarnąć i zauważyć ?
              • volwer Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 21.02.12, 06:10
                Mikele Grominczyk podobno wznowił treningi - bo ma znowu biegać dookoła Paraden Platzu-żeby poprawić wizerunek Odnowy
                • volwer Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 27.02.12, 21:43
                  Mikele zaczyna krążyć koło naszego szpitala, czyżby Roszada???Smieszkowicz na Paradenplatzu Mikelena Goduli?
    • ziomek_z_halemby Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 28.02.12, 09:17
      lepiej zamiatajcie pod dywanik jak to robił AS, będzie cicho, spokojnie i kadencja zleci szybciutko ...
    • rstraightman Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 14:40
      Taki fajny a za co?
      porozumienie.fm.interia.pl/michal.html
      • rudzian2 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 16:43
        no taki fajny a poszedł za garść mamony .........
        • skalar2011 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 16:55
          oDNOwiona ferajna już tak ma ,kasa, intrygi, po trupach do celu- doborowe towarzycho- całe szczęście że już niedługo.
          • volwer Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 20:17
            A potem ruda cała będzie w skowronkach... No może nie ruda a blond .
            • kseniania Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 23:12
              potem to będzie nadal śmierdziało, bo następny chapol dorwie sie do koryta i miasto jak zdychało, tak zdechnie w boleściach. Zaczynam wątpić, czy jest ktoś kto zasługuje na ten stołek w tym mieście.
    • 0majeczka Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 29.02.12, 23:17
      A pamiętacie, jak przed wyborami Gromińczyk siedział na Placu Defilad, gdzie miał rozłożony stolik, a obok stało serduszko z napisem "my szanujemy pracowników"? No to teraz pokazał jak ich szanuje, a raczej gdzie ich ma. Tak samo Kokotek - najpierw oburzony, że AS pozwalniał pracowników, potem posadził na stołku Blondynę, która sama wywaliła na bruk masę osób, a on sam po objęciu prezesury w PWiK zaczął od sławetnego już testu kompetencji pracowników, którym skłócił całą załogę. Tak właśnie OdNowa szanuje pracowników. Brawo za konsekwencję!
      • skalar2011 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 01.03.12, 20:27
        Bo oni w momencie objęcia władzy i dorwania się do kasy dostali takiej sklerozy i o wszystkim zapomnieli co obiecywali ,pamiętali tylko żeby doić miasto i nas mieszkańców jak się da
        • odnowicielka Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 02.03.12, 14:09
          No i kto go odwoła???
    • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.14, 10:14
      Ten V-ce Prezydent uprzejmie donosi na innych w tym w 2012r. doniósł na przedsiębiorcę H.Z. - swoje doniesienie oparł na pomówieniach, rabunkowym naliczaniu podatków przez UM a do pomocy miał komornika G.Ch. a właściwie jego asesorkę
      M.W-D. i naczelnika wydziału policji d/s przestępstw gospodarczych Pana P.P.
      W oparciu o takie pseudo dowody akt oskarżenia sporządziła prokurator M.W-P.
      Wszyscy którzy mają lub mieli podobne przejścia niech piszą na forum.
      • von-cymbergaj Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 17.02.14, 11:07
        Napisz to uciążliwy człowieku jakoś bardziej wyraziście!
        To co dla ciebie jest wiadomym bo podajesz skróty nazwisk to dla innych nic nie mówi.
        Mam w nosie takie biadolenie z którego nic nie wynika!
        • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 17.02.14, 13:38
          Dla wszystkich jest jasne ze skrótów kto jest kim bardziej niż z haseł typu "misiek"
          A jeżeli Ty nieuciążliwy człowieku nie wiesz to twój problem zapytaj Pana V-ce prezydenta
    • fast-kajfasz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.14, 20:18
      Przestańcie odgrzewać ten śmierdzący kotlet bo się rzygać chce. I tak nikt was nie słucha i opowieści o ciemnych działaniach tej pani.
      • 22burza Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 16.02.14, 22:13
        jeżeli myślisz,że Rudzianie zapomnieli o śp. p.Lucynie to jesteś w błędzie,to nie jej działanie było "ciemne",czyje też wiemy,ale stare śląskie przysłowie mówi "Pan Bóg nie rychliwy ,ale sprawiedliwy".Pożyjemy,zobaczymy.Pani Lucyna była osobą wrażliwą i jej psychika nie wytrzymałaktoś inny inaczej by rozegrał ten "mecz"
        • fast-kajfasz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 17.02.14, 15:52
          Paru kolesi nazywasz RUDZIANAMI!!? Coś ci się chyba pochebało!!
          • sz.mroz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 21.02.14, 00:14
            Szanowny Panie,
            jak do tej pory nic mi nie wiadomo,aby moja Mama miała udowodnione "ciemne działania" ,więc prosiłbym o uszanowanie pamięci oraz zachowanie ostrożności w wypowiedziach takiego typu.
            Jeśli ma Pan jakiekolwiek informacje potwierdzające Pana wypowiedź to proszę skontaktować się z prokuraturą lub ze mną.

Sądzę również, że istnieje grupa mieszkańców Rudy Śląskiej ,którzy pamiętają...

Z poważaniem
            Szymon Mróz
            • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 21.02.14, 09:06
              Panie Mróz my też zbieramy dowody i fakty na niezgodne z prawem działania Urzędu
              bo podobnie jak z Pana Mamą postąpiono z H.Z.
              • sz.mroz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 22.02.14, 12:16
                Znam parę osób, które mogły by dużo powiedzieć na temat różnych działań lecz się boją o pracę... Nie dziwię się im bo wszyscy wiemy jak to wygląda w dzisiejszych czasach...
      • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 17.02.14, 04:09
        To nie jest odgrzewanie kotleta, to są śmierdzące fakty
        • skalar2011 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 21.02.14, 06:35
          Nigdy nie zapomnimy o krzywdzie którą zrobiono , a wybory na szczęście blisko, coraz bliżej...
          • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 21.02.14, 09:02
            Żeby wybierać to trzeba mieć na kogo głosować bo DZIEDZICzenie stołków ani KANIAda nas nie interesuje
    • uciazliwy1 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 23.02.14, 09:22
      Panie Pierończyk czy przed donosem do prokuratury na H.Z. doniósł Pan również na Śp. L.M. ???
      • gejsza10 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 17.03.14, 21:56
        uciazliwy1 napisał(a):

> Panie Pierończyk czy przed donosem do prokuratury na H.Z. doniósł Pan również
        > na Śp. L.M. ???
        Zrobił to wspolnie i w porozumieniu z najmądrzejszą
        • desperat22 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 22.03.14, 11:17
          Więc nadszedł czas donieść na nich
    • fast-kajfasz Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 22.03.14, 16:26
      A ja pytam gdzie kasa!!!?? Hepik, usuń to bo to ma 2 lata i ktoś zaśmieca forum!!
      • desperat22 Re: V-ce Pieronczyk do dymisji 23.03.14, 11:26
        A co jesteś cenzorem ???
        • aloes69 I tu przebiega granica 23.03.14, 13:54
          Tak... dla jednych ważny jest człowiek, dla innych kasa ( ale w Twoim wpisie czai się Kajfaszu zwykły strach). Są tacy dla których celem samym w sobie jest "stołek" i wymierne korzyści jakie im sie wydaje, że on przynosi np. złudne poczucie dominacji, awans społeczny, pieniądze. Kieruje nimi niezaspokojone poczucie ambicji, pazerność, czasami frustracja , kompleksy, złość, brak wyobraźni , buta itd...itp. Może to naiwne, ale ja wierze, że na krzywdzie ludzkiej nie da się niczego dobrego zbudować i że każdy z nas kiedyś zostanie ze swoich czynów dokładnie rozliczony - jak nie teraz, to za chwilę...
          • gejsza10 Re: I tu przebiega granica 23.03.14, 16:03
            aloes69 napisał(a):

> Tak... dla jednych ważny jest człowiek, dla innych kasa ( ale w Twoim wpisie cz
            > ai się Kajfaszu zwykły strach). Są tacy dla których celem samym w sobie jest "
            > stołek" i wymierne korzyści jakie im sie wydaje, że on przynosi np. złudne pocz
            > ucie dominacji, awans społeczny, pieniądze. Kieruje nimi niezaspokojone poczuci
            > e ambicji, pazerność, czasami frustracja , kompleksy, złość, brak wyobraźni , b
            > uta itd...itp. Może to naiwne, ale ja wierze, że na krzywdzie ludzkiej nie da
            > się niczego dobrego zbudować i że każdy z nas kiedyś zostanie ze swoich czynów
            > dokładnie rozliczony - jak nie teraz, to za chwilę...
            No tak ogarnia ich strach przed rozliczeniem sie za swoje niecne czyny. Za to co zostało zbudowane na krzywdzie ludzkiej wcześniej czy póżniej zostanie ukarane!
            • skalar2011 Re: I tu przebiega granica 23.03.14, 17:12
              a czas rozliczania już tuż, tuż......
              • karlikos666 Re: I tu przebiega granica 23.03.14, 18:28
                A kto ci dał legitymację do rozliczania, czy Tu sie rozliczyłes za krzywdy które wyrządziłeś, za obrażanie i opluwanie tych których tu obrażasz
              • desperat22 Re: I tu przebiega granica 24.03.14, 03:05
                Nie należy czekać , należy działać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka