Dodaj do ulubionych

Nowy Skarbnik

15.02.12, 13:43
Kto nim będzie?
Czy już tabliczka wydrukowana?
Czy sala bankietowa zamówiona?

Ale, ale
Czy skarbnika poołuje Rada Miasta?
Jeżeli tak, to może radni z odrobią przyzwoitości tego nie uczynią do wyjaśnienia sprawy przez zewnętrznego audytora.
W rzetelność audytu wewnętrznego nikt nie uwierzy.
Obserwuj wątek
    • skalar2011 Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 13:45
      moim skromnym zdaniem tu i to natychmiast powinno wkroczyć CBŚ
      • sukiero Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 14:16
        skalar2011 napisał:

> moim skromnym zdaniem tu i to natychmiast powinno wkroczyć CBŚ

Działaj !!!!! cbs.policja.pl/
        Daj mi satysfakcję :D
        • skalar2011 Re:bombon vel 10 nicków 15.02.12, 16:15
          Wiesz bombon jakbyś był chopem, ale takim prawdziwym chopym to już z tego forum na dobre sie zmył, choćby z samej gańby. Ale tak to już jest że takie osobniki jak ty nie wiedzą co to gańba
          • fast-kajfasz Re:bombon vel 10 nicków 15.02.12, 17:03
            Skalarku i o tobie też tak myślę! Amen.
    • rudzian2 Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 16:56
      patrząc na to wszystko i znając metody tej pani , nasuwa mi się tylko jedno pytanie

KOMU BYŁO OBIECANE TO STANOWISKO ? ? ? ?

co do tego to nie ma wątpliwości
      wiadomo już że czeka w poczekalni u Wodolejcy Kokotka pani która miała zgarnąć ten stołek tylko teraz sprawa się pogmatwała

czyżby w mieście naszym właśnie Wodolejca Kokotek rozdawał karty ? ? ?

gdyby serce pani Lucyny to wytrzymało to w atmosferze skandalu musiałaby odejść , zanim by zdołała cokolwiek wyjaśnić i udowodnić, to byłaby bez pracy a trwałoby to długo zanim by coś w sądzie wywalczyła

takie majstersztyki układa Maryna Mobbing-Badziewic
    • fast-kajfasz Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 17:02
      A co, boisz się, żeby nie wyszły stare przekręty? No chyba jednak powyłażą. Na pewno nie będzie to stojący w miejscu skarbnik.
      • supel111 Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 19:35
        masz rację fast kajfasz! ich przekręty powyłażą!!! i dlatego robią co mogą, żeby pod przykrywką żalu i rozdzierania szat z rozpaczy ( dla wyjaśnienia bardzo mi przykro że zmarła Pani Skarbnik, jednak nie wykorzystuję tej śmierci dla swoich celów) odwrócić uwagę ludzi od g... które wypływa. A któż to jest najbardziej aktywny w tym sianiu zamętu??? nasi wspaniali specjaliści od socjosztuczek teraz udający, że pracują w miastach ościennych ( a ich pracownicy mają ich tam już serdecznie dość - coraz głośniej w tych miastach, ludzie się burzą że muszą znosić spadochroniarzy z Rudy umówmy się SZPECJALISTÓW - od zamętu)
        • kry-stian Do Supel 15.02.12, 20:11
          Supel... skoro jesteś tak dobrze zorientowany, to wytłumacz mi:
          1. Dlaczego, skoro tak oczywiste są te przekręty, to tak spaprano zgłoszenie do Prokuratury??? Czy to nieudolność tych co je przygotowywali, czy może jednak te dowody są ciut słabe???
          2. Dlaczego odNowa nie pokaże co potrafi zrobić dla miasta a tylko narzeka na poprzedników ???. Po ponad roku stało się już to męczące.
          3. Czy uważasz oświadczenie Pani Prezydent także za działanie socjotechniczne czy tylko za takowe uważasz wpisy jej przeciwników na forum???

Pozdrawiam.
          • supel111 Re: Do kry-stian 15.02.12, 20:37
            Nie jestem tak dobrze zorientowany jak niektórzy "wszystko" tu wiedzący socjopaci ( nie piszę o Tobie), jednak widzę co się dzieje. Nie dziwią mnie informacje o poprzednich rządach, bo takiego g... jakie zostawił poprzednik nie da się posprzątać w rok czy nawet 2. To żmudna praca i napewno niepopularna - łatwiej było wydawać na prawo i lewo i sadzać kolesiów na stołkach ( którzy teraz płaczą, trzepią portkami i próbują ukręcić łeb sprawie). Zgadzam się z Tobą kry-stian że to co niepopularne może być nudne ale nikt nie obiecywał fajerwerków i cyrku. I uwierz mi jestem pewny, że to co teraz wyszło (afera w pionie finansowym) to bardzo poważna sprawa dlatego tak bardzo atakowana przez poprzedników. Poza tym przypomina mi się wypowiedź z poprzedniego roku kiedy Pan AS ,już radny, mówił o poprzednim Skarbniku, który po wyborze Grażyny Dziedzić na Prezydenta poszedł na długie L4, że on od dawna choruje, ale Pan radny przyznał - jeśli mnie pamięć nie myli, że Krawczyk nie miał możliwości pójścia na L4 za jego kadencji bo pracy dużo było - miał chłop szczęście, że przeżył ale czy to nie mobbing. Ktoś pamięta tą sytuację? była też komentowana na forum jeśli mnie pamięć nie myli.
            • kry-stian Re: Do kry-stian 15.02.12, 20:53
              Dzięki za stanowisko ale odpowiedziałeś tylko na jedno moje pytanie. Możesz ustosunkować się do dwóch pozostałych ???
              Bywam na forum gościnnie... więc nie znam powiązań poszczególnych nicków.
            • skalar2011 Re: Do kry-stian 15.02.12, 21:09
              supel111 napisał:

> Nie jestem tak dobrze zorientowany jak niektórzy "wszystko" tu wiedzący socjopa
              > ci ( nie piszę o Tobie), jednak widzę co się dzieje. Nie dziwią mnie informacje
              > o poprzednich rządach, bo takiego g... jakie zostawił poprzednik nie da się po
              > sprzątać w rok czy nawet 2
              wiesz węzeł po waszych rządach to bydzie trzeba zatrudnić jakoś firma sprzątająco chyba kwasem solnym żeby te brudy dobrze wypaliło

. To żmudna praca i napewno niepopularna - łatwiej by
              > ło wydawać na prawo i lewo i sadzać kolesiów na stołkach ( którzy teraz płaczą,
              > trzepią portkami i próbują ukręcić łeb sprawie).
              Wiesz co synek o zatrudnianiu to ty już tu lepiej nie pisz bo ci mściwie panująca nakopie do d...py
              synuś zatrudniony w mopsikowie, koleś rowerek królem kokotkiem, Zjawa w ZAZach,wicka ze świetliczanki koloczkowy ,,fachowiec od oświaty, jeszcze tam ujek, tam brat, i siostra od Kena,

Zgadzam się z Tobą kry-stian
              > że to co niepopularne może być nudne ale nikt nie obiecywał fajerwerków i cyrk
              > u. I uwierz mi jestem pewny, że to co teraz wyszło (afera w pionie finansowym)
              > to bardzo poważna sprawa dlatego tak bardzo atakowana przez poprzedników. Poza
              > tym przypomina mi się wypowiedź z poprzedniego roku kiedy Pan AS ,już radny, mó
              > wił o poprzednim Skarbniku, który po wyborze Grażyny Dziedzić na Prezydenta pos
              > zedł na długie L4, że on od dawna choruje, ale Pan radny przyznał - jeśli mnie
              > pamięć nie myli, że Krawczyk nie miał możliwości pójścia na L4 za jego kadencji
              > bo pracy dużo było - miał chłop szczęście, że przeżył ale czy to nie mobbing.
              o mobing to spytej na osobistej audiencji u mściwie panującej to fachman w tym temacie i lata praktyki ma za sobą
              > Ktoś pamięta tą sytuację? była też komentowana na forum jeśli mnie pamięć nie m
              > yli.
              • supel111 Re: Do kry-stian 15.02.12, 22:06
                skalar a oprócz mało znaczących prób zripostowania (nieudanych niestety) masz coś więcej do powiedzenia? rozumiem, że jednak pamięć mnie nie myli i mam rację z wykorzystywaniem poprzedniego Skarbnika. Tak myślałem...
                • skalar2011 Re: Do kry-stian 15.02.12, 22:17
                  posupłany , wiesz według mnie to Świętej pamięci.Pani Skarbnik nie chciała dopuścić do jakiegoś przekrętu mściwie panującej i dlatego oDNOwieni musieli ją wykopsać aby po przyjęciu ,,swojej,,skarbniczki mogli robić co chcą -Żal mi tej nowej nawet nie wie co ją czeka, i za co potem odpowie jak kolejne miliony się ulotnią
                  • supel111 Re: Do kry-stian 15.02.12, 22:24
                    oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie ale powiedzmy sobie szczerze to nie twoje zdanie tylko nadzieja że dawne g...a nie wypłyną a wiesz, że już śmierdzi. Masz nadzieję, że uda się zamydlić oczy mieszkańcom i wmówić że to pomówienia i draństwo i co tam jeszcze. I wiesz, myślę też że dobrze znasz Panią Dziedzic i zdajesz sobie sprawę, że ujawni niewygodną dla wielu prawdę...
        • bed-wa Re: Nowy Skarbnik 15.02.12, 20:12
          Cukier i Węzeł-jeśli chodzi o przekręty to one wyjdą i oby wyszły,i te stare i te nowe,których mimo krotkiego czasu może być sporo,a może choć trochę będzie czyściej.Przez was jednak przemawia nie tylko złość ale i lęk-z jakiego powodu?...A z tego co wiem to faktycznie pozbyto się z Rudy Śląskiej wielu specjalistów,a kto to spowodował?-ta co rządzi Badziewic,a dlaczego-bo to byli jedni z niewielu odważnych co przeciwstawili się haniebnym zagrywkom tej kobiety.I mam nadzieję,że dzięki ich działaniom już nikogo w tym mieście obecna ekipa nie zaszczuje na śmierć.Tym ludziom należą się słowa uznania i oby inni gnębieni m.in. pracownicy MOPS i UM połączyli siły i poszli w ich ślady.STOP przemocy i mobbingowi w jednostkach samorządowych Rudy Śląskiej.
          • sukiero Nowy Skarbnik 15.02.12, 20:28
            Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
            Tyle że ja się niczego nie boję.
            Spojrzyj na daty Nicki oraz tematy postów od 10 lutego do teraz. Kto co pisze i w jaki sposób.

Zobaczysz sobie kto ma co na sumieniu .
            Miłej lektury.
            • skalar2011 Re: Te,bombon 15.02.12, 20:40
              bombon wiesz ty co inni mają na sumieniu ale my wiemy co ty masz -nie na sumieniu(bo tego ci brak) ale w czym żeś sie synek umoczył i teraz ci ani woda z kokotka nie pomoże.pamiętamy!!!
              • skalar2011 Re: Te,bombon 15.02.12, 21:39
                bombon wel 10 innych nicków ty sie chopie wykończysz ,już jak żeś chciał nom ta woda podnieść do granic absurdu to ci oczka tak lotały żech już nie wiedzioł czy masz zez zbieżny czy rozbieżny,glaca częściowo czy też całkowito
                ale teraz na temat ty robisz w kokotkach to czemu w godzinach pracy lotosz po szpitalu, tam już poradni niejakich nie ma wszystkie są na Frynie.czy za to ci momy płacić te większe koszty?
                • rudzian2 Re: Te,bombon 15.02.12, 21:48
                  te bombon a kiedy wciśniesz ta swoja koleżanka na ten wolny wakat ? ? ?
                  • skalar2011 Re: Te,bombon 15.02.12, 21:55
                    nojprzód bombon pójdzie na pogrzeb ,bydzie udowoł że jest bardzo wzruszony i przejęty a zaroz potem usadzi swoja koleżanka na posadzie skarbnika
                    • supel111 Re: Te,bombon 15.02.12, 22:11
                      wiekszego udawania niż zaprezentowali nasi SZPECJALISCI, służacy swoją szpecjalistyczną wiedzą socjotechniczną w miastach ościennych, nie było w ostatnim czasie.... nawet już o ich poruszających serce akcjach zaczynają anegdoty od kilku dni krążyć. Trochę się zapędzili w tych przedsięwzięciach. Panowie jak łatwo można się ośmieszyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka