rudzian2 15.02.12, 16:25 Dołóżcie znicze pod Urzędem Miasta ! ! ! ! Niech ogień zniczy stale przypomina tym oDNOwionym jakie krzywdy wyrządzili .... Dołóżcie zniczy , niech płoną ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:20 "dołóżcie zniczy niech płoną itp." - ty idź się leczysz oszołomie!!! to przestanie Cię straszyć. Czytasz co piszesz??? tragikomedia po prostu! Pani Skarbnik nie zasłużyła na takie pomiatanie jej śmiercią! i przejrzysz jeszcze raz instrukcje od kolegów socjopatów bo wam się z nerwów rozdziały książki o manipulowaniu ludźmi z amatorską twórczością poetycką pierniczą! Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:30 te jedynkowany powęzłowany to raczej wom ze strachu myli się rzeczywistość z urojeniami, ale to już tak jest z jakim przestajesz ,takim się stajesz Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:41 te powiązany , chyba już ci jakieś żyłki poszczylały , idź się zbadać znom naczelnego psychologa od Maryny chcesz od niej adres ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:59 to wszystko co masz do powiedzenia? smutne Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:54 uwierz mi nie ma strachu w ludziach, którzy mają kręgosłup moralny i zasady ( odsyłam do słownika bo te słowa są ci zapewne obce) a tym samym nie ma strachu we mnie. Nie wiem co rozumiesz przez "Wam się myli" ale rozumiem ze to z szacunku mówisz w liczbie mnogiej Odpowiedz Link Zgłoś
bed-wa Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 20:41 Rudzian przesadziłeś z tym apelem,jak ludzie będą chcieli to pójdą i zapalą znicze,a chodzą tam.Ty Supel z kolei miotasz się z bezsilności.Nie czepiaj się twórczości Kena Zarysa,bądż obiektywny.Mówisz socjotechniki,a może inne czarodziejskie lub magiczne sztuczki Andzi Pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 21:59 suoel dostoł polecenie ze mo na forum fikać i mikać ,nie szkodzi że bez sensu, mo zaznaczyć swoja obecność Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:01 popatrz skalar jakie twoje myślenie jest proste i mało skomplikowane - ktoś pisze inaczej (patrz: zbyt prawdziwie) to znaczy że musi. Nie mierz ludzi swoją miarą bo stracisz kontakt z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:26 pętel koniosraju !!!!!! czego się czepisz tych zniczy, twoje pieniądze????????? czy cię razi, że są tacy ludzie, którzy mówią NIE. Ty chyba faktycznie dostałeś polecenie i zaczynasz obsikiwać teren licząc, że ktoś się ciebie wystraszy i przestanie pisać o tym co myśli o twojej idolce. Zapomnij, że zamkniecie nam gęby, nie te czasy, nie te czasy. Widzisz, ja w przeciwieństwie od ciebie nie jestem od nikogo w tym UM uzależniony, czy w tej czy w poprzedniej ekipie, ale widzę słyszę i rozmawiam z ludźmi, jak również wiem gdzie jest granica, wiem kiedy przekraczając pewne zasady trzeba kimś zdrowo potrząsnąć. Te granice zdaniem wielu w tym mieście zostały brutalnie przekroczone, więc niestety trzeba się będzie pożegnać z takimi specjalistami, którzy jak myślą, że rządzą to już wszystko mogą. Nawet poniewierać ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:33 masz rację, nie kupiłem zniczy, wystarczy, że biegałeś z nimi gdzie się dało robiąc szopkę ze śmierci Pani Skarbnik. A od UM jesteś bardziej uzależniony niż ci się wydaje. Nie wiem z kim rozmawiasz ale ja też dużo rozmawiam z ludźmi, tylko mi, i tu się różnimy, ludzie mówią co myślą a nie to co chciałbym usłyszeć. A wiesz co mówią? że komuś urząd z cmentarzem się pomylił i zaczynają widzieć tu drugie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:46 Te supeł jakoś dziwnie żeś sie pojawioł na forum po śmierci zaszczutej przez oDNOwionych Skarbniczce naszego miasta, ile ci obiecali za postraszenie nos, chopek możesz nom naskoczyć, i tyla.Ty godosz z ludzmi , ja jo cie rozumia , ty im godosz że jak nie powiedzą tego co ty chcesz to wylecą z roboty.ale widzisz my z nimi godomy o inszych ale ważnych rzeczach i co ważne my ich nie straszymy , my im nie grożymy dlatego to nom łoni godają prowda. CAŁO PROWDA O ODNOWIONYCH I BADZIEWICOWEJ MARYNIE Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:54 skalar w którym momencie poczułeś się przeze mnie zastraszany??? masz obsesję?? czujesz się zagrożony, ktoś na ciebie czycha? zgłoś się do jol.usi ( czy jakoś tak, z całym szacunkiem do pani) ona ćwiczy opinie psychologiczne - może ci sie przydać. Tak bardzo chcesz żeby ktoś uwierzył w to zaszczucie. Jeśli chodzi o rozmowy z ludźmi to łudź się dalej, n ie mam zamiaru polemizować bo swoje wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jol.usia Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:42 Zgadzam się z tym co piszesz debruss,oprócz określenia "koniosraju",poprawnie politycznie byłoby "konioodchodzie",jeśli już musi być koń.Uważam,że jesteś konkretnym i odważnym człowiekiem,nadajesz się na lidera i może zbierzesz wszystkich w grupę. Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:50 piękna laurka: odważny i konkretny. Brakuje jeszcze przystojny ale nie czarujmy się - z całym szacunkiem byłoby to nadużycie, choć może się nie znam... co do zebrania ludzi przez lidera...proponuję zacząc od swoich pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 23:02 Jesteś niestety tępy w swoich działaniach wywiadowczych jak kasownik w tramwaju. Twoje typowania są takie, że gdybyś grał w totka to trafiłbyś najwyżej palcem w tyłek. Brakuje ci jeszcze bardzo dużo, oj bardzo dużo do innych. Tak czuję po smrodzie, że jesteś starym pismakiem na forum, tylko nick ci już z poprzedniego wcielenia za bardzo skopali i wolisz nowe wcielenie. Teraz spadaj, bo idę spać i nie chce mi się z tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
supel111 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 23:11 robercie de brIss węch już nie ten niestety, śmierdzi ci wszędzie ale to nie mój nick. Z kulturą też nie bardzo stoisz bo ja cię do rozmowy nie zapraszam więc jakoś postaram się przeżyć twoją nieobecnośc na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 22:51 Bardzo was cenię ale nie zgadzam się na konia, to bardzo szlachetne stworzenie, bardziej mi odpowiada np.szczurodchód,szczurosmród. Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Znicze pod Urzędem 15.02.12, 23:53 supl111, prędzej by ci pasował nick "snopel" ,bo rzeczywiście zachowujesz się jakbyś się z choinki urwał,co ci znicze przeszkadzają ?,a pracownikami UM nie wycieraj sobie ust ,bo nie wiesz tak przypadkiem czemu Panie chodzą w czarnych strojach ?, czyto nie pracownicy UM palili znicze,składali kwiaty i serduszka i to właśnie on narzekają,że się komuś się pomylił cmentarz z UM.Spel a gdzie ty byłeś jak urządzali tą nagonkę na p.Lucynę ? nagle wyskoczyłeś jak Filip z konopi i ujadasz jak pies podwórzowy Czy obiecali ci za to lizaka ? ja ci kupię dwa a ten czas i miejsce ,które zajmujesz na forum przeznacz na uzupełnienie wykształcenia, bo poziom twój nie jest za wysoki i twój zleceniodawca może być z ciebie niezadowolony i ci nie zapłaci, a może jeszcze wyleje z pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś