moniatoki 20.02.12, 16:12 Czy ktoś wie gdzie można składać podania o pracę do OTI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynik Re: praca w OTI 20.02.12, 16:32 mysle ze tutaj Spółka Celowa Kompleks Basenów Rekreacyjno-Sportowych w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. tel. (32) 797 32 70 lub (32) 789-50-60 Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: praca w OTI 20.02.12, 16:35 Kurde Bele, a jo myślołch że w wodociągach. Marynik niy mylisz sie przypadkiem. hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: praca w OTI 20.02.12, 16:37 Marynik do Ciebie nigdy nic złośliwego wiysz że ci pszaja.Na pewno sie więc domyślosz o co mi chodzi. Pozdrowiom Cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: praca w OTI 20.02.12, 16:46 robertdebruss napisał: > Marynik do Ciebie nigdy nic złośliwego wiysz że ci pszaja.Na pewno sie więc dom > yślosz o co mi chodzi. Pozdrowiom Cie serdecznie. No na to bym nie wpadła, że w wodociągach - choć mnie już w tym mieście nic nie zadziwi, bo tu jest wszystko możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: praca w OTI 20.02.12, 16:57 Jo tyż sie zapisza, ale do ochrony, za bramkarza.Te tłumy, już widza, coś może na lewo przyrobia.Ale niy ma się co spieszyć, bo w/g tych postępow robót, to może zachaczyć o 2014r.Bo tyn już jakiś kolejny na tyn rok, jest zagrożony i to niy żarty.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: praca w OTI 20.02.12, 17:15 Spółka "Kompleks basenów ..." nie ma nic wspólnego z eksploatacją basenów, bo powstała jako kadłub mający na celu wymiganie się od kłopotliwych procedur zamówień publicznych. Rekrutacje prowadzi spółka Park Wodny: parkwodny-rudaslaska.pl./ Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: praca w OTI 20.02.12, 17:35 Jo tyż sie zapisza, ale do ochrony, za bramkarza. A co bys tak jeszcze chciol?! Wszystkie posady sa juz lobstawione. Tak zescie szczekali na te OTTI i teraz przy kasie bydzie siedziec wnuczka Zefla baba jego bydzie woda z chlorem mieszac a lon bydzie siedziol na wiezyczce z pilnym widokiem na calo Ruda Slasko. Teraz to se mozecie ino plot malowac i to lod zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: praca w OTI 20.02.12, 17:58 Chyba niy mosz racji, bo tam niy bydzie płota ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: praca w OTI 20.02.12, 20:46 Jak tam bydzie oberryjtrym niyjaki Jozin, to bydzie nawet budka z piwym. Ja, jo wom to godom i to je prowda. Już mu nawet chyba wnuki podrośli to musi sie rozfechtować bo jeszcze mu śmignie pod nosym .Gorzyj bydzie jak ta cołko rada pódzie z taszami. No to moge tym ryjtrym bydzie na Gorgolu jak sie woda naleje do tyj dziury co tam łostawiyli. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: praca w OTI 20.02.12, 22:02 Fajnie żeś to napisał Robercik! Tylko budki z piwem to są po czeskiej stronie granicy a u nas jak już to sklepiki stoją. Ale dobre piwo to czeskie piwo i na Gorgolu tez mogło by być nawet w budce. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomek_z_halemby Re: praca w OTI 28.02.12, 09:35 na lewo? no widać coś za typ!!! Odpowiedz Link Zgłoś