Dodaj do ulubionych

Mobbing na forum

23.02.12, 07:54
Od jakiegoś czasu nastąpiła eskalacja pewnej grupy osób. Celowa.
Powielanie nieprawdy stało się w ich działaniu chlebem powszednim.
Celowe przekręcanie nazwiska, używanie synonimów.
By obejść prawo (jakie to przypadkowe?)
Psychiczne znęcanie się nad osobą publiczną sięga już zenitu.
Pani Prezydent czuje się dobrze i nie jest w psychiatryku jak to sugeruje jeden nawiedzony- widziana była na spacerze w godulskim parku.
Czuje się już lepiej i niebawem wraca.
Jeżeli chcecie coś więcej się dowiedzieć wystarczy zadzwonić do UM - rzecznik prasowy.
Obserwuj wątek
    • waple Re: Mobbing na forum 23.02.12, 09:22
      Nie wiem jak reszta, ale ja życzę p. Prezydent szybkiego powrotu do zdrowia, jako ja i jako człowiek.Bo ciężko jest żyć w mieście bez Prezydenta, Skarbnika.Prawie wszystko poblokowane.Dziś rano w tej kwesti wypowiadał się PrzewodniczącyRady Miasta.A zastępcy, czyli v-ce, albo się boją przejąć pałeczkę pokierowania, albo asekuracja.Albo to wszystko się już, wali?
      • marynik Re: Mobbing na forum 23.02.12, 14:39
        Ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia P.Prezydent,nikomu nigdy nie życzyłam źle. A kierować ktoś miastem musi. Bo mamy teraz jakiś PAT w mieście i tak dalej byc nie powinno. A ktoś musi za to miasto odpowiadać.
    • w36 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi oti ;) 23.02.12, 15:41
      sukiero napisał:

> Od jakiegoś czasu nastąpiła eskalacja pewnej grupy osób. Celowa.
      > Powielanie nieprawdy stało się w ich działaniu chlebem powszednim.

Piszesz o temacie OTI?
      Faktycznie, obecne znane wydarzenia i zawirowania, odwróciły uwagę ot tego naszego wielkiego problemu dość skutecznie. I chyba tak miało być w założeniu. Sprawy w UM to ledwie ślina przy Oti.
      A basenowcy, jakby nigdy nic, wytwarzają sobie po mediach korzystny dla swoich interesów pijar. Teraz akurat dobrodzieje latają po mediach ze sprawą miejsc pracy. Sprytne.

Dlatego mam dla Ciebie propozycję. Jeśli nudzi Cię wałkowanie tematu aferalno-mobingowego, to może spróbuj znaleźć odpowiedzi na pytania: dlaczego Dziedzicowa wydając decyzję o kontynuacji Oti kierowała się opinią osób materialnie zainteresowanych w tym przedsięwzięciu i dlaczego nie zleciła rzetelnej, bezstronnej ekspertyzy przedsięwzięcia przez podmiot niezależny?

Jeśli dziwią Cię te pytania to polecam zapoznanie się z uderzająco podobnymi wydarzeniami w Bydgoszczy. Tu wstępnie to zasygnalizowałem:

forum.gazeta.pl/forum/w,261,123700490,123700490,OTI_OD_nowa_.html

• g-48 Re: Mobbing na forum 23.02.12, 18:53
      Psychiczne znęcanie się nad osobą publiczną sięga już zenitu.
      > Pani Prezydent czuje się dobrze i nie jest w psychiatryku jak to sugeruje je
      > den nawiedzony
      - widziana była na spacerze w godulskim parku.
      > Czuje się już lepiej i niebawem wraca.
      No zapomniales tez twoje zachowanie w stosunku do Stani w czasie wyborow.
      A na Goduli na spacerze to znaczy ze jest w drodze powrotnej z6 pielgrzymki z Piekor ( trocha
      za wczas na pielgtrzymki ) a baba tez na Goduli nie mieszka.
      • kseniania Re: Mobbing na forum 23.02.12, 21:03
        W szpitalu w Goduli też jej nie ma.
        • rudzian2 Re: Mobbing na forum 23.02.12, 21:14
          przyłączam się do życzeń dotyczących zdrowia , jak się piwka nawarzyło to niech wypije do dna
          czyli po staropolsku NA ZDROWIE ! ! ! NA ZDROWIE ! ! !
          • bed-wa Re: Mobbing na forum 23.02.12, 21:57
            Odnowo,sukiero itp.-odnośnie utyskiwań-Kto wiatr sieje,ten zbiera burzę...
            • sukiero Re: Mobbing na forum 23.02.12, 22:19
              Ja tam wiatrów nie mam - jestem daleki od znęcania się psychicznego i pastwienia się z byle powodu.
              • zajec_pagadi Re: Mobbing na forum 24.02.12, 17:05
                Sukiero! Mam dla ciebie trzy wiadomości. Jedną dobrą, drugą złą, a trzecią jeszcze gorszą. Jak pofyrtana cudownie ozdrowieje psychicznie Dzięki Andzi Pazur ( wiadomość dobra), to przypomni sobie kto jej przez dłuższy czas znosił złe wiadomości i nie mógł sobie poradzić z bardzo prymitywnym zadaniem opanowania forum na cześć i chwałę jej grzmotliwości i wtedy poczujesz na własnym puklu co to jest mobbing (zła wiadomość). Znając wyrafinowane metody jej ćwiczeń, zostaniesz uznany za winnego bez prawa do obrony (jak wszyscy inni), wygnany z naszego pięknego powiatu w kierunku Biskupic, a tam się przekonasz, że przed pewną placówką nie stoi komitet powitalny, żeby cię przywitać chlebem i sukrem i przyjąć z powrotem do roboty (bardzo zła wiadomość).
                • rudzian2 Re: Mobbing na forum 24.02.12, 21:11
                  te toffik ......... a ona już coś wycisła z ciebie , możesz jeszcze na jej tricie siedzieć ? ? ?
                  • bed-wa Re: Mobbing na forum 24.02.12, 23:04
                    Sukiero napisałeś,że-cyt."...jestem daleki od znęcania się psychicznego i pastwienia się z byle powodu".Pojawiają się w związku z tym pytania:
                    1)jakie powody sprawiają,że znęcasz się i pastwisz nad kimś?
                    2)jak często ma to miejsce?
                    3)kto najczęściej pada Twoją ofiarą?
                    4)gdzie i kiedy szkoliłeś się w tej profesji?a może jesteś talentem samorodnym?
                    5)jeśli już znęcasz się psychicznie i pastwisz nad kimś,to działasz wg instrukcji,czy improwizujesz?
                    A swoją drogą,to co oświadczyłeś brzmi złowrogo.Oficjalne deklarowanie czegoś takiego?No!No!
                    • sukiero Re: Mobbing na forum 24.02.12, 23:27
                      Prawdziwy ogrodnik swoje chwasty wyrywa od razu.
                      POdobno nie ma głupich pytań odkąd działają Google.
                      Na tym forum panuje świetna psychoza więc odpowiadam:
                      1. podniecenie jak u G48,
                      2. niemal zawsze,
                      3. mucha - nie mylić z Anną,
                      4. dokładnie, limitowana edycja,
                      5. w stylu miałeś chamie złoty róg? nie.. - teraz to został wam jeno sznur.

Dopatrujesz się możliwości popełnienia przestępstwa?

cytat z Biblii (Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?

Wystarczy zmienić Nick by prawić morały.
                      Dobranoc

• jozefosmenda Re: Mobbing na forum 25.02.12, 00:02
                        Bardzo lubię podniecenie u Gregora!
                        Wtedy wiem , że ma pełną blazę lub prawie pełną i musi pójść do wychodka.
                        Potem mamy dzień spokoju.
                        • bad_and_ugly Re: Mobbing na forum 25.02.12, 01:22
                          jozefosmenda napisał:

> Bardzo lubię podniecenie u Gregora!
                          > Wtedy wiem , że ma pełną blazę lub prawie pełną i musi pójść do wychodka.
                          > Potem mamy dzień spokoju.

Prostactwo i chamstwo! Najbardziej Panu w głowie cudze "zwieracze", "blazy", własny pukel a elektorat potrzebny do pokazania gestu Kozakiewicza.

Tu Pan napisał, że ci co piszą na forum z dnia na dzień coraz bardziej głupieją. Jak widać po Pana kolejnym poście Pan też jest CI CO PISZĄ NA FORUM, a może przede wszystkim właśnie to nie kto inny jak Pan jest CI CO PISZĄ NA FORUM, O KTÓRYCH PAN PISAŁ. Jeżeli my wszyscy głupiejemy, to albo Pan cztery razy szybciej i bardziej niż inni, albo Pan już na początku z wyższego pułapu zaczynał.
                          • jozefosmenda Ale radocha! 25.02.12, 14:09
                            Tak,tak Badzie!
                            Ja też jestem jednym z tych co tu piszą a więc też oczywiście dotyczą mnie te same zasady. Przecież tu nie można być normalnym a i ja wcale nie chcę i nie zamierzam za takiego uchodzić.
                            Ale powiem ci co mnie zepsuło!
                            Były to zdjęcia psich odchodów na pewnym biurku.
                            Od tego czasu zobojętniałem i staram się dostroić i nadawać na poziomie jaki tu powszechnie panuje.
                            A przy okazji mam radochę co niemiara.
                            • bad_and_ugly Re: Ale radocha! 25.02.12, 23:34
                              "Ale powiem ci co mnie zepsuło!
                              Były to zdjęcia psich odchodów na pewnym biurku."

Eeee tam... to Panu na prawdę nie trzeba wiele... Pana zepsuło to co każdy Rudzianin widzi, zwłaszcza teraz - jak Pana ostatnio ulubiony temat - śnieg stopniał, na trawnikach, chodnikach, w parkach... Jeszcze wszystko przed Panem - jeżeli ma Pan oczywiście swoje biurko, na które może ktoś kiedyś Panu taki dar złoży...
                      • bad_and_ugly Re: Mobbing na forum 25.02.12, 01:07
                        cytat z Biblii (Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?

Jakbyś zaglądnął na początek Biblii, to tam przeważnie jest "wykaz skrótów" a w nim wymienione wszystkie sigla biblijne i wiedziałbyś, że trzeba użyć Mt a nie żadnego "Mat.".
                        A jak już to to co napisałeś dotyczy tylko Mt 7,3 a nie jak Ci się wydaje Mt 7,3-5.

A propos... do tego co się wyprawia w mieście jak ulał pasuje Mt 7,15: "Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami".
      • marian2012 Re: Mobbing na forum 25.02.12, 03:04
        Chop z gorzołkom mioł problem.W Rudzie sie Podu..ło Dejcie pokój tyj kobicie cóz łona winno.może potrzebuje trocha oddychu.A że tam kogo moooobingowala a Co To Jest?
        jO SIE NA TYM NIE ZNOM!!!ale powiem wom po cichu jak to bylo kiedy jak cos ktoś zadzupcyl to zarozki pitoł do wariatkowa i sfiety spokój.Na zielone papiery ni ma mocnych.to prowda(
    • serio333 Re: Mobbing na forum 24.02.12, 23:22
      sukiero napisał:
      > Psychiczne znęcanie się nad osobą publiczną sięga już zenitu.

a nad osobami mniej publicznymi lub w ogóle niepublicznymi można się znęcać i niszczyć zdrowie, życie , pracę ?
      lizod.py jedne - otwórzcie wreszcie oczy !!!!!!!!!!!!!
      • volwer Re: Mobbing na forum 25.02.12, 08:10
        Osoby publiczne zwykle są na widoku wszystkich i muszą się liczyć z publiczna krytyka lub publicznym uwielbieniem( jedno i drugie czasem trudno znieść) jak się nie jest przygotowanym do pełnienia funkcji publicznych albo publicznie popełnia się niegodziwisci i maloprofesjonalne decyzje się podejmuje to w eleganckim świecie ludzie honoru podaja się do dymisji.
        Rozpatrywanie przy okazji tego tematu czyjegos podniecenia z okazji pełnego pęcherza jest nie na miejscu- a jak się ktoś podnieca w ubikacji to bezwarunkowo powinien trafić pod profesjonalna opiekę . Oj coś panu radnemu obniżyły się loty w kierunku ubikacji i śniegu w zimie .
        • rudzian2 Re: Mobbing na forum 25.02.12, 10:06
          Józek ma ten swój worek jeszcze zamarznięty , stąd ta panika i monotonna tematyka .......
          • bed-wa Re: Mobbing na forum 25.02.12, 11:20
            Sukiero proponuję,abyś b.uważnie wczytywał się w to,co piszesz i czynił to ze zrozumieniem!w końcu Ty to piszesz,jak by nie było.Przecież to właśnie Ty rozpocząłeś ten wątek z mobbingiem zarzucając innym różne rzeczy,więc belkę umieściłeś nie w tym oku!Oj Sukiero,Sukiero...
            • skalar2011 Re: Mobbing w wykonaniu bombona 26.02.12, 09:24
              Bombon jest już w takim stresie że nie wie som co pisze,pisze bo musi, instrukcje mo z samej góry ,a ta już wie jak wpuścić kogoś w maliny a potem z rewiyru patrzeć co się wydarzy.
    • rudzian2 Re: Mobbing na forum 25.02.12, 13:03
      cukierek skoro piszesz prosto z komnat UM to powiedz coś o tym jak zostanie załatwiona sprawa mobbingu w Mopsikowie ?? Mobbing został stwierdzony przez PIP. Potwierdziła to powołana w tym celu specjalna komisja. Protokół jest od dawna na I piętrze UM , co ta prawa strzegąca w tej sprawie zrobiła do tej pory ??
      Poza tym na czym polega ten mobbing tutaj stosowany wobec tej nieskazitelnej i obdarzonej zaufaniem mieszkańców ? ?
      • volwer Re: Mobbing na forum 25.02.12, 15:04
        Sprawa mobbingi w mopsikowie zostanie załatwiona po nowemu-staremu,ale raczej nikt odszkodowania polubownie nie dostanie.tylko sad pracy, najjasniejsza powinna tym ludziom polecić tego adwokata co prowadził jej sprawę do szczęśliwego końca - tak e przegrywając w sadziejako prezydent zyskała jako osoba zakładająca sprawe sądowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka