waple 02.03.12, 07:47 Nie wiem czy to prawda, ale słyszałem,że w UM mają się pojawić osoby zbierające podpisy, popierające referendum.Ciekawe czy ktoś podpisze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waple Re: Urząd Miasta. 02.03.12, 17:57 Kto się boi, to już jest niewolnikiem.W jedności siła.Rozmawiałem z urzędniczką z UM.Stwierdziła,że teraz się nie pracuje, jeden drugiego podsłuchuje i nie wiadomo co można powiedzieć.To nie wiadomości z kraju o płomiennej dyktaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: Urząd Miasta. 02.03.12, 18:21 Najważniejsza jest informacja, że ani obecna prezydent, ani nikt ze sfory nie będzie miał wglądu w podpisy - bo o to chyba największy lęk niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Urząd Miasta. 02.03.12, 19:54 Nikt poza członkami grupy nie ma wglądu do list poparcia,. Nie są one także kserowane. Listy poparcia złożone u komisarza wyborczego są objęte ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Urząd Miasta. 02.03.12, 20:45 od jutra będę zbierał podpisy : wszyscy się do tego tłoczą mają dość tej baby i jej świty, nie chcą by Ruda słynęła jako wykańczalnia prawych i uczciwych ludzi.Chcą normalności , rozwoju miasta i jego dobra, a nie kumoterstwa, intryg, zakłamania,falszu i mob....ngu Odpowiedz Link Zgłoś