broneknotgeld 13.07.04, 09:18 Dwanoście gwiozdek mo Unio przeca A kożdo jakby z naszego neca W kery tych postow rowno po tysionc To mi sie śniyło - moga wom przisionc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: 12 000 13.07.04, 11:58 Niek Cie licho porwie, kie jesce Ci mało w torbie, hehe... Coz mi pedzieć ostało, gratuluje, i niek Ci sie dalyj suje. Telo.Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 12 000 13.07.04, 13:06 Dziynki Ciupazko. Dyć Ty dobrze wiysz, że niy ma leko w ty naszy Rudzie Ślonski. Za wiela rudzkich internautow tukej niy widać. Ci co czasym szkryflajom jeszcze po czyńści uwożajom, że to "skiż bronkanotgelda". Hehe - jak to jest prowda to trza żałować tych co niy chcom pisać. No a jak z koleji jest to niyprowda, to pożałować yno idzie tych co tako szkryflajom. No i bestoż to niy moj problym. Mie styknie jak se "robia swoje". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 12 000 13.07.04, 13:10 Żol mi yno ździybko, że tamte sie za poleku rozkrynco forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16671 Co dwa fora to niy jedne. Skuli mnie przeca powstało Chciołbych by se rozkulało I niychej cie to niy dziwo Dyć se piyknie tyż nazywo. Odpowiedz Link Zgłoś
zewarszawki Re: 12 000 13.07.04, 13:50 Ja będę się wpisywał od czasu do czasu bo bardzo lubię Rudę Śląską i mam do tego miasta ogromny sentyment.Jak jo sobie tak pacza i czytom co tukej naszkryflocie, to durś się woszej godki ucza,i bezto coroz lepiyj godom po waszymu:)Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 12 000 13.07.04, 14:42 Hehe Pewno ślubno Cie trynuje Bo już godka fest sie suje. No toż pozdrow jom łod karlusa z Halymby. Odpowiedz Link Zgłoś
zewarszawki Re: 12 000 13.07.04, 15:10 Ja Bronek mosz recht,jo to mom na codziyń w doma te wasze godanie,a ślubna pozdrowia.Dziękuje.Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
dolistowski nie mały Jubileusz 13.07.04, 20:24 Gratulacje dla Was wszystkich którzy mają jeszcze trochę chęci by podzielić się na forum swoimi cennymi uwagami lucz twórczością. Tutaj głęboki ukłon w stronę BRONKA-NOT-GELDA dzięki któremu RUDA ŚLĄSKA jest ważnym elementem na mapie internetowej Górnego Śląska. Nasze miasto jest dzięki temu bardziej znane, bardziej widoczne i lepiej postrzeane. Oprócz tego TE 12 TYSIĘCY POSTÓWdaje nam wszystkim SZYBSZY DOSTĘP DO NASZEGO FORUM, a nie kręcenie się w ogonie tej niekrótkiej listy. Nie zaprzestawajcie w Waszej działalności, ale zachęcajcie innych by również pisali o tym co im boli, co lubią a czego nie lubią, itp, itd. JA ZACHĘCAM PO RAZ KOLEJNY BY ZAINTERESOWAĆ SIĘ LUB DAĆ ZNAĆ INNYM O JEDYNYM MIEJSCU GDZIE SWOBODNIE MOZNA WYRAZIĆ OPINIĘ NA TEMAT : *** RUDZKA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA *** Marek Dolistowski Odpowiedz Link Zgłoś