czerwcowyreferendysta
13.03.13, 22:35
Ludzie przestańcie się wadzić.
Ja się raduję że teraz wszyscy, którzy się liczą, chcą odwołania Grażynki.
Liczę, że rudzkie SLD i Ruch Palikota, a może i Sierpień 80 przestaną popierać panią Prezydent. Może także ich oświeci, tak jak innych.
Rok temu byliśmy sami. Jedni (PiS, Porozumienie, RAŚ) z tych co teraz też jej nie chcą, byli za nią, i z tych raduję się bardziej, za to że zmądrzeli (lepiej później, niż wcale). Ale z tych drugich (PO) także, bo są teraz już na poważnie z nami, bez zwodzenia.
Cieszę się, że partie oraz stowarzyszenia widzą wreszcie, jak jest źle w mieście, że trzeba zacząć działać wspólnie.
Proszę przestańcie się wzajemnie obrażać. Nie dajcie się prowokować przez zwolenników pani Prezydent, którzy niby ją krytykują, aby za chwilę dowalić Kanii, Domżalskiemu, Sławikowi lub Wieszołkowi albo celowo robić zamieszanie wokół Radnych. "Ci fałszywi przeciwnicy Dziedzic" rozmywają tu wątki i robią nas w balona. W UM cały czas kombinują, jak "dzielić i rządzić", a przy okazji szantażować i kupować za premie. Kij i marchewka.
Nie dajmy się zwariować. GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA. Tę mądrość wymyślili nasi przodkowie. A my dajemy się wpuszczać a dwór się śmieje.
Gó.no mnie to interesuje, kto z kim idzie do Referendum, ja pójdę do spółki z diabłem i aniołem, ponieważ nie chcę, by "wielki brat małej kobiety" rządził z zagłębia Rudą Śląską.