Dodaj do ulubionych

Czemu referendum nie odwoła również Radnych????

15.03.13, 13:24
Okazuje się, że referendyści nie chcą odwołać naszych "pracowitych" radnych, a tylko prezydenta. Ktoś może wie dlaczego?? Dziwne to wszystko...
Obserwuj wątek
    • ciotka9 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 13:30
      jak by cię to interesowało,to byś już to dawno wyczytał na tym forum.
      • aptykorz Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 13:59
        spytaj się tej kandydatki do odwołania , dużo ci powie a jeszcze więcej wypłacze ......
        a tak przy okazji mógłbyś to nagrać ? ?
        • enter32 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 23:10
          Aptykorz - piłeś coś??
      • enter32 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 14:00
        Szukałem i nie znalazłem. Podaj króciutko jeszcze raz, proszę.
        • pipi43 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 14:24
          enter32 napisała:

Szukałem i nie znalazłem. Podaj króciutko jeszcze raz, proszę.

Słabo szukasz.
          Są tu takie orły, co i sprzed roku wątek znajdą;)
          I skromnie się dziwią: kto to wykopał, ojejku...
    • aptykorz Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 14:14
      jak jesteś tak ciężko kumaty to lepiej nie pytaj , idź do piaskownicy się pobawić :):))
      • meg114 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 22:54
        Enter, odpowiedź jest oczywista: bo są ładniejsi.
        a tak poważnie: jaki masz cel pytając o to?
        • enter32 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 23:13
          Jak to - jaki cel?
          Pytam, bo chcę wiedzieć.
          • ciotka9 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 15.03.13, 23:46
            szukaj to znajdziesz i będziesz wiedzieć
            • amarian2 Odpowiedź 16.03.13, 08:19
              Tak długo Józef wbijał nam wszystkim jedno zdanie, że w nie uwierzyliśmy. Trudno Józefa podejrzewać o niepopieranie p. prezydent,
              Przypominam:
              „Jeden rządzi jeden odpowiada”
              Ponieważ zarzuty kierowane przez mieszkańców dotycząca głównie sposobu rządzenia i spraw dotyczących władzy wykonawczej więc zgodnie z stwierdzeniem Józefa … jeden odpowiada.

• fifik_rsl Re: Odpowiedź 16.03.13, 20:36
                amarian2 napisał:
                "Przypominam:
                „Jeden rządzi jeden odpowiada”
                Ponieważ zarzuty kierowane przez mieszkańców dotycząca głównie sposobu rządzenia i spraw dotyczących władzy wykonawczej więc zgodnie z stwierdzeniem Józefa … jeden odpowiada."

Przyczynę tej decyzji nie szukałbym w poglądach Pana Osmendy, a prędzej w staropolskim powiedzeniu :Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem:
                • skalar2011 Re: Odpowiedź 16.03.13, 21:28
                  A zefel już ino teraz milczy............i myśli że mu to pomoże, boroczek
                  • 22burza Re: Odpowiedź 16.03.13, 21:32
                    nie,on cija stroji
    • 22burza Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 16.03.13, 21:45
      enter zadałeś pytanie "czemu referendum nie odwoła również radnych" ,bo nie chcą zabierać chleba pracownikom Sfery,którzy 2 x w m-cu (1 x na żywo,1 x powtórka) mają taką oglądalność jak rzadko która TV,a mieszkańcy mają rozrywkę,bo nasi niektórzy radni są prawie tak dobrzy,jak swego czasu Laskowik,z jednym zastrzeżeniem,radny Rodzoch jet żałosny.
      • enter32 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 17.03.13, 18:53
        Tylko taką masz odpowiedź? Widać pytanie za trudne.
      • 22burza Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 17.03.13, 19:26
        jesteś nudny ,powtarzasz to pytanie ja mandrę,ile można wam (tobie i erudyce) odpowiadać,to jest jeden z powodów dlaczego nie odwołują radnych,nie będą zasilać szeregów bezrobotnych.Jak ci radni nie podobają się wam,to w następnych wyborach nie będziecie na nich głosować i basta
        • pipi43 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 17.03.13, 19:34
          22burza napisała:

jesteś nudny ,powtarzasz to pytanie ja mandrę,

A ta mandra, to co to takiego???
    • 22burza Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 17.03.13, 19:39
      przepraszam,powinno być mantra
      • enter32 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 18.03.13, 22:51
        Coś się "migacie" z tą odpowiedzią.
        • zzabciaa87 Re: Czemu referendum nie odwoła również Radnych?? 19.03.13, 08:20
          Enter bo to pytanie jest już nudne. W większości wątków padało - ile można na to samo pytanie odpowiadać i tak ich podziwiam, że tyle razy to robili.
          • mrnatohk Enter 19.03.13, 08:46
            Enter może nie wypominaj innym tego co sam nie robisz, bo to jest delikatnie rzecz ujmując głupie...

Jeżeli sam nie chcesz odpowiedzieć na pytania postawione Tobie to może zmień nick i od początku zaczynaj ;)
            • enter32 Re: Enter 19.03.13, 10:05
              Buhaha, zrobicie wszystko,byle nie podać zrozumiałej dla mieszkańców przyczyny, czemu nie chcecie odwołać Radnych. Przecież oni tez są współodpowiedzialni.
              • ciotka9 Re: Enter 19.03.13, 10:59
                jeden rządzi i jeden odpowiada taką zasadę głosił v-e przewodniczący i dlaczego miała obowiązywąć w odniesieniu do poprzedniego prezydenta ? radni się sami kolejno wyeliminują,bo każdy z nich ma coś na sumieniu
              • mrnatohk Re: Enter 19.03.13, 11:02
                Mniemam że twoja odpowiedź nawiązuje do pytania o które proszę już od jakiegoś czasu więc mam rozumieć to Radni są też winni wszystkich opóźnień z Aquadromem? Proszę napisz to jaśniej bo chyba niewiele osób rozumie co kryje się pod pojęciem "przecież oni też są współodpowiedzialni"... (aczkolwiek pozwolę sobie zacytować zwolennika p.Dziedzic: jeden rządzi, jeden odpowiada)
                Ps. Skoro tak przeszkadza Ci błąd (w Twoim mniemaniu) że nie ma referendum w sprawie odwołania Rady Miasta to może napraw go... Masz chyba ukończone 18 lat i posiadasz pełnie praw wyborczych - nic nie stoi na przeszkodzie abyś sam zbierał podpisy w tej sprawie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka