hepik1 21.04.13, 19:11 ...i samej grupie referendalnej. Wywiad z dr politologii p.Słupikiem. www.sferatv.pl/vod/temat-dnia/audycja/2244-temat-tygodnia-15-marca-2013.html Aż dziw ,że ogladacze tv sfery się nie pochwalili ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aptykorz Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 20:11 boroku , boroku kiedy zaczniesz słuchać całości takich wypowiedzi jakoś o Dziedzicowej zaś zapomniałeś masz uwagę pół podzielną ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 21:28 Pan Słupik mo chyba ino jedno ucho, referendyści be, radni opozycyjni be, a słowkiem nie wspomnioł o najważniejszym, o osobie GD. Pewnie jego zdaniem cacy, cacy ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 21:46 Nie ma się co załamywać. Jest taka politolog ,nawet profesor,Staniszkis-jeszcze nigdy jej się nie sprawdziły prognozy ;) Czyli nadziei nie traćcie !;) Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 22:07 Widzisz Hepik, jo wypowiedzi tych o których mowa mom głęboko w szranku. Ciebie tyż tam mom od dłuższego czasu. Produkuj sie dali a jo sie byda mogł dalij śmioć i niy ino jo. Mosz biydoku ciężki czas, cały czos w robocie. No ja, z czegoś musisz żyć. Pisz, pisz, bo tu na forum już prawie co drugi wpis to twoj. Ty już tak po lekku piszesz som do siebie. Zwidów jeszcze niy mosz ????? bo mie by sie już to po nocach śnioło hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 22:28 Nie znasz moich możliwości. Moje statystyki-spójrza na 2004(w nawiasie ilośc postów) ;) 2004 (1328) 2005 (670) 2012 (534) 2013 (310) 2006 (183) 2010 (116) 2003 (106) 2009 (70) 2008 (67) 2007 (67) Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 23:29 No to ten pan Słupik to jednak mądry facet jest! W końcu jednak pan doktor a nie jakiś tam ktoś z akwarium czy apteki albo inny krewny. A my dalej czekamy na nawrócenie tych którzy nas chwilowo sprzedali no bo każdy ma prawo w życiu pobłądzić. A co do tej ciji to ja Hepik mogę grać ale ty ze mną dyrygować nie możesz bo nie wypada dyrygować starszym od siebie. To zwyczajnie takie nie śląskie! Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 23:38 ja pamiętam czasy,kiedy pewna opcja prtyjna (tobie nie obca) sprzedała nas wszystkich na długie,długie latano ale przyszły czasy,kiedy w kościołach Polacy zaśpiewali "Ojczyznę wolną pobłogosław Panie" Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 00:56 Dobrze Burzyczko prawisz! To mamy do podziękowania aliantom,którzy nas najpierw sprzedali w 1939 roku a potem w Jałcie. A w tej "opcji partyjnej" zdecydowana większość to byli porządni i przyzwoici ludzie. A co dzisiaj śpiewają w kościołach? Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 08:41 jozefosmenda napisał: > A w tej "opcji partyjnej" zdecydowana większość to byli porządni > i przyzwoici ludzie. Tacy "porządni" jak Zefek byli w tym PZPR , tylko czemu to padło ? ? Gdzie ta lewica "towarzyszy" ? ? PORZĄDNI I PRZYZWOICI TOWARZYSZE ŁĄCZCIE SIĘ ! ! ! Zefek może odświeżysz i otrzepiesz te zacne hasełka z kurzu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 10:19 I czego sie Józka czepiać? W internecie całe listy obecnych członków Pis-u z przeszłością w PZPR albo ich przybuduwek młodzieżowych. Łopiński ,Jasiński ,Kryże ,Suski itd itp. A gosciu z 1000 aborcji na koncie akurat został senatorem z Rybnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 10:39 Hepik vel Bombon jo moga walić byki w pisowni, ale ty jako specjalista powinieneś wiedzieć, że PRZYBUDUWKA po twojemu, pisze się PRZYBUDÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 10:44 Fakt. Błąd ortograficzny jest niewybaczalny,dziękuję za błyskawiczne wyłapanie powyższego. Niniejszym składam głęboka samokrytykę i obiecuję,że bedę się starał by nigdy w przyszłości to sie nie zdarzyło. Przecinki ,kropki rozumiem ale żeby -ówka się nie kreskowała a przez u otwarte pisała-wstyd ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 10:49 Przy okazji pozdrowienia dla bombona!Do dawny sukiero czy jakos tak podobnie? Dawno nie widziałem,być może przeszedł z Domżalskim na druga stronę mocy ;) PS Pod klawizem z literą "s" mam jakiegos farfocla,którego nie potrafię wydmuchać.Albo coś bardziej poważnego.Klepiąc na szybko w "s" nie zawsze mi to wychodzi w tekscie ,który się ukazuje na ekranie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 11:22 Staraj się Hepik, staraj, wszyscy patrzą. Musisz świecić przykładem no i fajnie, że masz to w sobie ,że przyznajesz się do błędu. Zreszta tak jak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 10:26 A skąd wy to panie Zefel wycie kto jest jakimś tam ? pierwszy roz profesora żescie posłuchali ? dobrze co do niego nie godocie wasza eminencjo a do inkszych proszę pana. A co do braku wiedzy z waszyj strony, co teraz śpiewają w kościel,e to sie odpuście kpiny, bo jakoś te wasze ugrupowanie kpi tak już od 45 roku, ino potym jak sie kierymu do krzyni zbliżo to jakoś wartko sie o tym kościele przypomionają. Ciekawe czy wy sie we Wilijo na organkach grocie jak inksi siedzom przy wigilijnym stole. Wstyd panie Zefel, stary chop a taki ......... A tak poza tym krótkie pytanie, nie wiecie czamu nasz były prezydent tyn, co godają że mioł choroba filipiński dziołcha do ślubu w kościele żenioł. Przeca tam miedzynarodowki nie śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 08:33 jozefosmenda napisał: > A my dalej czekamy na nawrócenie tych którzy nas chwilowo sprzedali no bo każd > y ma prawo w życiu pobłądzić. Zefek skoro was sprzedali to może napiszesz za ile was opylili ? ? Jak ma wyglądać ten powrót nawróconych (PiS, RAŚ, PdRŚ) szczególnie w objęcia znanej z wielkiego serca i niezwykle humanitarnej Dziedzicowej ? ? Czy potem obdarzona ufnością Dziedzicowa chce ogłosić kolejne zwycięstwo nad mieszkańcami ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Miażdżąco o referendum... 21.04.13, 23:42 Wiesz Helpik, ale chyba zacząłeś świadomie teraz rżnąć głupa. Co mi da statystyka w latach, napisz mi ilość twoich postów od 1 luty do 30 czerwiec 2012, a potem ilość w pozostałych miesiącach. Ty się na tym forum budzisz się w momencie rozpoczęcia inicjatyw referendalnych, a w momencie spokojnym politycznie że tak to nazwę, to jakieś reklamy tutaj wiszą po kilka dni. Wydaje mi się że o to chodziło Komes-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 11:25 fifik_rsl napisał(a): > Wiesz Helpik, ale chyba zacząłeś świadomie teraz rżnąć głupa. Co mi da statysty > ka w latach, napisz mi ilość twoich postów od 1 luty do 30 czerwiec 2012, a p > otem ilość w pozostałych miesiącach. "Rżnąć głupa' mocno nie uprzejme. Z przekręcaniem nicka w ten sposób,nie jestes pierwszy,Nigdy nie pytałem nikogo z czego to wynika,może Ty jako pierwszy spróbujesz wytłumaczyć-bo to mnie ciekawi. Gdyby ci bardzo zależało ,mogę przygotować statystykę nawet godzino/dobową mojej aktywnosci na forum. W 2003,w epoce bez neostradowej,gdy istniały impulsowe modemy telefoniczne,z internetu korzytało sie w godz nocno- rannych,impul był naliczany co 6 min. W 2004 to juz neostrada potaniała i stąd te ponad tysiąc postów plus pogonienie Notgelda z tego forum. Potem w latach przedostatnich,kiedy postów tylko ok 70 na rok,to faktycznie spadek zainteresowania tym forum i brak polemiki z opluwaczami pani Dziedzic,która mnie nie ziebi,nie grzeje. W latach referendalnych wieksza aktywnośc ,bo mnie to z powrotem zaczęlo mnie to bawić. Gdybyś chciał jakis dodatkowych wyjaśnien,jestem otwarty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 11:46 wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/419240,politolog-dr-tomasz-slupik-o-wyniku-ruchu-palikota-w-sondazu.html no cóż, politolog się pomylił ( końcówka artykułu) a tu ciekawy mini :))))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=eFgOrXZ1mfY i proroctwa www.gazetaprawna.pl/wywiady/671237,polityka_w_2013_roku_to_bedzie_czekanie_na_trzesienie_ziemi.html Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 11:53 Tak z ciekawości ,co w tej końcówce jest nie tak? Wg mnie kolejna trafna diagnoza. Tak amo jak dotycząca referendum i samych referendystów.Choc przyznaję-bolesna i chyba nie każdego z osobna tycząca. Jakoś jankołodziej mi sie nie kojarzy z frustratem i przegrańcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 16:26 Jego zdaniem lider Ruchu może zapomnieć w takim przypadku o ewentualnym wchodzeniu w alians z Aleksandrem Kwaśniewskim i tworzeniu list do europarlamentu” „.Sprawa umarła i Palikot jest chyba w najcięższej sytuacji w całej swojej politycznej karierze - dodaje politolog”. Hepiczku??? Facet ma parcie na szkło, pisze wszędzie a jak już nikt nie chce to sam nagrywa. Ten wykład na temat liberalizmu i demokracji to super. Dobrze, że amerykanie o tym nie wiedzą bo załamałaby się najsilniejsza gospodarka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 16:59 Od tego wywiadu ,panowie jeden raz razem wystąpili,tyle,że jeden miał syndrom dnia wczorajszego. Nie wiadomo czy rada politologa "o zapomnieniu" nie była słuszna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Miażdżąco o referendum... 22.04.13, 23:27 hepik1 napisał: "> "Rżnąć głupa' mocno nie uprzejme." Jednak bardzo szczere, tak to odebrałem i szczerze oceniłem. hepik1 napisał: "Z przekręcaniem nicka w ten sposób,nie jestes pierwszy,Nigdy nie pytałem nikogo z czego to wynika,może Ty jako pierwszy spróbujesz wytłumaczyć-bo to mnie ciekawi." Wyobraź sobię że od ponad roku tutaj regularnie w miarę pisuję i zawsze byłeś dla mnie Helpikiem ;) Od kiedy pamiętam, tak się wszyscy do Ciebie zwracali. Dopiero dziś gdy przeliterowałem Twoj nick zrozumiałem, że przez rok żyłem w zakłamaniu jeśli chodzi o Twoją ksywkę. Za swoją pomyłkę Ciebie hepik1 przepraszam. Helpik to się tak fajnie kojarzy od opiekun forum pomocny, rozumiesz, a hepik, wybacz że zapytam, ale to nie od problemów z trawieniem pokarmów i hepania?? ;) Tutaj nie ma grama złośliwości, tylko czysta ciekawość. Z ciekawości podaj liczbę Twoich postów w 2012 roku z podziałem na luty-czerwiec i pozostałe miesiące. Zapewniam Cie ze nie tylko w okresie referendalnym jest wiele ciekawych tematów, zawsze jakiś wszechwiedzący też się trafi i jest przynajmniej wesoło. Co do netu modemu, to wyobraź sobię iż ja miałem założony z elsatu już w 2002 roku. Odpowiedz Link Zgłoś