hepik1 14.08.04, 13:25 ...naskładałem na ta chałpke w Ochabach a ty mi adres wykasowałeś...Znowu nie bądź aż tak papieski;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsaty Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 13:42 ja? przeciez ja tu nawet nie zagladam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Hepik-a ja właśnie ... 14.08.04, 14:14 ...Ci skasowałam, nie tylko chałupe, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 15:22 pejsaty napisał: > ja? przeciez ja tu nawet nie zagladam. :) Jak na nawet tu nie zaglądanie to wyjatkowo szybka reakcja z twojej strony.Ale jak nie Ty to kto? Eda by tu jeszcze żurawia zapuszczała? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 15:24 Hepik, a masz coś do mnie, że z pewną nieśmiałością zapytam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 17:32 Życzenia wsiewo haroszewo ale to dopiero jutro,dobrze zrozumiałem,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 18:31 ano i to nawet niedziela była, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 18:50 Jutro też święto Wniebowzięcia .Ale się nie wybierasz,chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty-a ja właśnie ... 14.08.04, 18:55 hehe, jak się pospieszę, to zbiórka chóru anielskiego o 9.00? ale to też rocznica cudu nadwiślańkiego.. przyznaję: cześć do pracy mam wyjątkową, wrodzoną wręcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Pejsaty-a ja właśnie mam pytanko 25.08.04, 20:03 Może wiesz, jaka jest teraz nazwa ulicy XXX-lecia PRL (kod pocztowy 80-462) w Gdańsku, bo coś mi nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty-a ja właśnie mam pytanko 26.08.04, 08:39 nazywa sie al. jana pawla II. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty-a ja właśnie mam pytanko 26.08.04, 12:41 hehe, i my mamy swoją ul. Jana Pawła II (dawna Marchlewskiego) :) PS. całkiem przypadkowo natrafiłam na artykuł o dawnych siedzibach GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Pejsaty-a ja właśnie mam pytanko 26.08.04, 17:26 edzioszka napisała: > PS. całkiem przypadkowo natrafiłam na artykuł o dawnych siedzibach GW ;) To jest bardzo sensacyjny materiał. Teraz się wyjaśniło czemu Anitka vel WCkaczka, tak obsesyjnie cisnęła Niemczyckiego o te toaletę w Agorze, po prostu już na Iwickiej załatwiał w toalecie interesy. No, no. Może ona nie taka głupia na jaką wyglądą, tylko jeszcze te pioniowe korytarze :-O. Może też mają jakiś głęboki sens? Odpowiedz Link Zgłoś