Dodaj do ulubionych

Ale o co chodzi?

11.03.14, 08:48
Po wczorajszej lekturze DZ mam pytanie:
• Kim jest?
• Co robi?
W mieście moim Krzysztof Mejer.
Obserwuj wątek
    • lernest Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:01
      Niestety trudno się ustosunkować bo nie czytałem wczorajszego DZ.
      A samo nazwisko mi niewiele mówi.
      Chociaż chyba taki żużlowiec kiedyś był i jedna taka co strzelała na olimpiadzie i to nawet nieźle!
      • broneknotgeld Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:13
        Tyn istny?
        mejerpr.pl/Article/Read/Doswiadczenie,1
      • hepik1 Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:18
        Ta co strzelała to Renata Mauer(de domo)
        Też na M,fakt.
    • sz.mroz Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 14:36
      Przejrzałem wczorajszy DZ i nie bardzo orientuję się, o który artykuł chodzi...
    • w36 Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 23:22
      Krzysztof Mejer widnieje w naszym Bipie jako pracownik UM w biurze doradców Prezydenta Miasta. Możliwe że to ten sam, który ma prywatny biznes pijarowy, ale może ten interes nie za bardzo, skoro poszedł na "państwowa" posadę. A pewnie Dziedzicowej jest przydatny bo wybory idą. Wiadomo.
      • amarian2 Re: Ale o co chodzi? 12.03.14, 12:23
        Tu w Radzie nadzorczej:
        bip.pwik.com.pl/index.php?s=13
        A tak ogólnie, to słynny „doradca”, niektórzy znający UM twierdzą, że to on rządzi tym Miastem.

• bytom333 Re: Ale o co chodzi? 13.03.14, 11:18
          To, że Pan Mejer wmawia nam że jego chlebodawczyni jest najwspanialsza z wspaniałych to jego robota.

Jaka jest jego rola w Radzie Nadzorczej PWiK ?
          • w36 Re: Ale o co chodzi? 14.03.14, 00:24
            bytom333 napisał:

> Jaka jest jego rola w Radzie Nadzorczej PWiK ?

Dobre pytanie. Choć może słowo "rola" nie jest do końca trafne. Widział bym raczej związek z zajęciem nr 1.
            Ale ważniejszym według mnie pytaniem jest, dlaczego za pieniądze mieszkańców zatrudnia się doradcę od pijaru a nie od spraw będących największymi patologiami tej kadencji władz miasta.
            Choćby w kwestii ograniczenia szkód miasta wobec konsekwencji podjęcia skrajnie niegospodarnej i szkodliwej decyzji Dziedzicowej budowy i uruchomienia Aquadromu.
          • uciazliwy1 Re: Ale o co chodzi? 05.05.14, 03:24
            Nie pytaj jaka rola , zapytaj za ile i za czyje
            • w36 Re: Ale o co chodzi? 05.05.14, 03:35
              uciazliwy1 napisał(a):

> Nie pytaj jaka rola , zapytaj za ile i za czyje

Po co pytać? Akurat w tym aspekcie mamy jasność przewyższającą jasnością Słońce widziane z Merkurego.
      • antydopalacz Re: Ale o co chodzi? 12.03.14, 12:24
        Jak to mówił Hajdarowicz: ... skunks medialny ... ?
        • sz.mroz Re: Ale o co chodzi? 13.03.14, 15:07
          Grunt to umiejętnie sprzedana plotka? a jak wiemy plotki żyją swoim życiem...
          • manfred77 Re: Ale o co chodzi? 04.05.14, 15:16
            Panie Szymonie,myślę że w miare obiektywnie,dzisiaj to czytam, proszę sie nie wdawać w te dyskusje.Osobiście ostrzegałem! Pana Mamę w czerwcu 2011r. spotkam się z Panem i potwierdzę.tamta osóbka to ciocia samo ZŁO.ona syci się krzywdą innych.Niestety.Wszelkie podobieństwo niezamierzone.To bajka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka