bytom333 11.03.14, 08:48 Po wczorajszej lekturze DZ mam pytanie: • Kim jest? • Co robi? W mieście moim Krzysztof Mejer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lernest Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:01 Niestety trudno się ustosunkować bo nie czytałem wczorajszego DZ. A samo nazwisko mi niewiele mówi. Chociaż chyba taki żużlowiec kiedyś był i jedna taka co strzelała na olimpiadzie i to nawet nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:13 Tyn istny? mejerpr.pl/Article/Read/Doswiadczenie,1 Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 10:18 Ta co strzelała to Renata Mauer(de domo) Też na M,fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sz.mroz Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 14:36 Przejrzałem wczorajszy DZ i nie bardzo orientuję się, o który artykuł chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Ale o co chodzi? 11.03.14, 23:22 Krzysztof Mejer widnieje w naszym Bipie jako pracownik UM w biurze doradców Prezydenta Miasta. Możliwe że to ten sam, który ma prywatny biznes pijarowy, ale może ten interes nie za bardzo, skoro poszedł na "państwowa" posadę. A pewnie Dziedzicowej jest przydatny bo wybory idą. Wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Ale o co chodzi? 12.03.14, 12:23 Tu w Radzie nadzorczej: bip.pwik.com.pl/index.php?s=13 A tak ogólnie, to słynny „doradca”, niektórzy znający UM twierdzą, że to on rządzi tym Miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
bytom333 Re: Ale o co chodzi? 13.03.14, 11:18 To, że Pan Mejer wmawia nam że jego chlebodawczyni jest najwspanialsza z wspaniałych to jego robota. Jaka jest jego rola w Radzie Nadzorczej PWiK ? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Ale o co chodzi? 14.03.14, 00:24 bytom333 napisał: > Jaka jest jego rola w Radzie Nadzorczej PWiK ? Dobre pytanie. Choć może słowo "rola" nie jest do końca trafne. Widział bym raczej związek z zajęciem nr 1. Ale ważniejszym według mnie pytaniem jest, dlaczego za pieniądze mieszkańców zatrudnia się doradcę od pijaru a nie od spraw będących największymi patologiami tej kadencji władz miasta. Choćby w kwestii ograniczenia szkód miasta wobec konsekwencji podjęcia skrajnie niegospodarnej i szkodliwej decyzji Dziedzicowej budowy i uruchomienia Aquadromu. Odpowiedz Link Zgłoś
uciazliwy1 Re: Ale o co chodzi? 05.05.14, 03:24 Nie pytaj jaka rola , zapytaj za ile i za czyje Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Ale o co chodzi? 05.05.14, 03:35 uciazliwy1 napisał(a): > Nie pytaj jaka rola , zapytaj za ile i za czyje Po co pytać? Akurat w tym aspekcie mamy jasność przewyższającą jasnością Słońce widziane z Merkurego. Odpowiedz Link Zgłoś
antydopalacz Re: Ale o co chodzi? 12.03.14, 12:24 Jak to mówił Hajdarowicz: ... skunks medialny ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
sz.mroz Re: Ale o co chodzi? 13.03.14, 15:07 Grunt to umiejętnie sprzedana plotka? a jak wiemy plotki żyją swoim życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
manfred77 Re: Ale o co chodzi? 04.05.14, 15:16 Panie Szymonie,myślę że w miare obiektywnie,dzisiaj to czytam, proszę sie nie wdawać w te dyskusje.Osobiście ostrzegałem! Pana Mamę w czerwcu 2011r. spotkam się z Panem i potwierdzę.tamta osóbka to ciocia samo ZŁO.ona syci się krzywdą innych.Niestety.Wszelkie podobieństwo niezamierzone.To bajka! Odpowiedz Link Zgłoś