Dodaj do ulubionych

Do radnego Osmendy

22.07.14, 12:23
Szanowny Panie kandydacie na stanowisko prezydenta miasta mego.
Czy w przydatku, bardzo prawdopodobnym, dostania się Pana do drugiej rudny.
To zrezygnuje Pan z dalszego ubiegania się o urząd na rzecz Aleksandry Skowronek lub Grażyny Dziedzic?
Obserwuj wątek
    • bed-wa Re: Do radnego Osmendy 06.08.14, 21:49
      Cóż to się stało,że towarzysz Osmenda umilkł? Żadnego komentarza?Może ładuje akumulatory?Myślę,że już wkrótce nadrobi swe zaległości i wytłumaczy się ze swej nieobecności.
      • jozefosmenda od radnego Osmendy 07.08.14, 11:30
        Tak tylko wpadłem dzisiaj do miasta mego bo faktycznie sobie "leżę pod gruszą na dowolnie wybranym boku...... i mam święty spokój". Jeszcze cały przyszły tydzień planuję a dla równowagi poleżę sobie na plecach.
        Ale namnożyło się tutaj nowych twarzy, oj namnożyło. Inaczej mówiąc to prawie ci sami tylko nicki letnie albo sezonowe!
        No ale każdy orze jak może ale "zapach" ten sam.
        • perpet-ua123 Re: od radnego Osmendy 08.08.14, 08:15
          Panie radny, życzę udanego wypoczynku i tez czekam na odpowiedź. Kogo Pan poprze w drugiej turze wyborów, panią Skowronek czy panią Dziedzic. I mam jeszcze jedno pytanie. Czy prawdą jest, jak mówią niektórzy, że bardzo Pan ceni fachowość i doświadczenie samorządowe pani Wicemarszałek?
    • concorde11 Re: Do radnego Osmendy 07.08.14, 19:25
      Panie radny czekamy na odpowiedź.
    • g-48 Re: A zostawcie wy Zefla w spokoju ! 08.08.14, 18:42
      Bo jak ten baca z deki dupsko dzwignie to smrod bydzie na calej Rudzie ze zoden bez gazmaski na droga niy wylezie bo pojdzie z dwoch stron ze spoldzielni i kantyny Dziedzicowej.
    • fast-kajfasz Re: Do radnego Osmendy 09.08.14, 10:13
      A ja myślę że już dość komuny.
      • jozefosmenda od radnego Osmendy 17.08.14, 17:03
        Kajfasz nie mogłeś wymyślić coś innego?
        Przecież to slogan w stylu "komuno wróć" a przecież to nie o to chodzi?
        Ale poza tym, to ...... jakie to było pytanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka