Dodaj do ulubionych

Prezydencka bukmacherka ;)

31.10.14, 18:10
Na 99,9 procent to druga runda z udziałem Dziedzic i Skowronkowej.
Wesołkowaty z Pis miał szanse przy rosnacych dla Pisu ogólnopolskich sondażach.Ale to sie skończyło wraz z przeprowadzką Tuska i Kopaczową jako nową premier.Aże Pis w Rśl nigdy się nie cieszył popularnością-na dzisiaj bez szans.Zwłaszcza,ż kampania wyborcza bardziej niż nędzna.
Pozostali kandydaci wieszołkowaci,osmendowscy czy mercikowscy to takie wyborcze żarty,które co najwyżej zapewnią miejsce w RM.
Reasumując -druga runda Dziedzic -Skowronek.
Tutaj na dwoje babka wróżyła.Dziedzic ma bonus aktualnego prezydenta.Skowronkowa ,mimo wszystko przedstawicielki rządzącej partii.
Róznica będzie góra w setkach głosów.
Gdyby chodziło o konkretny pieniądz do postawienia i przegrania/wygrania to bym postawił na Skowronek ;)
Obserwuj wątek
    • pipi43 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:08
      Ta Skowronek ma takie wilcze oczy;)
      Strach na nią głosować...
      • hepik1 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:21
        Wilcze oczy to miał b.premier.
        A poza tym jako kobieta nie patrz w oczy tylko na gładkośc skóry.Na twarzy i szyji;)
        • jankolodziej Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:36
          Bierzesz dwa zdjęcia. Jedno czyjejś twarzy, drugie napełnionej wodą prezerwatywy. Wystarczy przekopiować z tego drugiego na pierwsze parę fragmentów i masz twarz rocznego dziecka.
        • hepik1 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:39
          Kilka lat temu :
          d.naszemiasto.pl/k/r/6d/d8/5239fcb4ef684_gd.jpg?1582838348
          a wystarczy zakandydować i młodnieje sie w oczach ;)
          • pipi43 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:45
            To Pietraszewska.
            • pipi43 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 19:50
              Nawiasem mówiąc widzę, że kobiety kandydujące (GD, AS) plus posłanka naprawdę wierzą, że mężczyźni wolą blondynki...
              • rylska Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:08
                ten bukiecik na zdjęciu to taki trochę na czasie -cmentarny.
                a tak nawiasem mówiąc -to był Stania ze Skowronkową i było podobno tak zle ,ze niejaki Domżalski był w mocy naraić nam Grazyne Dziedzic -i miało być już tak dobrze jak nigdy... i co ? znowu jest tak zle jak podobno nigdy. wygra Dziedzic - będzie jeszcze gorzej -wygra Skowronek -i nastanie Skowronek ze Stanią i będzie jak 4 lata temu. i to jest ta cała buchmacherka-wybór miedzy walnięciem się w palec młotkiem a przytrzasnieciem palca dębowa szufladą... 16listopada zagłosujemy.
                • hepik1 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:35
                  Z tym Stania to bym nie przesadzał.Nie tylko ze wzgledu na wiek juz niewiele może, ;)
                • kyjothe Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:53
                  to raczej jak wybór miedzy kiłą a rzeżączką
                  • 1802ef Re: Prezydencka bukmacherka ;) 01.11.14, 12:40
                    głosuje za rzeżączką,bo wyleczalna w parę dni,a z kiłą to nigdy nie wiadomo czy wyleczona
              • aloes69 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:27
                Kręci się wokół nich rudzki świat i nie tylko,
                więc może jednak warto być blondynką ? :) ;)
                • pipi43 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:51
                  aloes69 napisał(a):

Kręci się wokół nich rudzki świat i nie tylko,
                  więc może jednak warto być blondynką ? :) ;)

Nie mam takich ambicji, więc pozostanę przy moim kolorze włosów;)
            • hepik1 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:08
              Aha,to sorry.Wszystkie takie jakies podobne.Wyświetliła się w grafikach googla jako Skowronek. ;)
              • pipi43 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 20:09
                To przez jednakowe białe fryzury uciągnięte na prostownicach...
    • fast-kajfasz Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 21:19
      Skowronek znów poleci do braci w Katowicach, albo innym mieście, jak dostaną kopa od wyborców, w co nie wątpię. Amen.
      • nick_na_raz Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 23:22
        "Z tym Stania to bym nie przesadzał.Nie tylko ze wzgledu na wiek juz niewiele może, ;) "
        Akurat, przejdź się po Wirku i posłuchaj, co mówią- w sklepach/na ulicy/pod kościołem. Dowiesz się kto byłby najbardziej pożądanym kandydatem na prezydenta. I to nie tylko wśród emerytów.
        • greenrs2 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 31.10.14, 23:47
          nick_na_raz napisała:

Akurat, przejdź się po Wirku i posłuchaj, co mówią- w sklepach/na ulicy/pod kościołem. Dowiesz się kto byłby najbardziej pożądanym kandydatem na prezydenta. I to nie tylko wśród emerytów

Bywam, ale jakoś nie słyszałem... No ale może ja głuchy jestem...?
          • skalar2011 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 01.11.14, 08:38
            a mnie się najbardziej podoba plakat wyborczy GD z nią samą stojącą obok, na plakacie jej młodsza o 20 lat siostra?
            • aptykorz Re: Prezydencka bukmacherka ;) 01.11.14, 22:10
              pewnikiem gostek od fotoszopa był letko nawalony :-)
              • aloes69 Wybitnie merytoryczny wątek.... 01.11.14, 22:40
                pełen finezji, taktu, szacunku. Brawo Rudzianie!!!!!!
                • skalar2011 Re: Wybitnie merytoryczny wątek.... 02.11.14, 08:58
                  ten plakat taki Twoim zdaniem piękny aloesie? czy oryginał
                  • aloes69 Re: Wybitnie merytoryczny wątek.... 02.11.14, 11:34
                    Nie szata zdobi człowieka. Myślisz stereotypowo. Dla mnie istotne jest czy kandydat na prezydenta lub radnego to dobry, uczciwy i sprawiedliwy człowiek, czy umie się przyznać do błędu, przeprosić, czy umie słuchać, uczyć się, czy ma szacunek do innych ludzi, do ich pracy, czy jest mądry, ma wyobraznię, lubi pracę w zespole i czy będzie traktować swój stołek jako obowiązek służenia mieszkańcom, a nie wygodny fotel na piedestale ze stałym dopływem gotówki. Istotne dla mnie są motywy działania tych ludzi , którzy chcą mieszkańców reprezentować. Bo te motywy zdeterminują ich potencjalną kadencję. Gentlemani nie rozmawiają o wyglądzie kobiet skalarze. To nie wygląd kandydatów i kandydatek tu jest istotny. Dziwne ,że muszę to tłumaczyć.....chociaż patrząc na tych 488 potencjalnych radnych i 10 potencjalnych prezydentów z których tak niewiele osób spełnia choć kilka z opisanych kryteriów przestaje mnie cokolwiek dziwić.......
                    • kyjothe Re: Wybitnie merytoryczny wątek.... 02.11.14, 12:04
                      skoro wygląd jest tak nieistotny to mogły obie główne kandydatki dać na billboardy swoje własne zdjęcia :)
                      • aloes69 Re: Wybitnie merytoryczny wątek.... 02.11.14, 15:59
                        kyjothe napisał:

> skoro wygląd jest tak nieistotny to mogły obie główne kandydatki dać na billboardy swoje własne zdjęcia :)

A nie dały?
                        "Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta sercu.Pierwsza klejnotem, druga- skarbem."
                        - Napoleon Bonaparte ;):)
                        '
    • aptykorz Re: Prezydencka bukmacherka ;) 02.11.14, 22:11
      Aloesie pięknie cytujesz Napoleona tylko jak ma się do kobiety która śmierć ze sobą niesie ........
      • rylska Re: Prezydencka bukmacherka ;) 03.11.14, 20:08
        a zniszczenie przed sobą
        • skalar2011 Re: Prezydencka bukmacherka ;) 03.11.14, 20:17
          zniszczenie przed, w trakcie i za sobą niesie taki charakter widać..........straszne
          • rylska Re: Prezydencka bukmacherka ;) 04.11.14, 22:40
            straszne to będzie jak wybory wygra ..wtedy dopiero wreszcie wyciągnie wszystkie asy za pazuchy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka