ajzynzyga 06.05.15, 07:52 ...to jest chore Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenrs2 Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 11:55 Nie rozumiem dlaczego? Normalny program wymiany międzyszkolnej finansowany w całości ze środków Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 12:37 Udajesz czy masz tak zawsze? Że niby wszystko gra...tak? Poczytaj sobie jakie są główne cele i działania wspierane przez Comenius. A komentarze pod przedmiotowym artykułem nic Ci nie mówią? Nie? Nic nie czujesz? Nic? Na pewno nie? O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 12:40 ajzynzyga Ciebie nie wzięli? Może następnym razem się uda wcisnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 12:48 Wychodzi twoja mentalność...prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 13:07 Wolę posiadać mentalność prostaka, niż mentalność typowego polaczka, któremu żal dupę ściska zawsze kiedy komuś innemu coś w życiu się uda. Jeśli masz dowody że wyjazd tych Pań w jakikolwiek sposób był na bakier z przepisami jakie w tym programie obowiązują, to zgłoś tę sprawę. Jeśli natomiast czysta zazdrość, to lekarstwo jest jedno www.pozytywniej.pl/upload/48d02da2c01d0ad822a30f8ace7b76da7327.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 13:38 fifik_rsl z wielu takich sposobów korzystasz? Doustnie też bierzesz?. Pochwal się...dawaj linka...no dawaj. Wygoogluj coś...bądź dalej taki "oryginalny" Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 12:50 Owszem czytałem komentarze. Są typowe dla naszego społeczeństwa: jeśli ja nie mogę skorzystać to dlaczego mają inni? Właściwie to innych się nie spodziewałem. Ty też wpisujesz się w ten schemat. Takie komentarze pojawiają się zawsze gdy poruszane są przywileje (choć nie tylko przywileje) górników, policjantów, lekarzy, nauczycieli... Po prostu tak już mamy. Zresztą jak widzę, fifik dość trafnie Cię podsumował. Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Frau Gerstel Raise 06.05.15, 13:28 Chyba Ty tak masz. Co mają przywileje do programu Comenius? Jeżeli już zabierasz głos to odnoś się merytorycznie do tematu. Wpisuję się w schemat tak? Ty pewnie jesteś z tych co poza schematem i systemem...jak ci kandydaci na prezydenta? Poziom reprezentujesz podobny. Piszesz ogólnikami...mieszasz wszystko...tak jak robi to zwykle na tym forum wspomniany przez Ciebie fifik_rsl. Dodatkowo silicie się na złośliwości, które nic nie wnoszą...uderz w stół a nożyce się odezwą...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 06.05.15, 14:31 To przecież normalne, że jeżdżą nauczyciele a nie uczniowie. To normalne, że jeżdżą ci na kierowniczych stanowiskach. To normalne, że jeżdżą w bardziej atrakcyjne miejsca niż, za przeproszeniem, Łódź. To normalne, że urzędnik pierdząc w stołek zarobi więcej niż pracownik marketu. To normalne, że nauczyciel zarobi więcej niż urzędnik. To wszystko jest normalne dla przeciętnego barana. Nie narzekaj, bo stado baranów będzie próbowało sprowadzić Cię do swojego poziomu. Bo zazdrościsz. Bo też chciałbyś. Bo też mogłeś zostać nauczycielem. Albo urzędnikiem. A może po prostu nie zdzierżysz wazeliniarstwa, nepotyzmu i marnotrawstwa wspólnej kasy? Ale na to stado baranów nie wpadnie. Narzekasz bo zazdrościsz, i wuj. Tylko że żaden baran nie jest w stanie powiedzieć: czego tu zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 06.05.15, 15:16 mietlorz707 napisał: To przecież normalne... że mietlorz, który przecież jest znafcą w każdej dziedzinie wyraża opinię na temat projektu, o którym nie żadnego pojęcia, nie wie jaki jest jego cel i na jakiej zasadzie funkcjonuje. Ja za to wiem jedno... Niezmiennie mam cię w dupie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 06.05.15, 16:35 Funkcjonuje jak ogrzewanie w bloku. Ktoś grzeje i buli a buc za ścianą ma ciepło i może zakręcić grzejniki. ;) PS. Nie masz mnie w dupie i nigdy nie miałeś. Być może chciałbyś, ale nigdy nie będziesz mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 06.05.15, 17:06 mietlorz707 napisał: Nie masz mnie w dupie i nigdy nie miałeś. Być może chciałbyś, ale nigdy nie będziesz mieć. Staram się zrozumieć Twoje cierpienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 07.05.15, 09:17 fifik_rsl i greenrs2 co wy tak z tymi dupami? Domyślam się, że to chodzi o wasze preferencje seksualne...obsesyjne skojarzenia z jednym...takie odruchy bezwarunkowe he he? Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 07.05.15, 11:05 ajzynzyga weź się za robotę, a nie łaź po forum ;) Tak w ogóle to w domu neta nie masz?? Od kiedy tu piszesz wszystkie twoje wpisy w godzinach 7-15. Co będzie jak zablokują Ci strony gazety :(? Odpowiedz Link Zgłoś
ajzynzyga Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 07.05.15, 14:52 rozczarowujesz mnie coraz bardziej fifik_rsl...taki "bysczak" z ciebie, "analityk IP" i "miszcz" ciętej riposty w jednym he he... z prawdą często się mijasz. Taki frustrat prowincjonalny z ciebie he he. Popracuj trochę na swoim Sherlocku to też tak będziesz miał....a i zapomniałeś, że możesz sobie ulżyć www.pozytywniej.pl/upload/48d02da2c01d0ad822a30f8ace7b76da7327.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Przyzwyczaj się do sytuacji i nie narzekaj! 07.05.15, 15:21 Już w domu:D Nie zapominaj jutro z rana odpisać :P Odpowiedz Link Zgłoś
jezioraniagara Re: Frau Gerstel Raise 08.05.15, 05:48 Czy przed tą dyskusją nie należałoby wyjaśnić na czym polega program Unijny,,współpracy międzynarodowej szkół Comenius" Czy ktoś tu na forum zna te zasady ? Jak na razie frustracja i nienawiść do drugiego człowieka jest tu na najwyższym poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Frau Gerstel Raise 08.05.15, 18:39 www.comenius.org.pl/pps-dla-zainteresowanych-programem/podstawowe-informacje-o-partnerskich-projektach-szkol i wszystko jasne ??? a dyskusja na poziomie :) tylko mietlorz jak zawsze trafnie podsumował Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Frau Gerstel Raise 09.05.15, 13:48 Mietlorz! Amarian cie chwali! Ja bym sie bał;) Odpowiedz Link Zgłoś