osi-ris 26.06.05, 22:43 Sondaż: -gdzie jest lepiej? Na basenie w Kochłowicach czy Rudzie -nowym multipleksie basenowym ? co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fudien Re: Kochłowice czy Ruda 01.07.05, 14:59 jak dla mnie w rudzie ;) basen wydaje sie wiekszy, są bąbelki, no i nie ma pleśni na suficie... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Kochłowice czy Ruda 02.07.05, 21:17 Wnioskuję z tego,że pływasz na plecach i na wzrok nie narzekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris ------ Ruda-------- 04.08.05, 20:57 Jak myślicie co to jest?? 1. naszemiasto.moblog.pl/img/moblog0_1123181259.jpg 2. naszemiasto.moblog.pl/img/moblog0_1123181021.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: ------ Ruda-------- 04.08.05, 22:33 Przecież piszesz,że Ruda to po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: ------ Ruda-------- 05.08.05, 04:39 Fragment gabinetu prezydenta Busha z przyciskiem od broni atomowej? Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris ------ guzik ratujący życie-------- 06.08.05, 10:25 Więc tak : - bardzo podobają mi się wasze domysły (atom, busch etc..) . a tak naprawdę to guzik na basenie ratujący życie -GUZIK NA BASENIE RATUJĄCY ŻYCIE- skąd to wiem ?! bo sie o niego przypadkiem oparłem :) -podobno - jak się ubierałem !!!! przyleciał do mnie ratownik z prośbą bym uważał bo oni muszą sprawdzać tego typu alarmy!! Więc zadałem biedakowi pytanie dlaczego "TO" nie jest oznaczone np. Guzik ratujący życie w przypadku zasłabnieć ?! Powiedział mi że mam zapytać kierownika bo on za to odpowiada - to ja ciągne temat dalej to dlaczego Wy nie zgłosicie tego waszemu kierownikowi by oznaczył ten "guzik" by był bardziej ważny - odp. my możemy gadać nikt nas nie słucha!!! Panie Józefie czy aby całą kasę z Warszawy zainwestowano w ten basen którą Pan przywiózł - bo tego typu niedociągniecię zakrawa o paragraf... guzik ratujący życie... (wystarczyłaby biała kartka z napisem "wezwanie pomocy w przypadku ...) Odpowiedz Link Zgłoś