Dodaj do ulubionych

Kochłowice czy Ruda

26.06.05, 22:43
Sondaż:
-gdzie jest lepiej?
Na basenie w Kochłowicach czy Rudzie -nowym multipleksie basenowym ?
co o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • fudien Re: Kochłowice czy Ruda 01.07.05, 14:59
      jak dla mnie w rudzie ;) basen wydaje sie wiekszy, są bąbelki, no i nie ma
      pleśni na suficie...
      • hepik1 Re: Kochłowice czy Ruda 02.07.05, 21:17
        Wnioskuję z tego,że pływasz na plecach i na wzrok nie narzekasz.
        • osi-ris ------ Ruda-------- 04.08.05, 20:57
          Jak myślicie co to jest??
          1. naszemiasto.moblog.pl/img/moblog0_1123181259.jpg
          2. naszemiasto.moblog.pl/img/moblog0_1123181021.jpg
          • jozefosmenda Re: ------ Ruda-------- 04.08.05, 22:33
            Przecież piszesz,że Ruda to po co pytasz?
            • hepik1 Re: ------ Ruda-------- 05.08.05, 04:39
              Fragment gabinetu prezydenta Busha z przyciskiem od broni atomowej?
          • osi-ris ------ guzik ratujący życie-------- 06.08.05, 10:25
            Więc tak :
            - bardzo podobają mi się wasze domysły (atom, busch etc..)
            .
            a tak naprawdę to guzik na basenie ratujący życie -GUZIK NA BASENIE RATUJĄCY
            ŻYCIE- skąd to wiem ?! bo sie o niego przypadkiem oparłem :) -podobno - jak się
            ubierałem !!!! przyleciał do mnie ratownik z prośbą bym uważał bo oni muszą
            sprawdzać tego typu alarmy!! Więc zadałem biedakowi pytanie dlaczego "TO" nie
            jest oznaczone np. Guzik ratujący życie w przypadku zasłabnieć ?! Powiedział mi
            że mam zapytać kierownika bo on za to odpowiada - to ja ciągne temat dalej to
            dlaczego Wy nie zgłosicie tego waszemu kierownikowi by oznaczył ten "guzik" by
            był bardziej ważny - odp. my możemy gadać nikt nas nie słucha!!! Panie Józefie
            czy aby całą kasę z Warszawy zainwestowano w ten basen którą Pan przywiózł - bo
            tego typu niedociągniecię zakrawa o paragraf... guzik ratujący życie...

(wystarczyłaby biała kartka z napisem "wezwanie pomocy w przypadku ...)
    • osi-ris bumm 12.08.05, 08:48
      pamiętajcie o guzikach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka