jozefosmenda 14.10.06, 16:01 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3684312.html Program NMRŚL zawiera właśnie też taką propozycję.A w Rzeszowie już to działa,zresztą nie tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toratora4 ciekawe 14.10.06, 19:04 a skąd pan panie Osmenda weźmiesz na to pieniądze?, tego pan już nie powiedział, równie dobrze w tym pana programie może być propozycja, ze każdemu obywatelowi da pan nowy samochód za darmo rzecz jasna. Wyjaśnij pan skad pan pokryje koszty darmowego dostępu do internetu dla każdego mieszkańca Rudy, a te koszty będą OGROMNE!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: ciekawe 14.10.06, 19:22 Siedmiokrotnie mniejsze niż OTTI, a dziesięciokrotnie ważniejsze i potrzebne. Wystarczy ta odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
sentee Re: ciekawe 14.10.06, 19:44 W zupełności. Myślący zrozumieją. Reszcie nie warto tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
200zlotych kolejna sciema jozka 14.10.06, 23:44 jakby internest byl za darmo to kto by tge wasze kampanie i wladze sponsorowal osmenda ?? pieprzysz 3 po 3 jakbym cie nie znal uwierzyl bym w twe szczere checi ! ale taki cwany stary lis i chytry jak ty cos knuje. Juz to widze ze osmenda glosuja na radzie za odsunieciem elsatu od struktur miasta a silnetu od swiatlowodu miejskiego ( kto ma swiatlowod ten trzepie kase - prostu - to tak jak z gazociagami rosyjskimi ) oj nieladnie nieladnie osmenda na naiwnych zerowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
osmenda_k to moja sciemka 15.10.06, 09:22 Po pierwsze(nie Silnet a Sileman) to drobna różnica świadcząca o znajomości problemów tego miasta. po drugie światłowód jest w rękach prywatnych co stanowi o monopolu na tego rodzaju usługi. Miasto musi płacić kolosalne kwoty zamiast je zarabiać. Łączność w tych czasach to podstawa w komunikacji. Pomiędzy filiami, szkołami, przedszkolami, można również wykorzystać do monitoringu. Ale dla kogoś kto liże znaczki to ciężkie do zrozumienia. Jeszcze jedna informacja -Elsat dalej SferaTV- nie była nigdy w strukturach miasta -to prywatna firma. > oj nieladnie nieladnie osmenda na naiwnych zerowac.... masz rację głupim narodem łatwiej sterować - a ten osMENDA chce im dać wiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
200zlotych Re: to moja sciemka 15.10.06, 10:58 nie daleko pada jabłko od jabłoni i to w każdej dziedzinie... Powiadasz Jozek chce oddac wladze narodowi ?? ROOOTTFLLLLLLLLL <ROTFL> Nawet polemiki nie chce mi sie juz podejmowac na temat Silmanu Elsatu i dochodzic kogo oni wspieraja i jaka jest ich misja realizowana ( a nie planowana ). Tlumaczenie ze jets to spolka prywatna jest po prostu zenujaca proba pokazania ze wszystko jest cacy... Co do tego oddawania wladzy to powiedz mi drogi Osmendo junior gdzie pracujesz ? prozypomnij wszystkim na czyich listach plac jestes i jak sie do tych instytucji dostales. Powiedz z iloma kandydatami na to stanowisko wygrales ? Przypomnij rowniez jak sie ma ta rzekoma dobra wola i dbanie o dobro narodu do firm RSM i PEC ? chyba na temat tych firm juz tyle napisano na tym forum ze w tej sytuacji wasza oborna i puste slowa wygladaja jak ponizajacy ( was ) akt desperacji w obliczu praktycznie zerowego poparcia dla waszego stowarzyszenia. Zas kampania jaka rozpetaliscie przeciwko tym ktorych popieram jak Tomasz Kabała pokazuje ze sie boicie, cholernie boicie ze styl sprawowania wladzy, ksztaltowania prawa, pojmowania etyki, obstawiania swoimi ludzmi spolek miejskich to sie niebawem skonczy. Idziesz o zaklad ? Odpowiedz Link Zgłoś
osmenda_k Re: to moja sciemka 15.10.06, 20:11 200 groszy napisał > Powiadasz Jozek chce oddac wladze narodowi ?? ROOOTTFLLLLLLLLL <ROTFL> nie władze a wiedze Odpowiedz Link Zgłoś