lernest 03.05.08, 11:36 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5175929.html A w 1981 cała granica była obstawiona bobrami przebierańcami czego co niektórzy wolą nie pamiętać czy raczej nie przyjmować do wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefosmenda Re: To tylko kamuflaż! 05.05.08, 20:57 A to ciekawa sprawa! Właśnie w tym roku zamierzam jechać do Węgorzewa to sobie to obejrzę.Oczywiście jak mnie tylko straż graniczna dopuści. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: To tylko kamuflaż! 05.05.08, 23:04 A to ciekawa sprawa! > Właśnie w tym roku zamierzam jechać do Węgorzewa to sobie to obejrzę.Oczywiście > jak mnie tylko straż graniczna dopuści. A przepusci ciebie przepusci ale wrocic nie usiluj. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: To tylko kamuflaż! 06.05.08, 14:16 A czy ty Gregor widziałeś kiedyś Węgorzewo lub inną miejscowość na Mazurach tuż przy ruskiej granicy? Np.Perły,Rudziszki,Ołownik itd? Ja to mam w jednym palcu to mogę cię podszkolić w ramach przyspieszonego kursu turystycznego.Nawet wiem gdzie są kupy śmieci w tamtych lasach bo Polak przecież potrafi "zasr.." wszystko byle by tylko nie płacić i za nic nie odpowiadać! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: To tylko kamuflaż! 06.05.08, 22:43 A czy ty Gregor widziałeś kiedyś Węgorzewo lub inną miejscowość na Mazurach tuż > przy ruskiej granicy? Np.Perły,Rudziszki,Ołownik itd? Wyobraz sobie ze Polske znam od nowosadeckiego pod Hel.Niestety kopruchowa nie znam.Mialem zamiar to nadrobic w tym roku ale Bozia rozsadzil to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś