Dodaj do ulubionych

"Test Obciążeń" - Ktoś robił to badanie na grzybi?

24.06.12, 17:06
Czy ktoś z Was robił to badanie na grzybicę i leczył się "ich" metodą?
Obserwuj wątek
    • koala101-0 link - Test Obciazeń 24.06.12, 17:08
      zapomniałam dodać linka

Test Obciazeń
      • margolcia_63 Re: link - Test Obciazeń 24.06.12, 17:15
        www.google.com/url?q=https://forum.gazeta.pl/forum/w,26140,134988978,,test_obciazen_probowal_ktos_.html%3Fv%3D2&sa=U&ei=kC7nT5HZG8rB8QPaway-Cg&ved=0CAcQFjAB&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNEB1M0fLEkUrz8oSbNxuyCwwHIi9g
        • abi0312 Re: link - Test Obciazeń 24.06.12, 17:38
          Długo zastanawiałam się, czy to napisać.
          Jakiś czas temu byłam z córką u dr O.
          Celem wizyty było zdobycie opinii dra o ewentualnych pasożytach u dziecka, które od 7 m-cy leczę na bb. Na pierwszej wizycie dr powiedział, że lamblioza jest pewna (miało o tym świadczyć rogowacenie okołomieszkowe na ramionach, zgrzytanie zębami (owsiki?). Zrobiiśmy badania w kierunku herpesa, glisty ludzkiej, owsików - wszystkie ujemne. Na drugiej wizycie (z wynikami) dr powiedział, ża lamblioza nie jest taka pewna. Dostałyśmy zalecenie konsultacji u dra B. w Płocku (leczy homeopatią).
          Diagnozowanie odbywa się tam za pomocą czegoś w rodzaju biorezonansu. Dr O. powiedzial, że nie wierzy w homeopatię ale zasugerowal badanie tym urządzeniem.
          Przynam szczerze, że kompletnie nie wiem co o tym myśleć. Zatkało mnie. Spodziewałam się zupełnie czegoś innego, tym bardziej, że wiele osob pisało z zadowoleniem o diagnozach dra.
          Abi
    • iza-pal Re: "Test Obciążeń" - Ktoś robił to badanie na gr 24.06.12, 20:18
      Mi tą metodą zdiagnozowano borelię i chlamydię. Udowodniłam to później klasycznymi badaniami i obecnie leczę się wg ILADS.
      W moim przypadku ta metoda diagnostyczna się sprawdziła. Podobno dużo zależy od umiejętności osoby, która wykonuje pomiar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka