Dodaj do ulubionych

Jak długo ważna jest polska recepta w Niemczech?

• iwi-32 Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 20:44
      Podobno pół roku, coś takiego obiło mi się o uszy. Tak mi mówił lekarz.
      • deathrone Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 21:00
        miesiąc. Pamiętaj o patriotycznym przykazaniu: nazwy państw piszemy wielką literą tylko niemcy z małej.
        • tosho Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:15
          To miesiąc czy pół roku?

P.S. Dzięki za radę, zamiast bicia "patriotycznej" piany pozostanę przy zasadach ortografii. smile
          • yanomc Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:22
            kupowałem juz dwa razy w Gorlitz recepta wystawiona na mnie z moim adresemprzez naszego lekarza zawsze staralem sie zeby byla swieza pani cos zapisywała i mi ja oddawała takze spoko nawet zawsze cos wrzucila do torebki jakas próbke
            • babaelka-0 Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:54
              Recepta w Niemczech jest wazna 6 m-cy. Dobrze jest zamowic sobie leki wczesniej ,1-2 dni przed odbiorem.

Pozdrawiam
              Elka

• deathrone Demiani Apotheke 20.09.12, 12:08
                a czy kupowaliscie w Demiani Apotheke ?
                • predrak Re: Demiani Apotheke 22.09.12, 13:45
                  Tosho na pewno dwa tygodnie jest ważna bo ja tak kupowałem wystawiona 2 tyg. wstecz. A czy dłużej zadzwoń i zapytaj?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka