iwi-32 Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 20:44 Podobno pół roku, coś takiego obiło mi się o uszy. Tak mi mówił lekarz. Odpowiedz Link
deathrone Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 21:00 miesiąc. Pamiętaj o patriotycznym przykazaniu: nazwy państw piszemy wielką literą tylko niemcy z małej. Odpowiedz Link
tosho Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:15 To miesiąc czy pół roku? P.S. Dzięki za radę, zamiast bicia "patriotycznej" piany pozostanę przy zasadach ortografii. Odpowiedz Link
yanomc Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:22 kupowałem juz dwa razy w Gorlitz recepta wystawiona na mnie z moim adresemprzez naszego lekarza zawsze staralem sie zeby byla swieza pani cos zapisywała i mi ja oddawała takze spoko nawet zawsze cos wrzucila do torebki jakas próbke Odpowiedz Link
babaelka-0 Re: Jak długo ważna jest polska recepta w Niemcze 19.09.12, 22:54 Recepta w Niemczech jest wazna 6 m-cy. Dobrze jest zamowic sobie leki wczesniej ,1-2 dni przed odbiorem. Pozdrawiam Elka Odpowiedz Link
predrak Re: Demiani Apotheke 22.09.12, 13:45 Tosho na pewno dwa tygodnie jest ważna bo ja tak kupowałem wystawiona 2 tyg. wstecz. A czy dłużej zadzwoń i zapytaj?! Odpowiedz Link