Dodaj do ulubionych

targanie mięśni

30.06.14, 00:45
Z którą koinfekcją wg Waszego doświadczenia najbardziej związane jest targanie i rwanie mięśni? Nie chodzi o ból w stylu zakwasy ani o ból przy chodzeniu, ale o potworne targanie niezalżne od ruchu. \to bb, bart, babs? Grzyb? \nie śpię od tego świństwa po nocach i nic nie przynosi ulgi.
Obserwuj wątek
    • miroslaw111 Re: targanie mięśni 30.06.14, 01:00
      nie rozumiem do końca terminu "taRGANIE",rwanie ,

mnie mięśnie "skaczą" czyli samoistne skurcze i to chyba babeszjoza ew bartonella,rzadko ale nawet w czasie snu potrafię tak drgnąć że się budzę

mnie to jednak nie przeszkadza w spaniu i duża aktywność minimalnie neutralizuje częstotliwość skurczów na tyle że jest spokój

g
      • miroslaw111 Re: targanie mięśni 30.06.14, 01:04
        grzyb też może być, ale w tej chorobie nie rozróżnia się chyba szczegółów konieczne kompleksowe leczenie, grzyba rónież mam nie wiem jednak czy w średnim czy już nasilonym stadium,

wszystkie witaminy i pierwiastki mnie postawiły na tyle na nogi że dały mi spokój wewnętrzny jak na może 6-7mcu od infekcji

zzapewne efeket placebo również występuje , ale neimniej uzupełnianie niedoborów bardzo pomogło
        • chemdog Re: targanie mięśni 30.06.14, 10:52
          Pierwotniaki oraz bartonella tiki,skakania.szarpania mięśni głównie ten tak robią.Babesja stany zakwasowe obolałe jak przy grypie.
    • pies_z_laki_2 Re: targanie mięśni 30.06.14, 23:41
      Wpisz w szukajkę forumową hasło "fascykulacje".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka