Dodaj do ulubionych

Oruba - Naturalna terapia - niewarto wydawać kasy

26.01.15, 14:59
Kupiłam książkę "Naturalna terapia biologiczna w leczeniu boreliozy z Lyme" , ale wg mnie nie warto.
64% materiału to bibliografia w języku angielskim. Autorowi nie chciało się nawet tłumaczyć tego na język polski.
Obserwuj wątek
    • miroslaw111 Re: Oruba - Naturalna terapia - niewarto wydawać 26.01.15, 15:53
      mieć boreliozę i nie znać jędyka angielskiego to jak mieć auto i nie mieć prawa jazdy smile
    • marekbiolog Re: Oruba - Naturalna terapia - niewarto wydawać 26.01.15, 16:15
      Ja nie zamierzam być tu rzecznikiem autora. Według mojej opinii książka jest dla ludzi myślących którzy chcą wiedzieć coś więcej o mechanizmach choroby z Lyme .
      Jeśli ktoś oczekuje obrazków ,i pięknych słów no i że dane cudowne magiczne zioło wyleczy nas z choroby to to nie jest książka dla niego. Ja np chce wiedzieć co się ze mną dzieje i odnoszę wrażenie że to co tam pisze autor jest spójne i logiczne choć czasem trudne. Bibliografii jest dużo to fakt ale to daje możliwość zweryfikowania rzetelności autora, ja tak zrobiłem i proponuje to zrobić każdemu. No ale to tylko moja opinia.
    • presleyova Oruba=marekbiolog 27.01.15, 22:23
      I tyle w temacie.
      • marekbiolog Re: Oruba=marekbiolog 27.01.15, 23:05
        Dziękuje to mi pochlebia . Ja bym jednak skupił się na merytorycznej dyskusji.

• presleyova Re: Oruba=marekbiolog 27.01.15, 23:29
          > Dziękuje to mi pochlebia

A nie powinno.
          Ta "ksiązka" to zwykły szajs.
          • marekbiolog Re: Oruba=marekbiolog 28.01.15, 00:12
            Zgadzam się książka to zwykły szajs mało obrazków .

ps. Prosiłem o merytoryczną dyskusje ale widzę że to kopanie się z koniem

• miroslaw111 Re: Oruba=marekbiolog 28.01.15, 00:12
            presleyowa , " ta książka to zwykły szajs" bo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka