sosianna 26.02.09, 18:31 Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia związane z tym specyfikiem. Ponoć jego przyjmowanie pozwala szybciej usuwać toksyny bakteryjne z organizmu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkkk4 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 26.02.09, 22:17 Ten lek jest już niedostępny-co można uzywać zamiennie? Odpowiedz Link
dartom.www Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 26.02.09, 22:56 czy ktos uzywal tego leku? jakie mieliscie efekty? ile kosztuje? czy jest to lek tylko i wylacznie na recepte? pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link
fionka21 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 26.02.09, 23:06 Używałam Vasosanu P i uważam, że działa. Chętnie używałabym nadal, ale problem jest taki, że od nowego roku "wypadł" z rejestru leków. Pozostał Vasosan S, który zawiera około 20 % cukru, więc dla nas nie nadaje się. Reniu, czy ten zamiennik, którego nazwę podałaś, jest w Polsce dostępny? Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link
dartom.www Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 26.02.09, 23:17 no wlasnie ten zamiennik tez chyba wypadl z "rejestru", gdzie na forum jakims bylo, pojde jutro do apteki i spytam o i pytanko, mozna stosowac ten lek przy antybiotykoterapii? pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link
fionka21 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 26.02.09, 23:21 Tak, daleko do abx. Po około godzinie po zażyciu vasosanu P robiły mi się ciepłe dłonie i stopy, które wcześniej były lodowate Odpowiedz Link
sosianna Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 27.02.09, 11:14 Vasosan S jest w sprzedaży, bo córka zamówiła go we wrocławskiej aptece i następnego dnia był do odbioru. Faktycznie zawiera sacharozę i tu jest kłopot, ale p. doktor kazała go brać, bo ponoć pomaga wymiatać szybciej toksyny z organizmu. Przy okazji zbija też cholesterol. Wg lekarki należy go brać 4 godz po wszystkich lekach, bo upośledza wchłanianie, czyli w moim przypadku wypada to w środku nocy. Odpowiedz Link
mariano_84 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 27.02.09, 20:33 W jakiej dawce bierzecie ten Vasosan S i ile godz od abx? Odpowiedz Link
predrak Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 28.02.09, 13:40 ja stusję vasosan tylko jak pojawiają się bóle i uważam że za bóle odpowiadają właśnie toksyny. Odpowiedz Link
1.teresa Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 02.03.09, 19:20 Czy jest na receptę?. A mozna jeszcze stosować. Odpowiedz Link
borelka46 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 02.03.09, 21:59 A czy ktoś coś wie o Argininie - ma właściwości stymulujące układ immunologiczny, grasicę i odtruwa mózg. Niedobór powoduje zaniki mięśni ,toksyczne uszkodzenia wątroby. Chlorowodorek argininy podawany z sorbitolem reguluje przepływ żółci, odtruwa i regeneruje wątrobę. to chyba enzym i można kupić w aptece ,czy ktoś to brał? Jakie rezultaty? Odpowiedz Link
tadeusz998 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 04.03.09, 15:28 Mam receptę na Vasosan S . Czy ktoś wie gdzie można go dostać ? Panie w okolicznych aptekach rozkładają ręce . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
fionka21 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 04.03.09, 19:03 Kupiłam w aptece internetowej www.doz.pl ale już go nie ma. Odbierz pocztę Odpowiedz Link
tadeusz998 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 04.03.09, 20:17 Pocztę odebrałem - dziękuje . Odpowiedz Link
tadeusz998 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 04.03.09, 20:25 Zbyt lakonicznie odpowiedziałem i można to różnie zrozumieć . fionka21 - odbierz pocztę . Odpowiedz Link
jagoda398 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 04.03.09, 21:04 Też mam receptę. Apteki odpowiadają, że nie ma w hurtowniach Odpowiedz Link
mariano_84 Re: Vasosan a szybsze pozbywanie się toksyn 13.03.09, 10:49 Czy ktoś ma jakiś pomysł skąd wziąć odpowiedniki vasosanu lub questranu bo nie ma w ogóle w hurtowniach a tymbardziej w aptekach gdyz został wyrejestrowany? Nie ma w ogole cholestyraminy pod jakakolwiek nazwą. Odpowiedz Link
1.teresa kwas foliowy 13.03.09, 11:05 Ostanio czytałam ze kwas foliowy jest dobry na pozbycie się toksyn. Teresa Odpowiedz Link
mariano_84 Re: kwas foliowy 13.05.09, 13:21 Czy jest ktoś kto to juz kupił w ostatnim czasie. W aptece w Gdańsku mówią, że jest w spisie leków a w hurtowniach nie ma Co w takim wypadku mogę zrobić? Odpowiedz Link