Dodaj do ulubionych

Cyfrowe odbitki...

01.05.12, 21:44
Gdzie w Siedlcach znajde ta usluge w przyzwoitej jakosci i cenie?Mam do druku ponad 150 zdjec.Rossman odpada,ponoc jakosc mizerna...Jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • pawelpap Re: Cyfrowe odbitki... 02.05.12, 09:12
      Zapraszam do nas ;) fotoelab.pl można przesłać przez internet i odebrać osobiście ;) wówczas cena dobra ;) a i na miejscu też dam dobry rabat ;)
      • fototrendy.pl Re: Cyfrowe odbitki... 02.05.12, 21:24
        Witam, w Siedlcach w zakładzie na Armii Krajowej 12 odbitki wykonywane na miejscu w ciągu 1 godziny zaczynająsię od 40gr (w zależności od ilości zdjęć). Jakość - nowy cyfrowy minilab Noritsu. Te osoby, które sprawdziły jakość wracają - polecam.
        • drizzt1223 Re: Cyfrowe odbitki... 03.05.12, 08:18
          Ja robię w Rossmannie i jestem zadowolona. Ceny na pewno są konkurencyjne (trzeba zapolować na promocje i można robić do 20gr za szt), na jakość też nie narzekam ani ja ani nikt kto te zdjęcia ogląda więc nie wiem o co chodzi:)
          • fototrendy.pl Re: Cyfrowe odbitki... 03.05.12, 20:43
            drizzt1223 napisała:

> Ja robię w Rossmannie i jestem zadowolona. Ceny na pewno są konkurencyjne (trze
            > ba zapolować na promocje i można robić do 20gr za szt), na jakość też nie narze
            > kam ani ja ani nikt kto te zdjęcia ogląda więc nie wiem o co chodzi:)

Wszystko zależy od tego, czego się oczekuje od zdjęć i czym były robione (telefon komórkowy, słaby aparat kompaktowy, dobry kompakt, lustrznaka). Najważniejszą, ale nie jedyną różnicą między Rossmannem i profesjonalnymi laboriatoriami będą szczegóły i detale na odbitkach. Oglądając odbitki oddzielnie osoba z poza branży nie zobaczy różnicy. Najlepiej jest wykonać tą samą odbitkę tu i tu i porównać je. Wtedy dopiero zobaczycie różnicę. Jeśli ktoś traktuje zdjęcie jako obraz, na którym wystarczy rozpoznać osoby, Rossmann w zupełności wystarczy.
            Pomijam drobny szczegół, wywołując zdjęcia w Siedlcach wspieracie lokalne firmy, w których pracują Wasi znajomi, sąsiedzi, znajomi Waszych znajomych, ale zapewne mało kogo to obchodzi (potem tylko są narzekania, że w Siedlcach trudno znaleźć pracę) – pomyślcie czasem w swojej i ich przyszłości, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka