Dodaj do ulubionych

dni Siedlec 2012

17.05.12, 13:30
W czerwcu czyli już wkrótce obchodziliśmy dni naszego miasta. Czy ktoś wie co jest planowane w tym roku??
Obserwuj wątek
    • 3ras Re: dni Siedlec 2012 17.05.12, 14:14
      Na pewno będzie msza święta i wspólne wystąpienia Kudelskiego i Kiernikowskiego.
    • hcemis Re: dni Siedlec 2012 17.05.12, 14:51
      Pewnie też będą leli wodę i caro będzie tańczyło "Romea i Julkę ", a na scenie "Giganci".
      • poslowski Re: dni Siedlec 2012 17.05.12, 15:31
        Caro raczej nie, Siedlce to zbyt niskie progi:

tygodnik
        • skrzydlate.rece Re: dni Siedlec 2012 17.05.12, 15:59
          może z tejże okazji oddadzą ludziom wreszcie narty, bo tak latają z samymi kijami ;)
          • zula51 Re: dni Siedlec 2012 17.05.12, 16:33
            Będzie pewnie zespół Podoba Mi Się ;p

A coś kiedyś coś czytałem że Perfect....
          • dorota3300 Re: dni Siedlec 2012 21.05.12, 16:44
            skrzydlate.rece napisała:

> może z tejże okazji oddadzą ludziom wreszcie narty, bo tak latają z samymi kija
            > mi ;)

hahaha rozbawił mnie Twój, super obserwacja ;)
            • celeronik86 Re: dni Siedlec 2012 24.05.12, 11:16
              ogólnie nudą wieje
              www.dnisiedlec.pl/906.php
              • efaster Re: dni Siedlec 2012 24.05.12, 12:53
                no tak "dupy nie urywa"

kilka imprez które i tak były wplecione w Dni miasta np. Open Rock Festival, zlot samochodów zabytkowych "Mrowisko", czy Dzień Radości (krew dla miasta i powiatu).

Do tego w piątek mecze na telebimach i siedleckie zespoły Podoba mi się, Orkiestra Dni Naszych

A ten wieczór chwały i apel jasnogórski to już wogle porażka, dlaczego "iprezy" kościlne łączy się z imprezami świeckimi ???

Ja rozumiem miasto nie ma kasy, o dużych sponsorów na "zadupiu" ciężko ale bez przesady :(

Jedną fajną rzeczą która podoba mi się są otwarte muzea (w tym El Greco i kaplica Ogińskiej) niby kilka godzin w weekend (sobota i niedziela) ale dobre i to. W dodatku za darmo.

Fajnie zapowiada się mecz: oldboje MKP Pogoń Siedlce - byli zawodnicy Pogoni

I tylko jeden artysta (Prefect) coż było tyle kasy nie wydawać na pierdoły to by można zaprosić jeszcze kilka zespołów, a tak bida z nędzą.
                • poslowski Re: dni Siedlec 2012 24.05.12, 14:17
                  "dupy nie urywa" i "suty nie sterczą", ale coś tam wynajdę dla siebie... osobiście wolę Orkiestrę Dni Naszych niż popularne gwiazdki
                  • efaster Re: dni Siedlec 2012 24.05.12, 15:06
                    ja o "sterczących piersiach" nic nie pisałem

A Orkiestra Dni Naszych była ostanio na festynie w Ujrzanowie (Apis)

PS.
                    Co złego to nie ja :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka