07.06.12, 14:14
Efaster nie widzę Twojego postu komentującego ciekawe wydarzenia na ostatniej sesji Rady Miasta...mam na myśli głosowanie Twoich faworytów (Dobijański ,Garbaczewski )za przyjęciem sprawozdań finasowych ARMu i CKiS oraz pozytywne i ciepłe słowa kierowane pod adresem kierujących tymi instytucjami.Dziwne prawda:)? Główni krytycy władzy zmieniają oblicze...Efaster , celowe milczenie, wstyd, czy chwilowa niemoc ? hehe
Obserwuj wątek
    • efaster Re: Efaster 07.06.12, 19:43
      ha, ha, ha :)))

jakby Pan/Pani czytała moje posy częściej to by wiedziała, że ja krytykuje RM wogle, w tym p. Dobijańskiego.

Niestety radni zawówno PO, PiS, STS, SLD defakto dmuchają w jedną trąbkę. Dla mnie jak mówi się A to mówi się B, C, D ... do Z. Cały czasz uważam iż Pawłowski i Dembiński powinni zostać wyrzuceni (wg. mnie najgori kierownicy miejskich spółek), zdnie na temat Prezydenta, Jego zastępców, naczelików UM są ogólnie znane (tzn. OUT !!!!!!)

wystarczy poszukac trochę w archiwum np. wątek chyba zmienię zdanie o p. Dobijańskim

Cóż porsze odemnie nie wymagać bym popierał katolicką-narodową prawicę kiedy jestem z "krwi i kości" liberałem, z nutką antykrelikaizmu (nie lubie wtrącania się kościoła do polityki zawówno centralnej jaki i samorządowej).

Cóż widzę kilka moich wątków jest nie wsmak UM i władzy, coż mówi się trudno, mam to w dupie :)

Pozdrawiam serdecznie :))
      • miyatoto Re: Efaster 16.06.12, 17:39
        efaster napisał:
        > Niestety radni zawówno PO, PiS, STS, SLD defakto dmuchają w jedną trąbkę.

Co chcesz? Przecież mamy "Zgodę i Rozwój" :D

-----------------------------------------------------------------------
        "Ja nie ruszę Mietka, to i Mietek nic nie będzie na mnie kręcił"

• antyautor Re: Efaster 19.06.12, 08:31
        Witam ..czytałem Twoje posty komentujące życie polityczne Siedlec i właśnie dlatego zapytałem Cię o zadnie na temat tajemniczego zachowania wymienionych radnych.Nie wymagam popierania prawicy czy lewicy jedynie ciekawi mnie Twoje zdanie na ten konkretny temat, niestety nadal nie wypowiedziałeś się... unikasz tematu ?ponieważ nie sądzę żeby tak istotne głosowanie po prostu Ci umknęło...!? hehe
        • efaster Re: Efaster 19.06.12, 13:03
          ale co wg. Pana mam dodać ??

Moje stanowisko w sprawie ARM jest ogólnie znane.

A jak głosują radni na sesji RM, to już ich sprawa. Prywatnie to mogą być na nie, ale i tak na koalicji jest mówione na tak, więc głosowane jest na tak.
          • jkfoo Re: Efaster 19.06.12, 13:11
            ach jak coś za cicho to do efastera.Dajcie chłopu spokuj.Propo koalicji, to przecież dobrze wiadomo że ,jest ona po to by chronić już obsadzone stołki,ewentualnie pozyskiwać nowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka