10.11.12, 13:33
Witam własnie wróciłem z ASO, a powodem wizyty było dziwne zachowanie samochodu zakończone lampką informującą o awarii, diagnoza - złe paliwo. Dziwne zachowanie swojego samochodu potwierdził także mój znajomy tankujacy w tym samym miejscu.
Samochód jest na gwarancji . Wobec powyższego ostrzegam, uważajcie gdzie tankujecie.
Obserwuj wątek
    • fajnababka2 Re: Paliwo 10.11.12, 13:38
      a gdzie tankowałeś???
      • znakorla Re: Paliwo 10.11.12, 14:20
        No właśnie - gdzie nie należy tankować? Wiem, że kiepskie paliwo mieli na Sokołowskiej (chyba Shell ale mogę się mylić). 2 razy się już o tym przekonałem i omijam tą stację od dawna. Może w tej chwili coś się zmieniło, ale moje złe wspomnienia zostały
    • kerac32 Re: Paliwo 10.11.12, 14:41
      Po co zakładasz wątek jak nie piszesz najważniejszego: gdzie zatankowałeś to badziewie co uszkodziło Ci silnik? Typowe trollowanie mające na celu sprowokowanie wylewanie "kwasu" na forum.
    • cameel28 Re: Paliwo 10.11.12, 16:37
      Mi pewien siedlecki dentysta usunał nie ten zab co trzeba, w pewnym sklepie oszukali mnie ostatnio przy wydwaniu reszty na 10 PLN, w sklepie pewnej duzej sieci kupilem smierdzaca rybe na tacce, pewien lekarz zle zdiagnozowal mi u dziecka zapalenie pluc tlumaczac, ze to tylko przeziebienie. Reasumujac - uwazajcie gdzie leczycie zeby, gdzie posylacie dzieci do pediatry, gdzie robicie zakupy. O uwazaniu gdzie kupuje sie bezyne inny bezinteresowny siedlaczanin juz byl laskaw napisac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka