Gość: Młynarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:24 Coraz więcej samochodów, coraz mniej miejsc na parkingu, a stare graty stoją na nich nie ruszane całe lata. Pomysły na pozbycie się tego mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKI Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:12 Ja proponuje walcowanie. Złomiarze by się też ucieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjr Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:05 Specjalisty od walcowania szukajcie w innym watku Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Zapchane parkingi 12.07.04, 17:17 W innych miastach są na to sposoby - straż miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:07 Właśnie . Może ktoś wie jak radzą sobie w innych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Zapchane parkingi 14.07.04, 00:19 W Warszawie sobie nie radza. Na osiedlu na ktorym mieszkam byly 4 graty - czesciowo zdezelowane juz. Straz miejska oblepila je ogloszeniami czego efektem bylo znikniecie jednego grata. Dwa stoja nadal tyle ze bez ogloszen strazy miejskiej. PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
ola_er Re: Zapchane parkingi 14.07.04, 20:19 U mnie pod blokiem stał taki jeden złom. W nocy zdjęliśmy mu tablice rejestracyjne i donosik do Straży miejskiej :) Samochód po jakimś czasie zniknął. Najgorsze w Siedlcach jest to, ze w centrum nie ma gdzie zaparkować. Nie mówiąc już o parkowaniu koło PKP. MASAKRA!!! Najbardziej nienawidzę też rozwrzeszcanych bab sklepowych przeganiających kierowców z parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:57 U mnie pod blokiem facet postawił 2 graty przeszło rok temu i od tamtego czasu nie były ruszane. Jakaś Nysa i bus niemiecki.Myślę że trzyma je tylko na paliwo(odpisy od podatku?) Odpowiedz Link Zgłoś