Dodaj do ulubionych

Zapchane parkingi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:24
Coraz więcej samochodów, coraz mniej miejsc na parkingu, a stare graty stoją na nich nie ruszane całe lata. Pomysły na pozbycie się tego mile widziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: MIKI Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:12
      Ja proponuje walcowanie. Złomiarze by się też ucieszyli.
      • Gość: Mjr Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:05
        Specjalisty od walcowania szukajcie w innym watku
    • muchawka Re: Zapchane parkingi 12.07.04, 17:17
      W innych miastach są na to sposoby - straż miejska.
      • Gość: Stokrotka Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:07
        Właśnie . Może ktoś wie jak radzą sobie w innych miastach?
        • marianeq Re: Zapchane parkingi 14.07.04, 00:19
          W Warszawie sobie nie radza. Na osiedlu na ktorym mieszkam byly 4 graty -
          czesciowo zdezelowane juz. Straz miejska oblepila je ogloszeniami czego efektem
          bylo znikniecie jednego grata. Dwa stoja nadal tyle ze bez ogloszen strazy
          miejskiej.
          PA!wel
    • ola_er Re: Zapchane parkingi 14.07.04, 20:19
      U mnie pod blokiem stał taki jeden złom. W nocy zdjęliśmy mu tablice
      rejestracyjne i donosik do Straży miejskiej :) Samochód po jakimś czasie zniknął.

Najgorsze w Siedlcach jest to, ze w centrum nie ma gdzie zaparkować. Nie mówiąc
      już o parkowaniu koło PKP. MASAKRA!!! Najbardziej nienawidzę też rozwrzeszcanych
      bab sklepowych przeganiających kierowców z parkingu.
    • Gość: Stokrotka Re: Zapchane parkingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:57
      U mnie pod blokiem facet postawił 2 graty przeszło rok temu i od tamtego czasu nie były ruszane. Jakaś Nysa i bus niemiecki.Myślę że trzyma je tylko na paliwo(odpisy od podatku?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka