Gość: kanye IP: *.aster.pl 13.01.05, 23:29 jo bylem dzis na filmie kontrolerzy, bardzo fajny, nie bede tu sie rozpisywal typu fajne zdjecia ciekawa fabula,poprostu, wciagajacy i spoko,zobaczcie!adieu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filmmix Re: kontrolerzy 14.01.05, 00:01 "Kontrolerów" widziałam w październiku na Warszawskim Festiwalu Filmowym (gdzie zdobył Nagrodę Publiczności); bardzo bardzo mi się podobał, przypomina inny nagrodzony na wcześniejszym warszawskim festiwalu film - norweskich "Kumpli"; świetna muzyka, zawrotne tempo, bohaterowie - niezbyt przystojni i fajtłapowaci ale wzruszający tytułowi kontrolerzy z budapesztańskiego metra ; niezła intryga i ta szczypta tajemniczości i niedopowiedzenia... Film jest nominowany do oscarowych nominacji :)) obok m.in polskich "Pręg" Magdaleny Piekorz. Jeśli nie trafi do repertuaru "Sojusza" ani "Centrum" pokażemy go na Dobrym Kinie, może już w lutym? film.onet.pl/10556,film.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: kontrolerzy IP: *.aster.pl 14.01.05, 00:22 mam nadzieje,ze da ktos tu znac kiedy bedzie to dobre kino chetnie obejrze raz jeszcze. filmmix,mozna na Ciebie liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś