Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

22.07.02, 10:47
Czy są w Siedlcach agencje zajmujące się pośrednictwem pracy? Mieszkam tu od
miesiąca i nic podobnego nie znalazłam, ale być może za słabo szukałam. Jeśli
nie ma to może wiecie gdzie zgłosić się z własną ofertą? Wdzięczna będę za
wszelkie podpowiedzi. Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Banner Re: Szukam pracy IP: *.bci.net.pl 22.07.02, 11:49
      opoint napisała:

> Czy są w Siedlcach agencje zajmujące się pośrednictwem pracy? Mieszkam tu od
      > miesiąca i nic podobnego nie znalazłam, ale być może za słabo szukałam. Jeśli
      > nie ma to może wiecie gdzie zgłosić się z własną ofertą? Wdzięczna będę za
      > wszelkie podpowiedzi. Pozdr

Z tego co ja pamiętam, to był tylko Rejonowy i Wojewódzki Urząd Pracy (ul.
      Pułaskiego).
      Nie wiem jakie masz kwalifikacje i jakiego rodzaju praca Cię interesuje, ale ja
      na Twoim miejscu napisałbym CV i list motywacyjny, a następnie osobiście
      rozniósł po tych kilku firmach istniejących w Siedlcach (Drosed, Polmos itp.)
      Generalnie z pracą w Siedlcach jest ciężko.

Nawet nie bardzo wiem, gdzie CV poza tymi dwoma firmami można jeszcze roznieść.
      Ostatecznie zawsze można wziąć książkę telefoniczną i takowe wyszukać.

Powodzenia
    • habitus Re: Opoint 23.07.02, 21:51
      opoint napisała:

> Czy są w Siedlcach agencje zajmujące się pośrednictwem pracy? Mieszkam tu od
      > miesiąca i nic podobnego nie znalazłam, ale być może za słabo szukałam. Jeśli
      > nie ma to może wiecie gdzie zgłosić się z własną ofertą? Wdzięczna będę za
      > wszelkie podpowiedzi. Pozdr

Opoint, napisz co chcesz robić, co umiesz, jakie masz doświadczenie zawodowe.
      Myślę, że mogłabym pomóc.
      • Gość: opoint Re: Opoint IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 12:17
        Wiadomości dotyczące mojej osoby przesyłam ci na twoją skrzynkę. Pozdr
        • Gość: habitus Re: Opoint IP: *.zigzag.pl 24.07.02, 16:29
          Gość portalu: opoint napisał(a):

> Wiadomości dotyczące mojej osoby przesyłam ci na twoją skrzynkę. Pozdr
          Sprawdzałam kilka razy, nic nie ma :(((
          • Gość: opoint Re: Opoint IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 17:31
            Wysyłam w takim razie jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz. Mam nadzieję, że
            za którymś pomyślnie dojdzie. Proszę daj znać jak tylko dostaniesz. Pozdr
    • Gość: opoint Re: Szukam pracy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 12:38
      Nie na żarty szukam pracy. Moje życie praktycznie runęło w gruzach. Pomóżcie.
      Nie mam żadnych znajomości i jedynym moim sposobem na znalezienie pracy stało
      się chodzenie od drzwi do drzwi. Wszędzie słyszę odmowę. Co robić?????
    • skaruzg Re: Szukam pracy (a ja dam) 22.03.03, 09:14
      Szukam osoby z dobrą znajmością Flasha - oczywiście z
      Siedlec.
      • Gość: opoint Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 16:53
        Niestety nie mam pojęcia co to jest Flash.
        • Gość: synoptyk Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 09:34
          Ogłosznia z ostatniego tygodznia:
          - TS = Plac zabaw RAFA (w D.H. ATOL) poszukiwany absolwent lub student
          pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej tel. 632 66 02, 0604/595298

POLM-EKO (sekulska 13) szuka księgowej tel. 632 5222

VALMONT (Terespolska 12, spółka Mostostalu) szuka spec. ds zakupów
          na 10 12 miesięcy (ang.)

ANNYER POlSKA (box 44 poczta Siedlce 2) szuka sekretarki (ang.)

Nauczyciele jęz. angielskiego 0694/500 593

- ŻS = Apteka szuka kierownika 0601/337228

• Gość: opoint Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 10:22
            Ogłoszenia ukazujące się w Tyg. Siedleckim są jednym z wielu sposobów
            poszukiwania przeze mnie pracy.
            • Gość: synoptyk Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 00:38
              Jasne, mogłem się domyśleć.
              Czy możesz tak ogólnie powiedzieć, jakiej pracy mniej więcej szukasz ?
              W końcu to i owo się słyszy. Angielski, jak się zorientowałem, znasz.
              • Gość: opoint Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 09:12
                Mam 25 lat, wykształcenie średnie, w zeszłym roku zaliczyłam egzamin FCE z
                języka angielskiego, posiadam prawo jazdy kat. B i jeśli byłaby taka potrzeba
                to również samochód, znam się co nieco na komputerze (a jeśli nie wiem
                wszystkiego to bardzo szybko się uczę), a pracowałam przez 2,5 roku jako
                referent w Szkole Wyższej w Biurze Spraw Studenckich, potem przez 5 miesięcy na
                umowę zlecenie w firmie produkującej perfumy jako pracownik administracyjno -
                biurowy: tzn. wypisywanie faktur, branie udziała w inwentaryzacji itp., a
                kolejne osiem miesięcy spędziłam w firmie prywatnej jako sekretarka i tu
                poznałam program WF-Mag, jednakże ten okres mojej ciężkiej pracy jest
                nieudokumentowany nie z mojej winy. Oczywiście muszę dodać od siebie, iż jestem
                osobą kontaktową, sumienną i uczciwą. Pobieżnie tyle o mnie. Wynika z tego, że
                poszukuję pracy biurowej, ale wierzcie mi jestem w stanie przyjąć każdą poważną
                propozycję.
                • muchawka Re: Szukam pracy (a ja dam) 28.03.03, 18:31
                  Trudna sprawa, ale będę się intersował. Natychmiast dam
                  znać, gdy czegoś się dowiem.
                  • Gość: opoint Re: Szukam pracy (a ja dam) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 19:57
                    Dzięki Wam wszystkim za zainteresowanie w mojej sprawie. Najgorsze jest to, że
                    w Siedlcach prawie nikogo nie znam i stąd te problemy ze znalezieniem pracy.
    • Gość: kolec Re: Szukam pracy IP: *.*.*.* 08.04.03, 20:42
      Nie wiem, czy znasz ten link. Może warto spróbować?

info.siedlce.pl/ogloszenia/praca.html
      • Gość: opoint Re: Szukam pracy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 23:54
        DZięki kolec! Czasami pojawia się tam moje ogłoszenie. Niestety bez skutku. Moi
        mili coś pojawiło się na horyzoncie. Jeszcze nie wywołuję wilka z lasu, ale
        chyba niedługo zacznę pracować!!!
    • brat_szczepana Chyba się udało? 29.04.03, 18:14
      Chyba się udało, prawda? Nie masz juz czasu tu zaglądać.
      • Gość: opoint Re: Chyba się udało? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 19:15
        Niestety... Zaglądam tu codziennie, ale mam tak podły nastrój, że wolę w ogóle
        się nie udzielać. Pozdr i odezwę się jak mi się polepszy.
        • Gość: MSK Work! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 11:31
          We are looking for welders, carpenters and accountants. If you are interested
          please send your cv: mskpolska@yahoo.com
          • muchawka No i co? 14.08.03, 15:43
            No i jak, lepiej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka