Dodaj do ulubionych

AVANGARDA - reaktywacja

13.06.05, 10:55
Nowe oblicze znanej i lubianej AVANGARDY.
I co wy na to?
Obserwuj wątek
    • tramwajsiedlecki Re: AVANGARDA - reaktywacja 13.06.05, 17:30
      Pierwszy raz o tym słyszę. Zmienili ulicę?
    • Gość: pol Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:16
      Ale o co chodzi z moją ulubioną knajpą? Mają nowy lokal czy zaszły tam jakieś zmiany wystroju? Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było, więc nie wiem co się dzieje...
      • klemens.klemens Re: AVANGARDA - reaktywacja 13.06.05, 18:29
        >Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było

No i się porobiło.
        • Gość: pol Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:21
          klemens.klemens napisał:

> >Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było
          >
          > No i się porobiło.

Czy na tym forum bezpodstawna irytująca ironia musi wyprzedzać konstruktywne myślenie.
          • Gość: ken Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:30
            czy równie irytujące jest zniszczenie przez właściciela awangardy figury matki
            boskiej przy kościele garnizonowym?
            • heehaw Re: AVANGARDA - reaktywacj 14.06.05, 10:39
              To ciekawe, co piszesz, bo z policyjnych akt wynika że był on świadkiem
              zdarzenia, a nie brał w nim udział, no ale skoro jest osobą publiczną to trzeba
              na nim psy wieszać (ale świadkiem pewnie jest bo ma policję w kieszeni.. ;-).
              Zobacz jak wygląda to forum, ten zły, ten niedobry a ten to jest brzydki. Zero
              konkretnych tematów, to dzięki takim jak ty, Ken, to forum traci swoje oblicze
              a staje się zwykłą plotkarnią.
              • Gość: zdziwiony Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:13
                ciekawe skad heehaw zna tresc policyjnych akt???czyzby mial jakies wejscia
                tam,czyzby to sam "animator kultury "pisal?bo z tego co wiem to w rzeczonych
                aktach stoi co innego
            • Gość: Marcin Śmigielski Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:06
              Żądam ujawnienia danych osobowych, gdyż post ten jest zwykłym pomówieniem, a
              forumowicz Ken musi ponieść konsekwencje swojej nierozważnej wypowiedzi. Dołożę
              wszelkich starań aby za pośrednictwem operatora forum odnaleźć numer
              identyfikacyjny komputera z którego wysłano powyższe pomówienie.
            • Gość: heehaw Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:15
              jak to sie nam gowno rozsmierdzialo,on moze pomawiac ale jego nie wolno???
              dziwne podejscie do prawa pana"animatora"
      • Gość: mała Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: 195.116.118.* 22.06.05, 14:04
        nie
    • muchawka AVANGARDA - jak wygląda? 14.06.05, 11:07
      Może by ktoś napisał, jak wygląda wnętrze, co dobrego dają i tak w ogóle.
    • Gość: ken Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:46
      tu też przezpraszam bo wyszła pomyłka. to nie właściciel a jego kolega podobno
      zrobił.
      • Gość: znowu ja Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:13
        Nowy lokal otworzyli?
    • Gość: Ach Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.sed.pl / *.sed.pl 18.06.05, 00:46
      Tak, jest pieknie. Niezwykle i inaczej. Dzis moje oczeta to widzialy. Brawo
      Smigiel!!!! Lubie takie klimaty. I od razu pojawili sie ludzie z tzw. elitki. I
      nie bylo gdzie siasc. Pierwsze wnetrze robi wrazenie, jest clubowe, troche jak
      w >Gazecie< w stolicy. Jest gut.
      Lubie Cie, Smigiel.
      • Gość: Westwind Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 14:34
        Gdzie to jest mniej więcej? Czy to dawne miejsce przy Berka Joselewicza?
    • Gość: Ach Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.sed.pl / *.sed.pl 18.06.05, 21:37
      Oczywiście, adres ten sam, co wcześniej - przy B. Joselewicza. A swoją drogą
      jest też nowa knajpa - między Awangardą a egoistą. Też fajna, ale całkiem inny
      klimat.
      • razowiec Re: AVANGARDA - reaktywacja 20.06.05, 11:28
        No to trzeba się wybrać i dokonać organoleptycznej lustracji.
        • Gość: m Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:53
          nowa awangarda jest super ostatnio tam byłem chyba ze trzy lata lemu i podobno
          ostatnio było już kiepsko same makolągwy i znudzeni goście na herbatce, teraz
          miły trochę warszawski klimat klubowy przystępne ceny i super muzyczka, znowu
          ekstra klimacik taki jak kiedyś tylko że odnowiony... no i te plakaty na
          ścianach mistrzostwo świata
          • klemens.klemens Re: AVANGARDA - reaktywacja 23.06.05, 22:06
            > nowa awangarda jest super ostatnio tam byłem chyba ze trzy lata lemu i
            podobno
            > ostatnio było już kiepsko same makolągwy i znudzeni goście na herbatce, teraz
            > miły trochę warszawski klimat klubowy przystępne ceny i super muzyczka, znowu
            > ekstra klimacik taki jak kiedyś tylko że odnowiony... no i te plakaty na
            > ścianach mistrzostwo świata

Tej rekomendacji nie mogę się oprzeć. O wrażeniach napiszę.
            • Gość: architekt Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:16
              To dość niezwykłe co udalo się zrobić z Awangardą w pare dni.R E W E L A C J A
              i pyszne kanapeczki ach.By the way nowy wizerunek to robota Magdy żony
              Marcina......zdolna babka cholibcia...
              • Gość: Julek Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:25
                Wczoraj odbył się tam przepyszny koncert.... Rewelka.. Dudewicz znakomity.
                Krzysio pie.. tez niezly
                • Gość: kredki macka Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:42
                  rany o jeny
                  o ja cie
                  • Gość: he Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:47
                    brakowalo knajpy dla nadetych bufonow,gratulacje!
                    • Gość: teee Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:19
                      teee, zastanów się, bo za każdym razem jak sprawdzam to to samo IP jest, może
                      skierowanie do psychiatryka Ci załatwić??

teee, gupiś jak stara capa....
                      • Gość: lo Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:33
                        teeee prawda w oczy kole???
                        • Gość: Westwind Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 22:47
                          Nie rozumiem, po co te na sraczkowaty kolor pomalowane deski w salce przy barze?
    • Gość: armagedony 2 Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:00
      najzajebistszy jest ten schodek w drugim pomieszeniu w rogu przy kanapie, za
      kazdym razem jak tam jestem schodzac badz wchodzac o malo sie nie zabijam:P
      • Gość: hehe Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:00
        to nie schodek, to mała scenka... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka