razowiec 13.06.05, 10:55 Nowe oblicze znanej i lubianej AVANGARDY. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajsiedlecki Re: AVANGARDA - reaktywacja 13.06.05, 17:30 Pierwszy raz o tym słyszę. Zmienili ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:16 Ale o co chodzi z moją ulubioną knajpą? Mają nowy lokal czy zaszły tam jakieś zmiany wystroju? Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było, więc nie wiem co się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: AVANGARDA - reaktywacja 13.06.05, 18:29 >Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było No i się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:21 klemens.klemens napisał: > >Już ze 3 tygodnie mnie tam nie było > > No i się porobiło. Czy na tym forum bezpodstawna irytująca ironia musi wyprzedzać konstruktywne myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:30 czy równie irytujące jest zniszczenie przez właściciela awangardy figury matki boskiej przy kościele garnizonowym? Odpowiedz Link Zgłoś
heehaw Re: AVANGARDA - reaktywacj 14.06.05, 10:39 To ciekawe, co piszesz, bo z policyjnych akt wynika że był on świadkiem zdarzenia, a nie brał w nim udział, no ale skoro jest osobą publiczną to trzeba na nim psy wieszać (ale świadkiem pewnie jest bo ma policję w kieszeni.. ;-). Zobacz jak wygląda to forum, ten zły, ten niedobry a ten to jest brzydki. Zero konkretnych tematów, to dzięki takim jak ty, Ken, to forum traci swoje oblicze a staje się zwykłą plotkarnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:13 ciekawe skad heehaw zna tresc policyjnych akt???czyzby mial jakies wejscia tam,czyzby to sam "animator kultury "pisal?bo z tego co wiem to w rzeczonych aktach stoi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Śmigielski Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:06 Żądam ujawnienia danych osobowych, gdyż post ten jest zwykłym pomówieniem, a forumowicz Ken musi ponieść konsekwencje swojej nierozważnej wypowiedzi. Dołożę wszelkich starań aby za pośrednictwem operatora forum odnaleźć numer identyfikacyjny komputera z którego wysłano powyższe pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heehaw Re: AVANGARDA - reaktywacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:15 jak to sie nam gowno rozsmierdzialo,on moze pomawiac ale jego nie wolno??? dziwne podejscie do prawa pana"animatora" Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka AVANGARDA - jak wygląda? 14.06.05, 11:07 Może by ktoś napisał, jak wygląda wnętrze, co dobrego dają i tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:46 tu też przezpraszam bo wyszła pomyłka. to nie właściciel a jego kolega podobno zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:13 Nowy lokal otworzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.sed.pl / *.sed.pl 18.06.05, 00:46 Tak, jest pieknie. Niezwykle i inaczej. Dzis moje oczeta to widzialy. Brawo Smigiel!!!! Lubie takie klimaty. I od razu pojawili sie ludzie z tzw. elitki. I nie bylo gdzie siasc. Pierwsze wnetrze robi wrazenie, jest clubowe, troche jak w >Gazecie< w stolicy. Jest gut. Lubie Cie, Smigiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 14:34 Gdzie to jest mniej więcej? Czy to dawne miejsce przy Berka Joselewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.sed.pl / *.sed.pl 18.06.05, 21:37 Oczywiście, adres ten sam, co wcześniej - przy B. Joselewicza. A swoją drogą jest też nowa knajpa - między Awangardą a egoistą. Też fajna, ale całkiem inny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: AVANGARDA - reaktywacja 20.06.05, 11:28 No to trzeba się wybrać i dokonać organoleptycznej lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:53 nowa awangarda jest super ostatnio tam byłem chyba ze trzy lata lemu i podobno ostatnio było już kiepsko same makolągwy i znudzeni goście na herbatce, teraz miły trochę warszawski klimat klubowy przystępne ceny i super muzyczka, znowu ekstra klimacik taki jak kiedyś tylko że odnowiony... no i te plakaty na ścianach mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: AVANGARDA - reaktywacja 23.06.05, 22:06 > nowa awangarda jest super ostatnio tam byłem chyba ze trzy lata lemu i podobno > ostatnio było już kiepsko same makolągwy i znudzeni goście na herbatce, teraz > miły trochę warszawski klimat klubowy przystępne ceny i super muzyczka, znowu > ekstra klimacik taki jak kiedyś tylko że odnowiony... no i te plakaty na > ścianach mistrzostwo świata Tej rekomendacji nie mogę się oprzeć. O wrażeniach napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:16 To dość niezwykłe co udalo się zrobić z Awangardą w pare dni.R E W E L A C J A i pyszne kanapeczki ach.By the way nowy wizerunek to robota Magdy żony Marcina......zdolna babka cholibcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:25 Wczoraj odbył się tam przepyszny koncert.... Rewelka.. Dudewicz znakomity. Krzysio pie.. tez niezly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredki macka Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:42 rany o jeny o ja cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:47 brakowalo knajpy dla nadetych bufonow,gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teee Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:19 teee, zastanów się, bo za każdym razem jak sprawdzam to to samo IP jest, może skierowanie do psychiatryka Ci załatwić?? teee, gupiś jak stara capa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:33 teeee prawda w oczy kole??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 22:47 Nie rozumiem, po co te na sraczkowaty kolor pomalowane deski w salce przy barze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedony 2 Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:00 najzajebistszy jest ten schodek w drugim pomieszeniu w rogu przy kanapie, za kazdym razem jak tam jestem schodzac badz wchodzac o malo sie nie zabijam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: AVANGARDA - reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:00 to nie schodek, to mała scenka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś