Dodaj do ulubionych

Co się dzieje w LPR?

22.08.05, 16:41
Czy może ktoś wie co się wydarzyło w siedleckim LPR?
Obserwuj wątek
    • Gość: dom Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:52
      a co się niby miało wydarzyć? Stęskniłeś się?;-)
      • Gość: gooośść Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 22.08.05, 18:51
        plotka z przed godziny, powtarzam plotka. Podobno wyleli pana Leszka
        • duffy_duck Re: Co się dzieje w LPR? 22.08.05, 22:51
          Moze mlode wilczki zechcialy upomniec sie o swoje :) Przepraszam WILCZYCE ;).

Duffy Duck
          • Gość: kondor Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:55
            Chyba nie bo pan Leszek miał iść na senatora a młodzi, a raczej młode, idą do
            sejmu. Zresztą, widział ktoś dzisiejszy Fakt? Nasza "najsłynniejsza"
            siedlczanka znowu się zaprezentowała... Artykuł Inne oblicze polityki albo
            jakoś tak podobnie. O kobietach-kandydatkach do Sejmu. Po jednej z kazdej
            partii. Wyszła nawet całkiem nieźle... Ale najbardziej podobała mi sie ta z
            PSL:-))))))
            • Gość: ale Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:00
              A jednak powieźli!!!!!!
          • Gość: pluj [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:07
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • brat_szczepana Co się więc stało? 25.08.05, 23:04
              Sytuacja wyjaśniona?
    • Gość: mariano Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:05
      wiadomosci.onet.pl/1245527,2677,2,kioskart.html
      > Większość kandydatów Ligi, by wystartować, musiała podpisać trzy dokumenty:
      > weksle na łączną sumę nawet 300 tysięcy złotych, tekst ślubowania na wierność
      > partii oraz umowę o pracę in blanco z przyszłym asystentem, którego nawet nie
      > znali. Za zerwanie umowy z asystentem poseł miałby wypłacić mu roczną odprawę.

A śmiałem się z Samoobrony.
      • Gość: gooośść Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:45
        Najbardziej trafne określenie "sekta Giertycha"
        • krzycho1252 Re: Co się dzieje w LPR? 08.09.05, 16:41
          Ze smutkiem muszę donieść, że nasz radny L.Sz. nie już członkiem LPRu. Przegrał
          z wszechpolakami. Miał być kandydatem na senatora. Taki los polityka i taka
          polityka.
          • emektb Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 00:49
            eee tam już pare dni nie jest w lidze i jest bardzo nieszczęśliwy, bo go
            skrzywdzono. poza tym to na posła miał iść, ale go wydymali i obiecali, że
            bedzie na prezydenta siedlec startował. i tu też figa z makiem. tyle słyszałem.
            i raczej dobrze słyszałem:))
            • duffy_duck Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 08:51
              Oj oj oj, a kto pocieszy biednego i zawiedzionego pana Leszka? Kto wezmie sobie na plecy postLPRowskiego polityka? Mysle ze trzeba bedzie załozyć krawat w czerwono-białe paski!
            • Gość: pablo Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:11
              Chyba coś ci się pomyliło? Szymański jest nadal w LPR. Ba, nadal jest szefem
              LPR-u. Nie wiem skad bierzecie te bzdurne info.
              • emektb Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 17:45
                cholera wie. może to i racja. może ktoś polityczną świnię podłożył. kto wie.
              • krzycho1252 Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 21:44
                Tak wszyscy mówili. Cóż, ubolewam dalej pablo. Prawdę mówiąc to brakowałoby w
                Siedlcach takiej wyrazistej osoby. Nie wiem dlaczego nie
                napisałem "osobistości" ?
    • atom1000 Liga Rodziny Giertychów :)) 08.09.05, 16:56
      • emektb Re: Liga Rodziny Giertychów :)) 09.09.05, 00:46
        cześć paweł:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka