glos5 22.08.05, 16:41 Czy może ktoś wie co się wydarzyło w siedleckim LPR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dom Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:52 a co się niby miało wydarzyć? Stęskniłeś się?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooośść Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 22.08.05, 18:51 plotka z przed godziny, powtarzam plotka. Podobno wyleli pana Leszka Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Co się dzieje w LPR? 22.08.05, 22:51 Moze mlode wilczki zechcialy upomniec sie o swoje :) Przepraszam WILCZYCE ;). Duffy Duck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondor Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:55 Chyba nie bo pan Leszek miał iść na senatora a młodzi, a raczej młode, idą do sejmu. Zresztą, widział ktoś dzisiejszy Fakt? Nasza "najsłynniejsza" siedlczanka znowu się zaprezentowała... Artykuł Inne oblicze polityki albo jakoś tak podobnie. O kobietach-kandydatkach do Sejmu. Po jednej z kazdej partii. Wyszła nawet całkiem nieźle... Ale najbardziej podobała mi sie ta z PSL:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:00 A jednak powieźli!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluj [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:05 wiadomosci.onet.pl/1245527,2677,2,kioskart.html > Większość kandydatów Ligi, by wystartować, musiała podpisać trzy dokumenty: > weksle na łączną sumę nawet 300 tysięcy złotych, tekst ślubowania na wierność > partii oraz umowę o pracę in blanco z przyszłym asystentem, którego nawet nie > znali. Za zerwanie umowy z asystentem poseł miałby wypłacić mu roczną odprawę. A śmiałem się z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooośść Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:45 Najbardziej trafne określenie "sekta Giertycha" Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Co się dzieje w LPR? 08.09.05, 16:41 Ze smutkiem muszę donieść, że nasz radny L.Sz. nie już członkiem LPRu. Przegrał z wszechpolakami. Miał być kandydatem na senatora. Taki los polityka i taka polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 00:49 eee tam już pare dni nie jest w lidze i jest bardzo nieszczęśliwy, bo go skrzywdzono. poza tym to na posła miał iść, ale go wydymali i obiecali, że bedzie na prezydenta siedlec startował. i tu też figa z makiem. tyle słyszałem. i raczej dobrze słyszałem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 08:51 Oj oj oj, a kto pocieszy biednego i zawiedzionego pana Leszka? Kto wezmie sobie na plecy postLPRowskiego polityka? Mysle ze trzeba bedzie załozyć krawat w czerwono-białe paski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Co się dzieje w LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:11 Chyba coś ci się pomyliło? Szymański jest nadal w LPR. Ba, nadal jest szefem LPR-u. Nie wiem skad bierzecie te bzdurne info. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 17:45 cholera wie. może to i racja. może ktoś polityczną świnię podłożył. kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Co się dzieje w LPR? 09.09.05, 21:44 Tak wszyscy mówili. Cóż, ubolewam dalej pablo. Prawdę mówiąc to brakowałoby w Siedlcach takiej wyrazistej osoby. Nie wiem dlaczego nie napisałem "osobistości" ? Odpowiedz Link Zgłoś