ettee 02.08.06, 08:10 jak dostać się z Siedlec do Białobrzegów? szukami, szukam i wychodzi, że pkp to tam chyba nie ma...to jak do Wawy pociągiem a potem?autobus...nie wiem, może ktoś kiedys był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: czy ktoś może wie 02.08.06, 10:09 do W-wy PKP a póxniej autobusem albo W-wa, Radom PKP i z Radomia PKS Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: czy ktoś może wie 02.08.06, 11:20 też tak wyszukałam...ciekawe ile mnie taka wycieczka wyniesie i czy na serio dam radę dotrzeć na 9 tą rano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: czy ktoś może wie 02.08.06, 11:26 Na 9 rano - czarno to widzę... Chyba, ze wyjedziesz o jakiejś 6 z W-wy do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
goszczyn1 Siedlce ---> Białobrzegi 12.08.06, 23:43 Dojedź bezpośrednim Pociągiem z Siedlec do Warki - rozklad.pkp.pl - natomiast w Warce wsiądź w bezpośredni autobus PKS GRÓJEC do Białobrzegów :-) Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: WARKA,Dworzec Autobusowy pksgrojec.pl/rozklad/tpo_warka.html Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: WARKA,Dworzec Kolejowy pksgrojec.pl/rozklad/tpo_warka_dk.html Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: BIAŁOBRZEGI,Dworzec Autobusowy pksgrojec.pl/rozklad/tpo_bialobrzegi_p.dw.html Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: Siedlce ---> Białobrzegi 13.08.06, 11:37 goszczyn1 napisał: > Dojedź bezpośrednim Pociągiem z Siedlec do Warki - <a href="rozklad.pkp.pl" target="_blank">rozklad.pkp.pl</a> - > natomiast w Warce wsiądź w bezpośredni autobus PKS GRÓJEC do Białobrzegów :-) > > Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: WARKA,Dworzec Autobusowy > pksgrojec.pl/rozklad/tpo_warka.html > > Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: WARKA,Dworzec Kolejowy > pksgrojec.pl/rozklad/tpo_warka_dk.html > > Godziny Odjazdów Autobusów z przystanku: BIAŁOBRZEGI,Dworzec Autobusowy > pksgrojec.pl/rozklad/tpo_bialobrzegi_p.dw.html dzięki wielkie tylko, że sobie tę wycieczkę darowałam ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś