siedlczanin_chuck 22.06.07, 18:42 heh... i stało się... pan Adamczyk pożegnał się ze stanowiskiem na rzecz pana niejakiego pana Bogdana Kozioła (chyba nie Kozła?)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens.klemens Re: Nowy prezes MPK 22.06.07, 18:56 czy ten Pan to pracownik MPK, czy człowiek z konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Nowy prezes MPK 22.06.07, 21:54 ja wiem tylko tyle ze Pan Kudelski daje stolki "swoim" ludziom... pozegnal sie ze stolkiem juz chyba prezes PECu teraz MPK a slyszalem ze polecialo wiecej osob... Odpowiedz Link Zgłoś
moris4 Re: Nowy prezes MPK 23.06.07, 09:41 Doświadczony Pan Koziol... Pracował juz na stanowisku Vice prezesa Mpk Siedlce Do nie dawna wysoko postawiony w PKS Minsk Mazowiecki ,, A jeszcze wczesniej pracowal w tym "starym" Mostostalu.. Kandydowal na radnego z ramienia PiS to wszystko co o nim wiem :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Nowy prezes MPK 23.06.07, 15:45 wraca do siedlec bo w Mińsku zle sie spisal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Nowy prezes MPK 23.06.07, 20:42 Pracował w wielu firmach i nigdzie się nie sprawdził. Kolejny nieudacznik szefem miejskiej spółki. Albo wzrosną ceny biletów albo dotacja z miasta. Został ze starej ekipy pan Jończyk w PWiK, który otrzymał "opiekuna" Jana Niedzółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Nowy prezes MPK 25.06.07, 09:59 niekonsekwencją byłoby zatrudnienie kogoś kompetentnego, przeciez bambi pisze ze monopol sam sie zarzadza wiec nie trzeba za mundrym byc aby rzadzic nim .... Odpowiedz Link Zgłoś