mpppm 23.05.08, 14:58 Może ktoś wie, czy będzie można wejść do koszar w czasie tych dni? Czy z tej okazji będą mogli skorzystać goście z za granicy. Jest tam jakiś pomnik i podobno zabytkowe bydynki (wg. konsewatora). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konard1 Re: Dni Siedlec 2008 23.05.08, 19:45 mpppm napisał: > Może ktoś wie, czy będzie można wejść do koszar w czasie tych dni? > Czy z tej okazji będą mogli skorzystać goście z za granicy. Tego niewiem, ale pewnie wszyscy mieszkańcy miasta Trwają przygotowania do Dni Siedlec Ta największa w mieście impreza wystawiennicza, kulturalna i sportowa potrwa od 4 do 8 czerwca. wiecej: www.radiopodlasie.pl/index.php?m=135&idw=6785&idk=1&arch=0&start_id=0 OFICJALNA strona Dni Siedlec: www.dnisiedlec.pl/ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Dni Siedlec 2008 24.05.08, 19:13 mpppm napisał: > Czy z tej okazji będą mogli skorzystać goście z za granicy. > miało być Czy z tej okazji będą mogli skorzystać, tylko goście z za granicy? Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: Dni Siedlec 2008 24.05.08, 22:51 mpppm napisał: Czy z tej okazji będą mogli skorzystać goście z za granicy. miało być Czy z tej okazji będą mogli skorzystać, tylko goście z za granicy? Wiadomo o co chodzi, ale myśle że będą mogli wejść wszyscy chętni. Święto I siedleckiego Batalionu Rozpoznawczego jest swiętem dla wszystkich siedlczan i wszystkich gosci z kraju i zagranicy. !!!!!! CIESMY SIĘ Z DNI SIEDLEC !!!!!!!! BĄDZMY RAZEM, KIBICUJMY NASZYM pozdr. ......... OFICJALNY SERWIS DNI SIEDLEC: www.dnisiedlec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Dni Siedlec 2008 25.05.08, 19:46 najbardziej podoba mi się festiwal teatrów ulicznych. ciekawe kto wpadł na ten świetny pomysł? pytam tak z ciekawości, bo jak w ubiegłym roku chciałem przygotować imprezę, dzięki której siedlczanie mogliby oglądać najlepsze polskie teatry (w tym te dwa co to będą teraz) przez całe wakacje, to władze miały mnie, że się ta kolowialnie wyrażę, w duupie, a aktualny pan dyrektor mok raczył zauważyć, że wykonawców to pewnie w internecie znalazłem. no książki adresowej nie miałem z teatrami, ale widocznie inni mają. przepraszam, że się użalam, ale mam dziś dzień żółci. przy okazji zamieszczę niedoszły plan niedoszłych imprez, co się nie spodobał rok temu. ciekaw jestem bowiem, co jeszcze z tego niedługo zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Dni Siedlec 2008 25.05.08, 21:11 > w ubiegłym roku chciałem przygotować imprezę, dzięki której > siedlczanie mogliby oglądać najlepsze polskie teatry (w tym te dwa > co to będą teraz) przez całe wakacje, to władze miały mnie, że się > ta kolowialnie wyrażę, w duupie, a aktualny pan dyrektor mok > raczył zauważyć, że wykonawców to pewnie w internecie znalazłem. > no książki adresowej nie miałem z teatrami, ale widocznie inni > mają. To masz satysfakcję post factum, kupili Twój pomysł, tylko nigdzie o tym nie napisali. Bardzo nieładnie, ale tak chyba już mają, o czym Bambii na innym wątku donosił. Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: Dni Siedlec 2008 - teatry uliczne 27.05.08, 18:53 17.00-23.00 - SIEDLECKI FESTIWAL TREATRÓW ULICZNYCH "POD NIEBEM" 17.00: "GOŚĆ Z KRAINY KRASNOLUDKÓW" - rozrywkowy show dla dzieci: piosenki, konkursy, zabawy zręcznościowe, taneczne, muzyczne TEATR " SCENA KALEJDOSKOP": 18.30: "SERCE DON JUANA" 21.00: "SZTUKA I OGIEŃ" 22.00: "ARKA" - spektakl teatru ulicznego "TEATR ÓSMEGO DNIA" info: www.dnisiedlec.pl/?p=3 PS. na dole strony pozdr. ............ www.dnisiedlec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
5.ktos Re: Dni Siedlec 2008 05.06.08, 13:41 trochę mijasz się z prawdą - MOK od dawna był organizatorem festiwalu teatrów ulicznych pod niebem, pamiętam, że przy amfiteatrze w 1995 występował teatr Pinezka z Poznania, co roku na koniec sierpnia lub początek września mieliśmy możliwość oglądania teatrów ulicznych w naszym mieście, pamiętam w 2001 lub 2002 Biały Clown z Krakowa na placu - nie jestem w stanie podać wszystkich występujących w naszym mieście teatrów ale podaję te, których mam fotki. Zatem wg mnie jest to powrót do "dawnej" imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: Dni Siedlec 2008 27.05.08, 21:22 tak będzie można wejść w piątek, choć zapewne nie będzie mozna wejść wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: Dni Siedlec 2008 27.05.08, 21:24 pomnik możesz sfotografowac od strony budynków AP jakieś 20m od płotu Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Dni Siedlec 2008 30.05.08, 14:56 Informacja od oficera dyżurnego jednostki (uzyskana dzisiaj o godz 14.15). W czasie dni otwartych koszar będzie można robić zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: Dni Siedlec 2008 - konkurs THE Best Of Siedlce 31.05.08, 10:43 Celem konkursu jest wyłonienie osób, instytucji, bądź wydarzeń i produktów, które w największym stopniu przyczyniają się do promocji Siedlec w Europie i na świecie. Kto lub co wygra? Artur Boruc, czy wódka Chopin? Lidka Chojecka czy mistrzynie w podnoszeniu ciężarów? Aby wziąć udział w konkursie, należy wypełnić kupon i dostarczyć go do redakcji "Tygodnika Siedleckiego" (08-110 Siedlec, ul. Armii Krajowej 11) w nieprzekraczalnym terminie do 6 czerwca do godz. 15.00. Decyduje data wpłynięcia kuponu do redakcji. Wśród osób biorących udział w konkursie zostaną rozlosowane atrakcyjne nagrody: laptop, rower górski, telefon komórkowy. Losowanie odbędzie się 7 czerwca, podczas Dni Siedlec na siedleckich błoniach. Warunkiem przyznania wylosowanej nagrody będzie obecność uczestnika zabawy w trakcie losowania. Organizatorami konkursu są Urząd Miasta i Bank Gospodarki Żywnościowej SA, patronat medialny sprawuje "Tygodnik Siedlecki". więcej: www.dnisiedlec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin23 Re: Dni Siedlec 2008 - konkurs THE Best Of Siedlc 31.05.08, 11:43 Dyskusja na temat ów konkursu już była - The Best of Siedlce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=79967129 Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa ParkRock Festival - 16.08.2008 - Amfiteatr! 31.05.08, 21:33 www.parkrockfestival.pl nie chcialem juz zaczynac nowego tematu, zobaczcie jaki Festival szykuje sie w Bialej Podl, z tego co wiadomo, to jescze nie wszystkie zespoly;) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin23 Re: Dni Siedlec 2008 01.06.08, 18:15 Nie chciałem tworzyć nowego tematu, a ten co nie co wiąże się z Dniami Siedlec. Dzisiejsza gra Artura Boruca narobiła mi wielkiego smaku przed niedzielnym meczem z Niemcami i wspólnym kibicowaniem na Błoniach. Będzie dobrze! Musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Na Błoniach EXPOSiedlce2008 07.06.08, 12:27 a w TV Siedlce, zatrzymany kadr odzież damska. Brawo TV Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: Dni Siedlec 2008 07.06.08, 12:43 Teatr uliczny wczoraj wieczorem był super, to chyba najlepsze co zaplanowano podczas tegorocznych dni Siedlec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Dni Siedlec 2008 07.06.08, 20:56 Przynajmniej dzisiaj Kombi był bezbłędny.Stara dobra kapela grająca bez playbacku chyba. Mi tam sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: Dni Siedlec 2008 - Posumowanie 13.06.08, 01:31 Oficjalne podsumowanie dni siedlec: www.dnisiedlec.pl zdjęcia: www.dnisiedlec.pl/?p=14 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
netxan Foto relacja z dni Siedlec 14.06.08, 18:03 Zapraszam chętnych to obejrzenia fotek z Dni Siedlec Błonie 7 czerwca fotosiedlce.pl/thumbnails.php?album=77 Błonie 8 czerwca fotosiedlce.pl/thumbnails.php?album=76 Odpowiedz Link Zgłoś