hornet-lom Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 05.07.11, 19:22 Nikt mi nie powie ,najlepiej bawiłam się w Chodowie. Nie jestem z Siedlec ,ani okolicy dlatego nie jest to reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia-19872 bizuteria 06.07.11, 12:59 Sprzedam śliczna nowa biżuterie Salwarowskiego, zrobię też na zamówienie :) allegro.pl/show_item.php?item=1703868691 Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina45 Nauki przedślubne 10.07.11, 20:29 Poszukuję informacji na temat nauk przedślubnych w Siedlcach. Z tego co widze na necie to odbywają się w Katedrze lub Bożym Ciele. Tylko tam? Gdzie warto iść?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 31.01.12, 13:19 Chciałabym odświeżyć troszkę temat :) Ja szukam tylko kamerzysty na 15.09.12r., fotografa już mam. Z tym że to dosyć specyficzne zamówienie, otóż chce krótki film ok 1,5 godziny, dynamiczny, na zasadzie teledysków z kilkoma ”normalnymi” wstawkami. Impreza na 50 osób planowana jest do godz 24. więc wszystko kompaktowo organizujemy (czyli mało krótko skromnie ale konkretnie;)itp.) wszystko odbywa się w Siedlcach. Teraz nie wiem czy ktoś zechciałby wykonać takie zamówienie. Macie może informacje czy ktoś oferuje takie usługi? To nie musi być też profesjonalna robota, chcemy mieć po prostu fajna pamiątkę z tego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 02.02.12, 15:52 dorota3300 napisała: > Chciałabym odświeżyć troszkę temat :) Ja szukam tylko kamerzysty na 15.09.12r., > fotografa już mam. Z tym że to dosyć specyficzne zamówienie, otóż chce krótki > film ok 1,5 godziny, dynamiczny, na zasadzie teledysków z kilkoma ”normal > nymi” wstawkami. Impreza na 50 osób planowana jest do godz 24. więc wszys > tko kompaktowo organizujemy (czyli mało krótko skromnie ale konkretnie;)itp.) w > szystko odbywa się w Siedlcach. Teraz nie wiem czy ktoś zechciałby wykonać taki > e zamówienie. Macie może informacje czy ktoś oferuje takie usługi? To nie musi > być też profesjonalna robota, chcemy mieć po prostu fajna pamiątkę z tego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
grafi87 Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 02.02.12, 21:09 studio video marvid polecam, a w szczególności Marzenę z tego studia Odpowiedz Link Zgłoś
nitroxy Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 13.02.12, 14:56 zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 14.02.12, 10:24 mój mail: dorota.ghh@wp.pl nitroxy napisał: > zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
be.magda Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 06.05.12, 12:10 Witam, przeczytałam Pani ogłoszenie dotyczące kamerzysty. Nasze przykładowe filmy mogą Państwo zobaczyć na stronie www.wix.com/megumi/pl Proponowałabym opcję za 1600 zł, która obejmuje: przygotowanie, błogosławieństwo, przejazd do kościoła, ślub, życzenia, przejazd do restauracji, klip, wesele - wszystkie ważne momenty - powitanie, pierwszy taniec, podziękowania, toasty, konkursy, oczepiny, tort (do godz. 1-2 w nocy) oraz klip, na którego realizację możemy się umówić innego dnia. Cena bez klipu wynosi 1200 zł. Otrzymujecie Państwo 3 płyty DVD z nadrukowanym zdjęciem wysokiej jakości i w twardych okładkach. Film po montażu trwa od 2 do 3,5 godz. Używamy nowoczesnych programów do montażu, więc film jest dynamiczny i miło się go ogląda. Muzykę dobieramy wg Państwa gustu. Jesteśmy spod Warszawy, ale w tej cenie mogłybyśmy zawrzeć również dojazd. Proszę o kontakt mailowy albo na nr telefonu 728 99 60 40. Pozdrawiam, Magda Będzińska Odpowiedz Link Zgłoś
88mary Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 20.06.12, 21:30 Zapraszam na naszą stronę internetową www.artmovie.pl Robimy filmy 1,5 h chcemy wyjść poza standardy. Podaję link do zapowiedzi właśnie krótkiego wesela. www.artmovie.pl/?film/okolicznosciowe/63/ Odpowiedz Link Zgłoś
dar0077 Re: szukam taniego kamerzysty na wrzesień br 15.07.12, 17:41 Jeżeli aktualne to zapraszam www.bmdi-video.ugu.pl Cena takiej usługi video 1000zł. z dojazdem. Zapraszam. Dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
szalona884 zespół na wesele 03.02.12, 15:46 Witam wszytskich, jeżeli szukacie dobrego zespołu polecam zespół Def, bawiłam się przy ich muzyce na sylwestra było suuuuper, link do nich www.zespoldef.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanna90 Re: zespół na wesele 24.05.15, 21:19 Polecam zespół na wesele izba przyjęć izbaprzyjec.com Odpowiedz Link Zgłoś
gosha_1 Otwarcie nowego Salonu 22.02.12, 16:59 Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na DNI OTWARTE w Salonie Sukien Ślubnych „ZŁOTA ANDROMEDA” Warszawa ul. Grochowska 144/146 paw nr 9 w dniach 25 – 26 lutego 2012 r. w godz. 10.00 – 17.00 promocje i rabaty od 50% do 70% na miejscu także konsultant ślubny oraz florysta Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dandandan strzalinski.com - fotografia ślubna 29.02.12, 09:12 Zapraszam do odwiedzenia strzalinski.com Wolne terminy w 2012 roku Odpowiedz Link Zgłoś
debola Sala 28.03.12, 20:58 Co sądzicie o sali weselnej "Olimpia"? Jest chyba dość nowa. Planuje tam zrobić wesele a nie wiem czy nie jest zbyt wystawna na małe przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanka3 Re: Sala 29.03.12, 12:35 Sala ogólnie bardzo fajna jeśli chodzi o wygląd,ale mój brat byl tam na sylwestrze (to byla ich pierwsza większa impreza) i trochę narzekał na obsługę i jedzenie. Było zimne, dlugo czekali. Ja polecam sale "Orchidea" jeśli chcesz zrobić nieduże przejęcie to mają tam jedną sale mniejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
forum.zaplanujswojslub.pl Siedleckie forum ślubne - moderatorzy poszukiwani 31.03.12, 10:31 Witam! Poszukuję moderatorów do poszczególnych działów do nowo powstałego forum ślubnego. Praca to około kilkanaście minut dziennie. Więcej info na priv. Zapraszam oczywiście do odwiedzenia forum, liczą się wszystkie sugestie co do funkcjonowania forum. Siedleckie forum ślubne Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta203 salony sukien ślubnych 14.03.14, 07:16 Wczoraj wybierałam suknię ślubną i chciałabym podzielić się z przyszłymi pannami młodymi swoimi przemyśleniami;) zaczełam od salonu Madeleine na Piłsudskiego bo zawsze podobały mi się ich sukienki na wystawach. Obsługa bardzo miła, panj od razu zaproponowała przymiarki. Przymierzałam chyba z połowę tych sukien w salonie a panie (już wtedy dwie bo jedna nie dała rady:) ) cały czas cierpliwie mi je donosiły. Jedyny minus to że nie mają wypożyczalni vale ceny sukien są bardzo przystępne. Drugim salonem była Donna... i tu totalna porażka. Do przymiarki było może z 10 sukien, z czego dane mi było przymierzyć tylko 2 bo pani stwierdziła że "nie ma co sobie w głowie mącić". Obsługa widocznie znudzona pracą więc wyszliśmy szybciej niż weszliśmy. No i ostatnim wyborem była Casablanca na Sienkiewicza. Kiedy tam weszliśmy to dostałam oczopląsu od ilości sukuenek w tym salonie. Piękne najnowesze modele od projektantów ale też ich ( chyba) autorskie projekty. Duży podest do przymierzania, bardzo miła i profesjonalna pani która widać że zna się na rzeczy. No i moje cudeńko zostało wybrane w tym salonie (model kristin). Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sytuacji bo swoją suknię miałam kupić na allegro ze względów finansowych, ale kiedy przymierzyłam to wiedziałam że to ta jedyna ;) ceny też bardzo przystępne, i dostępne rabaty. I jeszcze coś dla pań o rozmiarach większych niż 38: nie bójcie się że nic na siebie nie znajdziecie, jest wiele przecudnych modeli które idealnie podkreślają to czego wy same nie koniecznue jesteście świadome ;) Powodzenia przyszłe panny młode :) Odpowiedz Link Zgłoś
mania_maniaa Re: salony sukien ślubnych 14.03.14, 21:05 A ja kupiłam swoją w styczniu w salonie Donna. Nie cierpię na tzw. welonikowe zapalenie mózgu i kupiłam sukienkę z wyprzedarzy więc cena super. Weszłam i wiedziałam tylko bardzo ogólnie czego chcę, powiedziałam, panie z Donny doradziły i druga sukienka którą przymierzyłam została moja. Przeszłam po kilku najbliższych salonach, ale ceny mnie rozwaliły (płacić 2 tysiące albo i więcej za kawałek tiulu i koronki???!!! masakra!). W mojej sukience wyglądam jak księżniczka i tak się w niej czuję a przy tym nie wydałam na nią wartości dwóch wypłat. Przy ołtarzu nikt nie będzie mi patrzył na metkę i kolekcję, rocznik. Z poprzedniego sezonu, ale zupełnym przypadkiem nie brałam ślubu w poprzednim sezonie i nikt z gości nie widział mnie w tej sukience, a na dodatek nie mam stylistów ślubnych w rodzinie i nikt się nie zna na modzie ślubnej na tyle żeby mi zwracać uwagę że kiecka "stara". Sukienek w Donnie było kilkadziesiąt kiedy ja tam byłam. A princessek może nie dużo, ale ja się zgadzam z opinią, że nie ma co sobie w głowie mieszać. Wszystkie suknie w jednym fasonie są z grubsza takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlop Re: salony sukien ślubnych 09.11.14, 10:44 Witam Gratuluje udanej tranzakcji jednak nie próbuj tej sukni odsprzedać do tego samego salonu gdyż nie doczekasz się pieniędzy. Zrobiło tak już kilka osób...radzę zapoznać się dobrze z opiniami o tym salonie przed przekroczeniem jego progu. Jedna dziewczyna w dniu ślubu otrzymała inną suknie niż zamawiała. Gorąco odradzam zakupy w tym salonie i gratuluje właścicielce odwagi że po tylu takich akcjach jeszcze nie boi się wyjść z domu....ale na otwarcie salonu nie przyjeżdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
xfinlandia Re: salony sukien ślubnych 20.07.15, 10:46 Uwaga, właśnie teraz, w poniedziałek (20lipca rano) można zastać tam właścicielkę. Każdy kto próbował zrobić to przez ostatni miesiąc ma teraz okazję.. Odpowiedz Link Zgłoś
meteorxl Re: Sala 17.05.12, 00:44 bylem tam na weselu, uwazam ze jest niezle, napewno mozna brac te sale na wesele na 180 osob gdyz na takim bylem i bylo jeszcze wystarczajaco miejsca,generalnie nie mam wiekszych zastrzezen, mlodzi byli z tego co wiem zadowoleni, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Restauracja PATIO; Wasze opinie 21.05.12, 16:41 Ciekawa jestem jakie są opinie o restauracji Patio jako o lokalu do zorganizowania przyjęcia. Jak jedzenie, obsługa i całą aranżacja? Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 27.05.12, 16:13 Nie wiem ale że jedzenie i obsługę mają świetną to moje przyjęcie będą organizować:) nie sądzę abym się zawiodła Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 28.05.12, 10:30 Jak już będzie po Twoim przyjęciu, proszę o recenzję i wrażenia :) bardzo jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 28.05.12, 12:16 Napisze na pewno tak czy inaczej, ale nie wiem czy Tobie to pomoże bo to kwiecień 2013 dopiero:D. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 28.05.12, 13:23 :) faktycznie nie wiele zda się wtedy ta informacja, ja swoje przyjęcie planuję na wrzesień br. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 28.05.12, 21:47 E no to napisz jak będziesz już "Po":D to może jeszcze zdążę w razie czego miejsce zmienić:D. Ale poważnie nie sądzę aby Patio zawiodło... A ile os planujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 29.05.12, 10:56 Przyjęcie będzie na 60 osób, chyba na taki niewielki lokal w sam raz. Dziwią mnie tylko pewne ograniczenia które stawia właścicielka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 29.05.12, 11:32 Jakie? Jeju ja z nią w sumie nie bardzo gadałam bo tylko przez tel i mnie przestraszyłaś muszę powiedzieć:/. Napisz jakie ograniczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 08.06.12, 10:35 Koleżanka faktycznie zapomniała o forum czy może to była tylko nieuczciwa konkurencja:)? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 08.06.12, 15:18 Nie zapomniałam :) te ustalenia to prywatna , indywidualna sprawa, nie będę na forum o nich pisać, można sobie osobiście porozmawiać z właścicielką i się dowiedzieć. A będąc na forum chciałam się dowiedzieć opinii innych o tej restauracji, a żadnych tu nie widzę więc się nie udzielam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 09.06.12, 13:30 To podpowiedz może jakie tematy musze z nią poruszyć... żebym się później nie musiała stresować i martwić o szukanie innej sali. A nie chciałabym po podpisaniu umowy dowiedzieć się czegoś co mi się nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 11.06.12, 10:22 po 1 ograniczenie czasowe trwania zabawy, zabawa do 24 jedna kwota, zabawa np do 3 inna kwota za osobę (zależne przede wszystkim od ilości dań gorących) i jeszcze 2 śmieszne sprawy dotyczące alkoholu i tortu,ale już nie będę o tym pisać, Warto porozmawiać wcześniej o szczegółach, oczywiście na zachętę przedstawiono nam bardzo atrakcyjną kwotę, a skończyło się zupełnie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 11.06.12, 19:59 Ok a ile wychodzi Wam ostatecznie za osobę? I czy płaci się korkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 12.06.12, 10:09 korkowego nie ma a kwotę mogę podać w przyblirzeniu 120-140zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 12.06.12, 10:31 120-140 Za całą noc czy do 24? Bo to różnica:D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 12.06.12, 10:39 dobre pytanie :) właśnie chodzi o to że do 24!!!!!!!!!! (z możliwością przedłużenia za dopłatą) Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 12.06.12, 10:48 Czyli za całą noc za osobę wyjdzie jakieś 150-160? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota3300 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 13.06.12, 11:22 Pytanie nie do mnie a do właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 16.10.12, 13:36 Hej! Jeśli tu jeszcze zaglądasz to napisz jak się udało przyjęcie. Jak Patio? Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 21.05.14, 14:27 Chcecie opinię?Proszę bardzo: Zabrałem dzisiaj moją panią na uroczysty obiad z okazji Jej urodzin właśnie do Patio,zamówiła sobie sałatkę z kurczakiem.Efekt? Dostała surowego kurczaka a w gratisie półtoracentymetrowy włos przyklejony do kawałka mięsa.Jak dla mnie to za dużo,z uroczystego obiadu wyszedł wstyd,więcej moja noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
annababe82 Re: Restauracja PATIO; Wasze opinie 29.07.16, 13:55 ta i lepsze sale na www.saleilokale.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek25aa2 Białe gołębie 03.06.12, 14:19 WItam! Szukam kogoś (jakiegoś kontaktu) kto "wypożycza" gołębie na weselu, może ktoś korzystał z takiej usługi?? Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Białe gołębie 03.06.12, 19:55 Nie wiem gdzie ich szukać więc niestety Ci nie pomogę. Ale jak w sieci poczytałam o tych cudnych ptaszkach jak zdarzało się że narobiły na młodych albo gości to od razu zrezygnowałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
marek25aa2 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.06.12, 10:55 Chciałem wynająć fontannę czekoladowa,co prawda na forum są wątki ale stare, więc może ktoś poleci jakąś sprawdzoną firmę/osobę.Jaka jest mniej więcej cena za wypożyczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
1johan Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.06.12, 21:18 A ja polecam fotografa: pienkowski.manifo.com/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
1johan Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 07.06.12, 21:23 A ja polecam fotografa: pienkowski.manifo.com/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 06.07.12, 21:03 Fontanny w Siedlcach Floriańska 55 www.fontannycf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dirt_black zawiozę do ślubu - IX35 2012r. TANIO 29.06.12, 22:38 zawiozę do ślubu. HYUNDAI IX 35 2012r. czarny metalic /klimatyzacja/ cena: 250 zł tel. 502 255 551 Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ulak12345 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.07.12, 08:29 straszny tu bałagan informacji ja ostatnio dołączyłam do forum z Łukowa - fajnie sie rozwija forum Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.kolak Fotograf 22.08.12, 12:24 Oferta promocyjna fotografii okolicznościowej na 2012. Serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty fotografii ślubnej i okolicznościowej. Więcej informacji pod tel. 508 546 482 oraz www.fotokolak.pl Ceny już od 700 PLN (śub, wesele, plener). Odpowiedz Link Zgłoś
marek25aa2 Kosz dla rodziców 04.09.12, 20:17 Szukam miejsca w Siedlcach gdzie robią , kompletują kosze z podziękowaniami dla rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Kosz dla rodziców 07.09.12, 15:34 Cukiernie i np Stokrotka na młynarskiej podobno przyjmuje takie zamówinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiapot nowa sala wselna:) 06.10.12, 10:29 jak w tytule - NTEPTUN warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-slub-wesele-przyjecia-Dom-Weselny-WYNAJEM-ORGANIZACJA-SIEDLCE-W0QQAdIdZ419762974 Odpowiedz Link Zgłoś
masteraudio Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 17.10.12, 22:52 Sprzedam nagłośnienie - zestaw MASTER AUDIO 2x P12A + 2x 15SWA + mikser yamaha MG166CX !!! TANIO :) 502 543 628 Odpowiedz Link Zgłoś
monia420 Odchudzanie 30.12.12, 14:52 1. Jak zacząć, żeby osiągnąć sukces? 2. Jak wytrwać w diecie, gdy tyle obowiązków? 3. Jak osiągnąć naturalną szczupłość na TEN DZIEŃ i na całe życie? 4. Inne... Monika 606 789 681 Motywator Odchudzania i Instruktorka Zmiany Stylu Życia www.mniejszy-rozmiar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brandnew11 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 11.02.13, 10:59 Witam, razem z narzeczoną rozglądamy się za jakąś restauracją w Siedlcach, gdzie moglibyśmy zorganizować obiad/niewielkie przyjęcie weselne na około 60 osób. Myślimy nad Barbarossą. Czy ktoś może wie jak wyglądają tam takie uroczystości ? Jaki jest koszt wynajmu i ceny od pary lub od osoby? Jeżeli macie jakiś inny pomysł na lokal to też bym prosił o podpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys-60 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.02.13, 12:19 zobacz www.wesela.siedlce.pl "Cichy Kącik" - salka na ok. 60-70 osób Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys-60 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 13.02.13, 12:42 zobaczcie na www.wesela.siedlce.pl "Cichy Kącik" - salka na ok. 60-70 osób tylko imprezy zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
tygodnik21 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.02.13, 08:58 Zlecajcie wesele wszędzie tylko nie w przereklamowanym "chodowiaku"-za tymi słodkimi minkami właścicieli kryje się tylko fałsz i podstęp, a i jedzonko dawno nie pamięta dobrego smaku. Chodzą słuchy o poważnych konfliktach wewnątrz firmy - również małżeńskich. To na pewno przekłada się na jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
dworek_aleksandrowka Dworek Aleksandrówka - okolice Siedlec 03.04.13, 15:24 Zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby do naszego nowopowstałego lokalu. Nasz Dworek jest w stylu "Pana Tadeusza" i urzeka swoim klimatem. Położony jest w otoczeniu lasu na uboczu. Nasi goście mają gdzie zaczerpnąć swieżego powietrza, czy to spacerując na naszym terenie czy odpoczywając na werandzie. Mamy juz za sobą pierwsze imprezy (wesela, bale, sylweter, chrzciny) Teraz - 20 kwietnia 2013 roku organizujemy kolejną imprezę taneczną z pysznym jedzonkiem i muzyka na żywo. A koszt to tylko 100 zł odosby. Wszystkich serdecznie zapraszamy a w szczególności osoby, które poszukuja klimatycznej sali na swoje wesele - pozwólcie sie nam oczarować ;) Nasz profil znajdziecie na facebooku, wpisując: Aleksandrówka Dworek oraz na portalu : lokale - wesele.pl Serdecznie zapraszamy tel. 518-141-581 lub mail: dworek_aleksandrowka@gazeta.pl ps kilka zdjęć na naszym profilu na gazecie - śmiało zajrzyj :) Odpowiedz Link Zgłoś
weselefigara Re: Wolne terminy 2013 Zapraszam ! 04.04.13, 11:48 MIX plenerowy www.weselefigara.pl Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 Re: Wolne terminy 2013 Zapraszam ! 06.04.13, 13:11 Jeśli ktoś szuka fotografa na swój ślub/wesele/sesję plenerową to zapraszam serdecznie do obejrzenia zdjęć na mojej stronie: www.krzysztofskorupka.pl oraz do rezerwacji terminów na 2014 r. Pozdrawiam, Krzysztof Skorupka Odpowiedz Link Zgłoś
mania_maniaa Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.01.14, 16:18 Wszystkim szukającym dobrej dekoratorki z okolic Siedlec (ale dekoruje nie tylko tam) polecam panią Dorotę z Decorativy. Zajmie się wszystkim: dekoracja sali, kościoła, wiązanka i butonierki, samochód, kosze dla rodziców. Tu macie adres strony internetowej www.decorativa.info/ Jeśli komuś zależy na cenie to warto tam zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
mania_maniaa Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 08.01.14, 16:28 Poszukuję krawcowej z Siedlec lub okolic, może być też z Mińska, która uszyłaby mi tanio suknię ślubną w stylu princess. Zależy mi przede wszystkim na cenie, jakość materiałów nie jest dla mnie tak ważna, przede wszystkim żeby było tanio i ładnie. Proszę o odpowiedź albo wiadomość na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys-60 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 20.01.14, 12:50 Poszukuję do dłuższej współpracy kucharki lub kucharza ( najlepiej z pomocą) , na wesela w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
gromeka Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 12.04.14, 17:18 Dzień dobry.Była bym zainteresowana Pana ofertą .Proszę o kontakt 504257036.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys-60 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 20.01.14, 12:53 Poszukuję do dłuższej współpracy kucharki lub kucharza ( najlepiej z pomocą) na wesela w Siedlcach. Tel . 602-157-651 Odpowiedz Link Zgłoś
kamifoto Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 22.01.14, 11:18 Wszystkie umowy podpisane do końca stycznia 2014 roku mają aż 10% rabatu :) Polecam www.facebook.com/events/1428605430707959/ Odpowiedz Link Zgłoś
pitfotoart Re: Duet fotografów ślubnych 08.02.14, 15:53 Fotografia ślubna Siedlce - zaprasza Państwa małżeństwo fotografów. Oferujemy atrakcyjne ceny na rok 2014. Pakiety ślubne już od 1000 zł! Pracujemy zawsze w duecie, dzięki czemu możemy być w dwóch miejscach naraz, fotografować najważniejsze dla Państwa chwile z dwóch różnych stron. Zapraszamy na naszą stronę: PiT foto-art oraz na FB: polub nas ! Odpowiemy na Państwa pytania. Paulina i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
4imperialcars.pl Fajne auto na ślub w Siedlcach 22.02.14, 15:24 Fajna i niedroga promocja na wynajem auto do ślubu. Czy znajdzie się ktoś chętny by pojechać do ślubu Bentley'em? Odpowiedz Link Zgłoś
amaryjane sprzedam 90 butelek wódki 22.03.14, 11:21 Sprzedam 90 butelek 0,5l świetnej wódki Nemiroff Original, które zostały po nam po weselu - zapakowana w oryginalne kartony, kupiona w hurtowni. Wódka jest świetna w smaku, nie boli po niej głowa. Cena za butelkę wychodzi 23zł, za całość 2070zł. W okolicy Siedlec (mazowieckie) transport gratis, jeśli dalej - może się dogadamy :) tel. 500 225 596 Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta203 Kupię wódkę na wesele!!!! 13.04.14, 20:18 Kupię ok 120 butelek 0,5l wódki weselnej dowolnej marki. Oferty składać na meila: wioleta.sobczak93@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszbmw Zawiozę do ślubu 18.04.14, 15:37 Witam Zawiozę do ślubu olx.pl/oferta/auto-bmw-x5-2002-do-slubu-siedlce-i-okolice-CID619-ID4Kz3b.html#699f380b11 Odpowiedz Link Zgłoś
mini_l22 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 03.11.14, 12:11 Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chróściel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM! Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam. Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ. Odpowiedz Link Zgłoś