michaelus 02.02.04, 19:07 Do wszystkich, którzy mieszkają w Milowicach i nie tylko. Co Ci się podoba w Milowicach, a co nie? Jakie jest najładniejsze miejsce Milowic, a jakie jest najbrzydsze? itd... Zapraszam do udziału w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KTOSIK Re: >>Sosnowiec Milowice IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 23:45 ZADUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC TAM NIE MA!!!!!!!!!!! TYLKO PRG I ŚWINIARNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSTKA Odpowiedz Link Zgłoś
fionka3 Re: >>Sosnowiec Milowice 12.02.05, 12:26 milowice takie beee a dzisiaj wyjechac nie moglam taki korek bo caly sosnowiec kurna na gielde wali!!!jak takie beee milowice to sobie zapychajcie ulice u siebie W CENTRUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Z historii dzielnicy... 29.02.04, 19:39 www.sosnowiec.info.pl/modules/dzialy/view.php?id=1&t_id=10&root=files/dzielnice/milowice.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rokoski Re: >>Sosnowiec Milowice 09.03.04, 19:12 Chyba kazdy kto mieszka w S-cu wie ze Milowice to najporzadniejsza, spokojniejsza i najladniejsza czesc Sosnowca, ci co sie nie zgadzaja maja chyba klapki na oczach :) Pozdrawiam rokoski Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: >>Sosnowiec Milowice 09.03.04, 20:45 A co powiesz o Cieślach i Wągródce? Odpowiedz Link Zgłoś
rokoski Re: >>Sosnowiec Milowice 10.03.04, 08:14 Hmm to teraz mnie zatkales, gdzie to jest? Odpowiem ci jak zaczne kojarzyc miejsce ;) Na razie zostaje przy swoim ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: >>Sosnowiec Milowice 10.03.04, 14:19 Na zupełnie przeciwnym końu Sosnowca. Milowice leży na zachodnim krańcu, a Cieśle i Wągródka na wschodnim, tuż przy granicy ze Sławkowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: >>Sosnowiec Milowice IP: 80.48.246.* 11.03.04, 22:42 Milowice - spokój i cisza, takie skojarzenie chociarz nie wiem czy do końca prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoski Re: >>Sosnowiec Milowice 31.03.04, 16:07 prawdziwe jak najbardziej, wiosna, polecam sciezki rowerowe w Milo Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: >>Sosnowiec Milowice 09.02.05, 14:22 Jaki autobus tam dojezdza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: >>Sosnowiec Milowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:15 autobus 91 tramwaj 21 i 26 cisza i spokoj ale zadupowie jest tylko jedno piekne miejsce koło hali gdzie spotkalam pierwszy raz moje słonce ,ktore teraz mnie rzuciło o bruk ale to nic i tak go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa00 Re: >>Sosnowiec Milowice 09.02.05, 21:26 Z historycznego punktu widzenia Milowice są nie tylko tam, gdzie ul. Baczyńskiego. Cały Timken stoi w Milowicach a kiedyś na składnicy złomu przy Rolniczej była tabliczka, że jest on w Milowicach. A wogóle to w Milowicach jakieś inwestycje mieszkaniowe zdaje się zapowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś