Dodaj do ulubionych

Kuchnie na wymiar

• Gość: gość Re: Kuchnie na wymiar IP: *.229.84.2.masterit.cz 26.03.14, 15:43
      ja robiłam u Pana Kornackiego prawie całą garderobę , jestem bardzo zadowolona. Nie zgadzam się z opiniami które oczerniają , bo są one nie prawdziwe .
      • Gość: kamila Re: Kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.14, 16:12
        Robiłam kuchnie jesienią u kornackiego, wszystko narazie ok, obsługa miła i fachowa. Teściowie mają kuchnię zrobioną 3 lata, ale zamawiali u kogoś innego. TRochę narzekają bo coś sie im z drzwiczkami porobiło...Tak czy owak ja polecam pana Roberta.
        • Gość: zadowolony Re: Kuchnie na wymiar IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.14, 20:02
          Solidna firma, meble kuchenne pełna profesja ceny niewygórowane polecam jestem bardzo zadowolony z uslug
          • Gość: ks Re: Kuchnie na wymiar IP: *.cable.smsnet.pl 26.03.14, 21:41
            ja jestem bardzo zadowolona z mebli od p.Kornackiego!!!!
            każdy kto przychodzi jest zachwycony meblami w kuchni, są bez zarzutu.
            szafka na wymiar w lazience również rewelacja!
            bez najmniejszego szwanku przetrwała zalanie z umywalki, pod którą stała. zalanie wrzącą wodą i nic się z szafką nie stało!!!

ja jestem panu bardzo wdzięczna, zamierzam zamówić w tej firmie szafę do przedpokoju.
            każdemu, kto zapyta o jakość, wygląd, funkcjonalność mebli oraz profesjonalizm pana roberta odpowiem z czystym sercem : wszystko idealnie!
            Dziękuję panie robercie i życzę samych sukcesów i kolejnych zadowolonych klientów :)))
            • Gość: Maciek Re: Kuchnie na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.14, 17:11
              Firma godna polecenia!
              Profesjonalne podejście do klienta, konkurencyjne ceny i bardzo dobra jakość wykonania
            • Gość: Skiczu Re: Kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 18:12
              Dokladnie, szybki montaż, dobre wykonanie, zamawiasz i masz bez jakichkolwiek problemow. Nie wiem o co chodzi tym hejterom
              • Gość: Rafał.. Re: Kuchnie na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.14, 20:01
                Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt. Wszystko wedle życzeń klienta i co najważniejsze na czas a meble jakościowo super i cenowo opłacalnie. POLECAM
                • Gość: gosc93 Re: Kuchnie na wymiar IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.14, 23:04
                  ja jestem bardzo zadowolona ! solidnie wykonana praca , swietny efekt koncowy ! polecam !!!
                  • Gość: Piotruś Re: Kuchnie na wymiar IP: *.181.101.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.14, 17:39
                    W życiu nie spotkałem milszego człowieka niż Pan Robert i w życiu nie miałem piękniejszej kuchni niż tą którą zrobił również Pan Robert :) Polecam gorąco nie pozalujecie!
    • Gość: adi Re: Kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 22:50
      jak najbardziej polecam moja kuchnia to idealny raj wykonan w pełni perfekcyjnie od podstaw przez ta firme plecam kazdemu!!!!!:)
      • Gość: wer Re: Kuchnie na wymiar IP: *.cable.smsnet.pl 30.03.14, 13:23
        ale SPAM.,..
        • Gość: Wer Re: Kuchnie na wymiar IP: *.31.8.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.14, 20:09
          Spam? Człowieku a widzisz różne adresy IP? Myslisz ze ktoś sobie kupił milion komputerów i założył milion internetów żeby sobie pospamować...najpierw myślimy potem piszemy!
      • Gość: Dawid Re: Kuchnie na wymiar IP: *.cm-7-1c.dynamic.ziggo.nl 31.03.14, 17:46
        Polecam Pana Kornackiego . Wykonanie mebli oraz sprawny szybki montaż w mojej kuchni był nie do uwierzenia, sama cena stosunkowo do wykonania pracy dość dobra, tym bardziej ze nie raz miałem juz do czynienia z partaczami i wiem co mówię. Ci co wypisuja te brednie chyba nie mieli nic wspolnego z wspolpraca P.Kornackiego
        • Gość: mateusz Re: Kuchnie na wymiar IP: 46.235.126.* 02.04.14, 09:15
          Polacam! Nie ma lipy! Projekt zrealizowany wedlug zamowienia ! Pan Robert bardzo sympatyczny z poczuciem humoru czlowiek :)
          • Gość: AnnaR Re: Kuchnie na wymiar IP: *.ip.euro.net.pl 02.04.14, 19:21
            Pan Kornacki to przemiły i solidny człowiek. Praca została wykonana na czas, a przede wszystkim bardzo starannie i estetycznie. Wybór tych mebli to dobry wybór! Polecam!
            • Gość: Kris Re: Kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 20:47
              Ja również jestem bardzo zadowolony z mebelków. Wykonane są z dobrych materiałów, solidne i estetyczne.Naprawdę polecam.
              • Gość: misia Re: Kuchnie na wymiar IP: 178.213.63.* 03.04.14, 12:32
                To jakaś paranoja, o żadnej innej firmie nie ma takiej dyskusji na tym forum. Nikt więcej w Sosnowcu nie robi mebli kuchennych oprócz Pana RK? I co? Cały Sosnowiec tylko tam zamawia i tak żarliwie klienci dyskutują na forum? W tym roku planuję remont kuchni ale tę firmę ominę szerokim łukiem. Co za dużo to niezdrowo.
                • Gość: Misia [...] IP: *.dabnet.pl 05.04.14, 16:29
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Gość Kuchnie na wymiar IP: *.tvtom.pl 05.04.14, 16:36
                    Bardzo dobry fachowiec polecam wszystkim dla mnie mebelki zarąbiste. Polecam każdemu, moim znajomym też się podobają także jestem nastawiony bardzo przyjacielsko do tego Pana
    • Gość: apollo odradzam kornackiego IP: *.cable.smsnet.pl 05.04.14, 23:43
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORNACKIEGO

Meble bardzo słabej jakości, okleina odchodzi już po miesiącu, szuflada zacina się, druga nie domyka się - chyba źle spasowali.

Najpierw mnie zbywał z reklamacją, później wysłał chłopaka, który tylko obejrzał kuchnię, miał się odezwać i cisza. Teraz nie odbiera ode mnie telefonów. Meble, które kosztowały 12.000 zł, wyglądają jak żywcem wyciągnięte ze studenckiego mieszkania.

TRAGEDIA
      • Gość: POLECAM [...] IP: *.dabnet.pl 06.04.14, 19:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kasia Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 20:01
          Super solidna i profesjonalna Firma. Meble wyszły idealne, są już rok i nie dzieje się z nimi NIC. Bardzo miła obsługa, wszystko na wysokim poziomie. Polecam Wszystkim!!!!!
          • Gość: Ania Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 22:38
            W pełni popieram-mebelki są super i świetnie się spisują,a montażyści też bardzo się starają
        • Gość: klient Polecam ;) IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 22:42
          Witam serdecznie;) chcialabym dolaczyc do zaistnialego watku. Mianowicie dałam zlecenie do wykonania mebli kuchennych gdzie kuchnia byla bardzo mala i nie moglam zakupic zwyklych mebli w roznych salonach. Zglosilam sie do tej firmy i jestem bardzo zadowolona, w innych firmach zazwyczaj odsylali mnie od jednej konkurencji do drugiej pod pretekstem ze mala kuchnia - duzo roboty z meblami i malo jak dla nich oplacalne oraz ze nie trudnia sie tak malymi zleceniami. Pan Robert przywital mnie z usmiechem na twarzy i dodal otuchy ze ten zestaw mebli kuchennych jest jak najbardziej wykonalny. Jeżeli chodzi o same meble to twierdze iz sa wykonane starannie oraz moge dodac ze nic sie z nimi nie dzieje, dlatego goraco polecam ;)
          • Gość: Halina nie polecam Kornackiego IP: *.cable.smsnet.pl 10.04.14, 23:32
            robi drogie i tandetne meble, a jego pracownicy na forum je zachwalają, widać brak ofert, fama rozeszła się na miasto - KORNACKI TO PARTACZ JAKICH MAŁO

ŻAL<pl
            • Gość: piotr Re: nie polecam Kornackiego IP: *.dynamic.mm.pl 11.04.14, 23:03
              Witam jestem byłym pracownikiem to co niektorzy pisza to bzdura zawsze sa meble wykonane wedlug projektu tak jak klient chce wszelkie przerobki sa w cenie i zawsze mozna liczyc na gwarancje .bylem montazysta i nie wychodziliśmy nigdy z montażu dopuki klient nie był zadowolony. Zakonczylem tam prace gdyz mialem problemy z dojazdami.ale powaznie polecam bo szefo maly ale z duzym sercem zawsze pomoze
              • Gość: Halina [...] IP: *.cable.smsnet.pl 11.04.14, 23:14
                Treść postu jest niedostępna.
                • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! STOP hejterom IP: *.31.4.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.14, 10:59
                  a co to pani halinko lub panie apollo się tak ukrywamy....w różne osoby pan/i się wciela. myślę że jest pan/i zwykłym hejterem który się nudzi i to bardzo.
                  Zakompleksiony/a człowieczek,pewnie cie nikt nie chce i dlatego tyle żółci się wylewa. Powodzenia życzę. Nie martw się w końcu ktoś cię pokocha;-)
                  • Gość: Halina Re: STOP spamerom IP: *.cable.smsnet.pl 12.04.14, 20:18
                    jakim hejtom? spamujecie na forum wasze podłe usługi, czego sama doświadczyłam, dobrze niech ludzie czytają, jak najdalej od tej firmy, dobrze radzę
                    • Gość: STOP!!!!!! Re: STOP spamerom IP: *.182.223.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.14, 22:40
                      Jak wobec tego wytłumaczy pan/i zbieżność ip... O tobie kabel pisze się na forum. Lubisz ludzi obrażać. Prosta zasada masz problem idź do studio i reklamacja się należy. Nie bądź frajer. Zaplaciles to reklamuj. Nie martw się ktoś w końcu cię zauważy , znajdziesz przyjaciela. Buziaczki :)
                      • Gość: Halinka Re: STOP idiotom IP: *.cable.smsnet.pl 13.04.14, 23:47
                        zbieżność IP to ma kilku klakierów z tej badziewnej firmy na tym forum, jak:
                        Viktoria IP: *.adsl.inetia.pl
                        Jolanta IP: *.adsl.inetia.pl
                        Pufa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        Maciek IP:*.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        adi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                        Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

albo zmienne IP z t-mobile [wystarczy odpiąć router i z powrotem podłączyć, w magiczny sposób ma się nowy numer IP], typu:
                        anonim *.204.24.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        adam *.204.71.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        Igor *.204.37.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        maciek *.30.62.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        zadowolony IP: *.30.72.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        marzena IP: *.205.110.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        obiektywny *.30.72.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        polecam *.182.143.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        Wer *.31.8.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
                        Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.31.4.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

oh jeju, ilu T-mobilowych klientów ma pan Kornacki, nie może być...

czy wy naprawdę myślicie, że ludzie są tak naiwni, że łykną wasze żebranie o zlecenia, kto zna tą firmę naprawdę, to ma wyrobioną opinię - w moim przypadku negatywną

PS. tak, byłam w sklepie z reklamacją, po tym jak wysyłano do mnie jednego z was, a później olano, w oczekiwaniu na was mąż sam naprawił, bo nie chciał już patrzeć na wasze stękania
                        • Gość: kinga PANI HALINA IP: *.204.104.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 12:03
                          biorąc pod uwagę że jest to strona opiniotwórcza , wyraziła pani swoją opinię. Jak widać inni też ją wyrazili. Pani jest jednak mało...w jakim celu te monologi są przeprowadzane. Bo nie rozumiem. Jeśli jak Pani twierdzi nie poleca usług, to ich pani nie poleca i tyle.Ale ciągle jest mało. To co by Pani chciałA; zamknąć człowiekowi firmę? wysłać pracowników na bezrobocie? to by panią spełniło?w jaki celu obraża Pani innych - mowa o pracownikach , na jakiej podstawie wysuwa daleko idące wnioski. Zapewne orientuje się Pani , że za znieważeniem wizerunku idą odpowiednie paragrafy....Proszę to przemyśleć i uspokoić swoje zapendy. Wszyscy zrozumieli, że jest Pani niezadowolona. Proszę pozwolić innym przekonać się , czy taka teza znajdzie swoje potwierdzenie i nie być tak nachalną.
                          • Gość: Halina Re: PAN T-mobilowiec IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.14, 12:43
                            co cię zdenerwowało tak mocno T-mobilowcu? wszyscy zrozumieli, że na forum naganiacie na usługi Kornackiego
                          • Gość: Halina Re: PANI HALINA IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.14, 12:50
                            i szczawiu, grozić to se możesz, własnemu dziecku
                            • Gość: Brak słow Re: PANI HALINA IP: 91.204.141.* 15.04.14, 21:24
                              Pani Halino apeluje o troche kultury i klasy w Pani wypowiedziach i prosze o nie ubliżanie nikomu bo to zle świadczy tylko o Pani. A jak jest Pani taka pewna siebie to może dobrze byłoby ujawnić swoje enigmatyczne personalia i wtedy rozmowa od razu osiagnie wyższy poziom...chyba...no inną opcja bedzie, że jest Pani niewychowanym chamem jak i gdy nie znana jest tożsamosc jak i również po przedstawieniu;)
                              KOLEJNYM DOŚĆ ISTOTNYM FAKTEM JEST NIEŚCISŁOŚĆ W OCZERNIAJĄCYCH KOMENTARZACH Z TEGO SAMEGO IP, LUDZIE, PRZECIEŻ DOBRZE WIEMY JAKIM NARODEM SĄ POLACY I W CHWILI, GDY KTOŚ NIESPOROSTAŁBY ICH WYMAGANIEM A ZAPŁACILI BY ZA TO PIENIADZE TO NIKT NIE ZALIŁBY SIE NA FORUM TYLKO ZA WSZELKA CENE CHCIAŁ ODZYSKAC TO CO STRACIŁ LUB UZYSKAĆ JAKĄŚ FORME REKOMPENSATY ;) Nie oszukujmy sie Polacy nie są tak dobrzy w takiej sytuacji zeby ostrzegać innych bo z takiego postępowania straconych pieniedzy nie odzyskaja...nie odzyskają ich nawet w sposób gdy Pan Robert straci klientów wiec podsumowując jesteście załośni oczerniając uczciwego człowieka z zazdrości bo zadne inne uczucie nie może wami kierować w tej sytuacji moim skromnym zdaniem oraz wnioskując po zachowaniu i poziomie komentarzy a raczej braku poziomu i klasy.
                              Pozdrawiam, dziękuje, dobranoc ! Życze rozumu, kultury, inteligencji i klasy, lepiej poźno niż wcale;))) Czyli tzw ZACHOWUJCIE SIE JAKOŚ, BYLE JAK ALE SIE ZACHOWUJCIE !
                              • Gość: Halina dajta już se spokój IP: *.cable.smsnet.pl 15.04.14, 22:52
                                nie wiecie co znaczy słowo MONOLOG - jak na monolog to mam bardzo dużo adwersarzy...

z drugiej strony, to miałoby było gdy klakier/rzy ze sklepu też z imienia i nazwiska podpisywali się na forum, a nie udawali zadowolonych klientów
            • Gość: piotr Re: nie polecam Kornackiego IP: *.dynamic.mm.pl 11.04.14, 23:05
              Ale co pani nie pasuje
              • Gość: simonka Polecm Studio Kornacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 22:05
                Witam,
                W dzisiejszych czasach trudno o solidną firmę...
                Trafiłam jednak za drugim razem ... Studio Kornacki w Europie, to firma, która wykonała meble z takich materiałów jak chciałam, zgodnie z projektem, który przedstawiłam i na czas.
                Naturalnie były małe problemy, ale to no cóż...życie. Grunt, że wszystko dobrze się skończyło, ja jestem zadowolona, a meble służą mi już ponad rok i wciąż cieszą moje oko:-)
                • qatroscc Re: niePolecm Studio Kornacki 18.04.14, 00:09
                  Dziwne żeby zamawiając indywidualnie, firma wykonała ci meble z materiałów, których nie chciałaś, niezgodnie z projektem, z tym czasem jedynie się zgodzę.

Jakie to były "problemy"?

• Gość: Awek Negatyw IP: 194.150.167.* 14.04.15, 13:15
      Witam,
      O meblach nie mogę wiele powiedzieć, bo do zakupu nie doszło. Firma ta poległa już na etapie projektowania i obsługi klienta. W skrócie pomiar, brak rzeczowego i przemyślanego projektu z rozwiązaniami. Jest to zwykła działalność gospodarcza, która wykona meble raz lepiej raz gorzej. Z pewnością pani biegle obsługuje program do projektowania, ale nie posiada żadnego doświadczenia ani w handlu, ani w projektowaniu. Żadnych propozycji i rozwiązań. Wykonają proste meble i tyle. Chyba nie daleko odskoczyli od tych z targu:[
      • Gość: zainteresowana Re: Negatyw IP: *.158.218.244.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.15, 09:46
        Dzień dobry, zapomniala Pani dodać ( w ramach obiektywnej krytyki jak sądzę) że dostarczyła Pani gotowy projekt do wyceny stworzony przez projektanta... I co ważniejsze, że to Państwo Kornaccy odmówili podpisania umowy z Panstwem a nie na odwrot. Myślę że warto nadmienić ten szczegol. Pozdrawiam
        • domi1717 Re: Negatyw 19.04.15, 08:32
          Znam firmę Państwa Kornackich od wielu lat i nie mogę powiedzieć złego słowa. Obsługa i pracownicy są ludźmi, którzy wychodzą na przeciw oczekiwań klienta i to że sygnują swoim nazwiskiem meble, które wykonują świadczy o tym, że biorą pełną odpowiedzialność .Nie wiem dlaczego firma dostała negatyw. Klient przyszedł z gotowym projektem od projektanta więc Państwo Kornaccy mieli go poprawiać? Jeżeli klient chciał kuchnie wg własnego gustu to należało dać możliwość zaprezentowania możliwości firmie, która się w tym specjalizuje. Ale najpierw trzeba wiedzieć co się chce. Następnym razem proszę pomyśleć o konsekwencjach swoich słów. Oczernianie innych przychodzi bardzo łatwo ale prawda jest taka że klient sam sobie wystawił jak najgorszą opinię- napisał nieprawdę. Pewnie klient poczuł się bardzo urażony bo ktoś kto zna się na swojej pracy odmówił współpracy. Drogi kliencie z niektórymi ludźmi lepiej nie współpracować, ich pieniądze nie są tego warte. Osoba inteligentna się zastanowi, pozostałe obrażą.
          Mam nadzieję że takich szkalujących opinii będzie jak najmniej- niestety nie uniknie się krytyki, nie wszystkich da się zadowolić -ale bądźmy obiektywni w ocenianiu, ponieważ Ci ludzie ciężko pracują żebyśmy my mogli się chwalić jakie wspaniałe meble mamy.
    • Gość: Kamila z Katowice Re: Kuchnie na wymiar IP: *.205.186.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.15, 15:49
      Panie Robercie chciałabym serdecznie podziękować za meble, które Pan dla mnie zrobił i od razu polecić Pana firmę innym!
      Zrobione solidnie i perfekcyjnie do samego końca, nawet po zapłaceniu i zakończeniu współpracy zadzwoniłam z prośbą przewieszenie paru szafek w inne miejsce bo uznałam, że tak będzie lepiej i Pan Robert przyjechał i dokonał zmian przeze mnie ustalonych. BYŁAM W SZOKU BO MYŚLAŁAM ŻE PO ZAPŁACENIU I ZAKOŃCZENIU WSPÓŁPRACY TAKA BEZINTERESOWNA POMOC NIE BĘDZIE MIAŁA MIEJSCA! Dziękuje ślicznie i polecam serdecznie!
    • Gość: Klaudia z Katowic polecam!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.15, 23:56
      Robiłam meble u Pana Kornackiego z polecenia od znajomych, meble najwyższej jakości spełniają wszystkie moje wymagania a Pan Robert ponadto bardzo miły i uczciwy człowiek! Jestem bardzo zadowolona i polecam usługi Pana Roberta wszystkim! Dla Pana Roberta nie ma rzeczy niemożliwych i spełnia wymagania nawet najbardziej wymagających klientów do których mogę się sama zaliczyć :) Pozdrawiam Panie Robercie i bardzo dziękuje za mebelki !
      • Gość: asas Re: polecam!!!!!!!!!! IP: *.mf.gov.pl 23.02.16, 08:57
        A jakie ceny ma ten Pan Kornacki?
    • ewamusial88 Re: Kuchnie na wymiar 20.10.15, 13:57
      Coraz więcej osób decyduje się żeby zrobić swoją kuchnie na wymiar.Wrocław ma na prawdę bardzo dużo firm, które zajmują się tym profesjonalnie. Wydaje mi się, że nie powinno być problemem znalezienie odpowiedniej. Kwestia czy chcemy żeby cały projekt zrobiła firma łącznie z meblami czy tylko meble robione na wymiar nas interesują?
      • Gość: Antoska Re: Kuchnie na wymiar IP: *.146.64.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.15, 12:07
        My kuchnie na wymiar kupiliśmy we Wrocławiu, nie jest to tak daleko wiec warto rozważyć mija propozycje. Zdecydowaliśmy się na kuchnię molto które wyglądają cudownie ale i są dobrej jakości, firmę polecili mi znajomi -ich kuchnia nas oczarowala. I musze przyznać ze nasza zrobili równie dobra - i mamy kuchnie na lata
        • Gość: Delfina Re: Kuchnie na wymiar IP: *.static.chello.pl 18.12.15, 11:07
          Hej . Ja mebli z kuchni Molto nie zamawiałam ,ale moja ciocia która mieszka we Wroclawiu tak . Chciała miec nowoczesna kuchnie więc ją ma ;) i póki co jest bardzo zadowolona . Pamiętam ,ze czas realizacji zrobienia mebli był w miarę szybki.Cena równiez przystępna
        • Gość: Kia Optima Re: Kuchnie na wymiar IP: 208.73.174.* 20.12.15, 19:28
          Widzę ,ze nie tylko ja jestem zadowolona z kuchni Molto . Mi bardzo podobają się projekty . Zreszta zamówiłam od nich meble do sypialni .
          • Gość: Line Re: Kuchnie na wymiar IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.06.16, 23:13
            ja gdzie indziej akurat zamawiałam kuchnie , zktórej jestem zadowolona , nie pamiętam juz firmy .natomiast bardzo jestem zadowolona z mebli iwc meble a konkretnie z narożnika który ostatnio uu nich zakupilam . bardzo dobr ajakośc materialu z jakiego zostala wykonana
    • willypl1 Re: Kuchnie na wymiar 04.03.17, 20:32
      Pani, która obsługuje w Europie dość nieprzyjemna, chcieliśmy zamówić kuchnię więc tam się wybraliśmy ale pani nie odrywając wzroku z komputera po dłuższej chwili zapytała tylko czy czegoś sobie życzymy. Miałem powiedzieć, że tak, dwa kilo ziemniaków poproszę... Taką obsługę na dzisiejsze czasy już nie powinno się zatrudniać.
      • kingakornacka Re: Kuchnie na wymiar 06.03.17, 12:10
        Jestem Panią która obsługuje. Jeśli zaistniała taka sytuacja z góry przepraszam, zawsze staram się rozmawiać z każdym klientem
    • Gość: Niezadowolny klien Re: Kuchnie na wymiar IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.17, 22:10
      Na pewno nie polecam firmy Kornacki z Sosnowcu, siedzibę mają w Europie. Meble może i ładne robią, ale u innych też dostaniesz takie same. Pani, która siedzi w siedzibie nie podpowiada rozwiązań, oczekuje że klienci przychodzą do nich z gotową wizją i znają wszystkie techniczne aspekty w kuchniach, sprawia wrażenie, że robi łaskę coś podpowiadając. Zero profesjonalizmu. Po tym jak się decydujesz na ich usługi, robią pomiar, potem też robią dodatkowe pomiary. Koszmar zaczyna się jak dochodzi do montażu. W tej firmie nie istnieje coś takiego jak komunikacja!!! Szefowie nie komunikują się z pracownikami, pracownicy z szefami, zresztą odniosłem wrażenie, że ci nie za bardzo ich szanują. A wiadomo że najbardziej cierpi na tym klient, który nic nie wie, bo w firmie nie zostało nic ustalone, jedna osoba nie przekazała drugiej, a ty jak głupi siedzisz i czekasz na jakiś telefon, informacje. Jak się sam nie odezwiesz, to mógłbyś tak sobie czekać pewnie i przez długie lata. Kase dostali, to co się będą przejmować jeszcze klientem!!! Jeśli zależy wam na dobrej jakości kuchni na wymiar i przede wszystkim dobrej obsłudze, gdzie firma nie ma klienta w poważaniu, to na pewno nie decydujcie się na Kornackiego z Sosnowca!!! Z taką obłusgą nie są warci tych pieniędzy!!!!
    • milezaskoczony Re: Kuchnie na wymiar 16.07.17, 13:31
      Witam wszytkich potencjalnie czytających. W piątek 14 lipca miałem montowaną kuchnię. Po wpisie poprzednika żona mi truła że znowu mamy pecha bo co będzie jak taki opis się pokazał. Na wstępie nie mogę zgodzić się z faktem braku porad od Pani (bez imion) która obsługuje klienta. Pomagała żonie dobrać kolorystykę pytając o kolor ścian, podłóg intensywność oświetlenia naturalnego czyli od której strony mamy okna. Ja mam akurat od północy więc wybiła z głowy żonie zastosowanie ciemnych frontów co tylko potwierdziło moją teorię-ale mnie by nie posluchała. Mamy taką małą szfkę wysuwaną (nie wiem jak to się nazywa) jest obok piekarnika, żona była pytana czy jest prawo czy lewo ręczna żeby wygodniej jej się z szafki korzystało. Ciężko mi uwierzyć że Pani akurat dla nas się starała bo kuchnia była mała...a nie ukrywam że to było 3 miejsce reszta nas delikatnie zlewała bo kasa niewielka do zarobienia. Tutaj cierpliwie bez nachalności, a umowę podpisaliśmy przy 3 wizycie więc też mieliśmy czas żeby przemyśleć temat. Piątkowy montaż powoli do przodu...ekipa dobrze ogarnięta na pewno doświadczona robiła swoje. Mam dostać jeszcze listwę między sufitem a szafkami bo sufit trochę nierówny i trzeba docinać. Generalnie trochę strachu było ale mam zgoła odmienne doświadczenie i pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówcą ( nie wnikając w jego przygodę). Ja szczerze polecam.
      Łazienkę też u nich zrobię, tylko kasę muszę dozbierać. Dostałem wycenę ze zniżką dla stałego klienta
    • sosnowieckatowice Re: Kuchnie na wymiar 20.08.17, 09:44
      www.szafysosnowiec.pl Cały zakład jest W Radomsku przez to mają niższe ceny i krótkie terminy bo to "zagłębie stolarskie" a biuro w Katowicach terminy na kuchnie zaczynają się od 2 tygodni w zależności od wielkości i materiału. A ceny w zależniości od materiał, szuflad, okuć, blatu to od 600zł za metr kuchni
    • niebieski007 Re: Kuchnie na wymiar 08.07.19, 16:55
      u mnie robili kuchnie, fronty z płyty , czekałem 2 tygodnie iszafynawymiar.pl
      Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka