Dodaj do ulubionych

klub fitness w Sosnowcu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:50
Mozecie polecic jakis przyzwoity klub fitness w S-cu? Chodzi mi szczegolnie o zajecia aerobiku. Mam tylko info o Power Fit i Leiss Fitness, ale mam nadzieje ze gdzies jest cos tanszego.
Obserwuj wątek
    • Gość: agga Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 28.02.05, 16:59
      ja ez chęnie bm pochodziła na akie zajęcia ,ale jakoś samej tak nudno.........
      • Gość: małgorzata Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.03.05, 07:27
        Na Zagórzu jeden, na Środuli następny.....
        • Gość: aga Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.03.05, 19:32
          a nawet na Kazimiezru jest...
          • Gość: Manatka - nielog Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 12:35
            A możecie podać adresy tych na Środuli i Zagórzu?
            • Gość: MANAKA Re: klub fitness w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 11.03.06, 20:08
              Fitness Club Manaka - os.Środula - ul. Goszczyńskiego. Obok Biedronki:) Zajęcia
              - poniedziałek, środa, piątek - o godz. 17.45!
    • negra.as Re: klub fitness w Sosnowcu 11.04.06, 12:02
      Chce sie zapisac na aerobik. Jezeli znacie to podajcie jakies namiary. Ja znam
      tylko na ul.andersa, tam gdzie jest jeszcze karate.
    • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 12.04.06, 09:13
      a gdzie jest ten leis fitness?
      • Gość: famme Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:51
        na ul. Sienkiwicza:). Polecam, naprawde baaardzo mila obsluga i duzy wybor form
        aerobicu:)
    • Gość: ola28 Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 10:06
      nie wiem czy cie to zainteresuje ale w dg jest tanio w allegro, siłownia za 6zł
      za godzinę. areobik też jest
      • niokusia Re: klub fitness w Sosnowcu 20.04.06, 21:14
        cześć
        co to fitness clubów w sosnowcu to polecam power fit nie jest tam drogo biorąc
        pod uwagę fakt że jest tam dość wysoki standard, duży wybór zajęć, miła
        admosfera i profesjonalne instruktorki. Co do zajęć na andersa nie polecam chyba
        że ktoś lubi ćwiczyć aerobik na boso (ponieważ zaj odbywają się na sali gdzie
        się ćwiczy karate,na matach)
        • Gość: m Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:29
          Czy znacie może jakies strony w necie gdzie sa uudostepnione układy aerobicu.
          Bardzo tego potrzebuje!!!
          pozdrawiam:)
          • alusiap Re: klub fitness w Sosnowcu 25.04.06, 08:38
            polecam ul. Ciasną /chyba/ klub moniki motłoch w S-cu, jak 15 skreca w lewo na
            stawiki, to te okolice
            • tropicielka klub power fit jest straszna masówką 25.04.06, 12:21
              chodziłam tam ze znajomymi - jest to straszna masówka - niby jest
              klimatyzacja - ale nie jest ona puszczana - w lato np dzieczyny myślałąy , że
              ćwiczą bo sie pociły he he a tak na serio po prostu było jak w saunie - dloa
              mnie porażka - na sali jest taka ilość stepów , że nie da się niestety zrobić
              zadnego trudniejszego układu , na zajęciach innego rodzaju tym bardzij ,
              ponieważ nie sa ograniczone ilością sprzętu - też nigdy nie wiedziałam , czy
              dostane w oko czyims palcem - wg mnie straszna porażka
    • michalf78 A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 01.09.06, 07:28
      Jest jakieś fajne miejsce gdzie można pójść ze swoją połówką, żeby było na
      miejscu np. aerobik dla kobiety i siłownia dla mężczyzny? Power Fit jest fajne,
      ale niestety tylko dla kobiet.

A może jest coś wartego uwagi np. w Katowicach lub Czeladzi?

Pozdrawiam.
      • tropicielka Re: A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 01.09.06, 09:46
        w katowicach w budynku gdzie jest helios
        ewentualnie proactiv w katowicach na sokolskiej
        niestety jest drogo i dużo ludzi - na bieznie czasami trzeba czekać pół godziny
        • michalf78 Re: A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 18.09.06, 09:36
          Eee, to coś kiepsko. Za to niedługo zima i będzie można się przejść na jakieś
          lodowisko :-).
    • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 01.09.06, 09:44
      Od października będę prowadzić zajęcia w szkole za dworcem głównym - zapraszam!
      • agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 20.09.06, 20:01
        W Sosnowcu czy Katowicach??
        Ja chodziłam do Power-Fit na ul. Ciasną w Sosnowcu. Fakt salka jest bardzo mała a osób ćwiczących bardzo dużo. Ale lubie ten klub, może dlatego, że zajęcia prowadziła Kasia i dawała niezły wycisk. Troche schudłam ale szybo można te kilogramy nadrobić kiedy przestaje sie ćwiczyć. Tak to prawda samemu troche ciężko się zmobilizować do chodzenia na zajęcia.
        • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 09:19
          w sosnowcu :-)
        • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 09:20
          a kasię znam i fakt ona zajęcia prowadzi super - i jest bardzo fajną równą
          dzieczyną
          • agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 10:34
            No to jak ruszysz daj znać napewno przyjde :)
            • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 13:31
              ruszam 2 października :-) w zespole szkół policealnych, kilińskiego 31
              zapraszam
              • agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 23.09.06, 10:07
                Zajęcia będą prowadzone na sali gimnastycznej?? Podaj godzinkę i koszt treningu. Można wykupić karnet??
                Pozdrawiam cieplutko.
                • tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 25.09.06, 08:06
                  hej! godzina 18-sta - na pewno zrobię karnety , ale jeszcze nie są gotowe - tak
                  na sali gimnastycznej , 8 zł - w sumie to jeszcze nie wiem czy jest
                  zapotrzebowanie i czy będzie wystarczająca liczba osób , napisz w piątek na
                  moją pocztę tzm tropicielka@gazeta.pl i napiszę ci co i jak
                  pozdr
    • 9agatka Re: klub fitness w Sosnowcu 11.07.16, 09:31
      Coś tańszego? Czyli ile jesteś w stanie przeznaczyć? Czasem warto zapisać się do sieciówki.
      • kosmotynka Re: klub fitness w Sosnowcu 11.07.16, 11:49
        Nie zawsze sieciówka musi być lepszym i tańszym rozwiązaniem. W klubie dla kobiet leissfitness.pl każda klientka może liczyć na bardzo dobrą opiekę, a nie jest pozostawiana sama sobie. Jeśli szukasz czegoś w Sosnowcu, to zdecydowanie warto wybrać się do tego klubu - znajdziesz go na ul. Sienkiewicza 25 f.
    • Gość: zak Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.16, 12:54
      a moze zostaniesz instruktorem fitness?
      www.facebook.com/SOSNOWIEC.ZAK/posts/1067206883364645
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka