Gość: ojojoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:50 Mozecie polecic jakis przyzwoity klub fitness w S-cu? Chodzi mi szczegolnie o zajecia aerobiku. Mam tylko info o Power Fit i Leiss Fitness, ale mam nadzieje ze gdzies jest cos tanszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agga Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 28.02.05, 16:59 ja ez chęnie bm pochodziła na akie zajęcia ,ale jakoś samej tak nudno......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.03.05, 07:27 Na Zagórzu jeden, na Środuli następny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.03.05, 19:32 a nawet na Kazimiezru jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manatka - nielog Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 12:35 A możecie podać adresy tych na Środuli i Zagórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANAKA Re: klub fitness w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 11.03.06, 20:08 Fitness Club Manaka - os.Środula - ul. Goszczyńskiego. Obok Biedronki:) Zajęcia - poniedziałek, środa, piątek - o godz. 17.45! Odpowiedz Link Zgłoś
negra.as Re: klub fitness w Sosnowcu 11.04.06, 12:02 Chce sie zapisac na aerobik. Jezeli znacie to podajcie jakies namiary. Ja znam tylko na ul.andersa, tam gdzie jest jeszcze karate. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 12.04.06, 09:13 a gdzie jest ten leis fitness? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famme Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:51 na ul. Sienkiwicza:). Polecam, naprawde baaardzo mila obsluga i duzy wybor form aerobicu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola28 Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 10:06 nie wiem czy cie to zainteresuje ale w dg jest tanio w allegro, siłownia za 6zł za godzinę. areobik też jest Odpowiedz Link Zgłoś
niokusia Re: klub fitness w Sosnowcu 20.04.06, 21:14 cześć co to fitness clubów w sosnowcu to polecam power fit nie jest tam drogo biorąc pod uwagę fakt że jest tam dość wysoki standard, duży wybór zajęć, miła admosfera i profesjonalne instruktorki. Co do zajęć na andersa nie polecam chyba że ktoś lubi ćwiczyć aerobik na boso (ponieważ zaj odbywają się na sali gdzie się ćwiczy karate,na matach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:29 Czy znacie może jakies strony w necie gdzie sa uudostepnione układy aerobicu. Bardzo tego potrzebuje!!! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: klub fitness w Sosnowcu 25.04.06, 08:38 polecam ul. Ciasną /chyba/ klub moniki motłoch w S-cu, jak 15 skreca w lewo na stawiki, to te okolice Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka klub power fit jest straszna masówką 25.04.06, 12:21 chodziłam tam ze znajomymi - jest to straszna masówka - niby jest klimatyzacja - ale nie jest ona puszczana - w lato np dzieczyny myślałąy , że ćwiczą bo sie pociły he he a tak na serio po prostu było jak w saunie - dloa mnie porażka - na sali jest taka ilość stepów , że nie da się niestety zrobić zadnego trudniejszego układu , na zajęciach innego rodzaju tym bardzij , ponieważ nie sa ograniczone ilością sprzętu - też nigdy nie wiedziałam , czy dostane w oko czyims palcem - wg mnie straszna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
michalf78 A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 01.09.06, 07:28 Jest jakieś fajne miejsce gdzie można pójść ze swoją połówką, żeby było na miejscu np. aerobik dla kobiety i siłownia dla mężczyzny? Power Fit jest fajne, ale niestety tylko dla kobiet. A może jest coś wartego uwagi np. w Katowicach lub Czeladzi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 01.09.06, 09:46 w katowicach w budynku gdzie jest helios ewentualnie proactiv w katowicach na sokolskiej niestety jest drogo i dużo ludzi - na bieznie czasami trzeba czekać pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
michalf78 Re: A coś dla kobiety i mężczyzny w jednym? :-) 18.09.06, 09:36 Eee, to coś kiepsko. Za to niedługo zima i będzie można się przejść na jakieś lodowisko :-). Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 01.09.06, 09:44 Od października będę prowadzić zajęcia w szkole za dworcem głównym - zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 20.09.06, 20:01 W Sosnowcu czy Katowicach?? Ja chodziłam do Power-Fit na ul. Ciasną w Sosnowcu. Fakt salka jest bardzo mała a osób ćwiczących bardzo dużo. Ale lubie ten klub, może dlatego, że zajęcia prowadziła Kasia i dawała niezły wycisk. Troche schudłam ale szybo można te kilogramy nadrobić kiedy przestaje sie ćwiczyć. Tak to prawda samemu troche ciężko się zmobilizować do chodzenia na zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 09:20 a kasię znam i fakt ona zajęcia prowadzi super - i jest bardzo fajną równą dzieczyną Odpowiedz Link Zgłoś
agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 10:34 No to jak ruszysz daj znać napewno przyjde :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 21.09.06, 13:31 ruszam 2 października :-) w zespole szkół policealnych, kilińskiego 31 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia805 Re: klub fitness w Sosnowcu 23.09.06, 10:07 Zajęcia będą prowadzone na sali gimnastycznej?? Podaj godzinkę i koszt treningu. Można wykupić karnet?? Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: klub fitness w Sosnowcu 25.09.06, 08:06 hej! godzina 18-sta - na pewno zrobię karnety , ale jeszcze nie są gotowe - tak na sali gimnastycznej , 8 zł - w sumie to jeszcze nie wiem czy jest zapotrzebowanie i czy będzie wystarczająca liczba osób , napisz w piątek na moją pocztę tzm tropicielka@gazeta.pl i napiszę ci co i jak pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: klub fitness w Sosnowcu 11.07.16, 09:31 Coś tańszego? Czyli ile jesteś w stanie przeznaczyć? Czasem warto zapisać się do sieciówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: klub fitness w Sosnowcu 11.07.16, 11:49 Nie zawsze sieciówka musi być lepszym i tańszym rozwiązaniem. W klubie dla kobiet leissfitness.pl każda klientka może liczyć na bardzo dobrą opiekę, a nie jest pozostawiana sama sobie. Jeśli szukasz czegoś w Sosnowcu, to zdecydowanie warto wybrać się do tego klubu - znajdziesz go na ul. Sienkiewicza 25 f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: klub fitness w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.16, 12:54 a moze zostaniesz instruktorem fitness? www.facebook.com/SOSNOWIEC.ZAK/posts/1067206883364645 Odpowiedz Link Zgłoś