Gość: omo osk dora i piotr IP: 188.33.95.* 27.07.10, 13:03 ę ciągle spieszą,,,,,,,,,,,,wzsedzie byle nie do nich,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,niemili instruktorzy którzy sie spiesza ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
on-czyli-ja Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 29.07.10, 12:10 Dobrze jest też na początku, przed rozpoczęciem kursu i jazd popróbować podstawowe manewry, jak ruszanie, zakręty, itd. - na własnym aucie pod opieką kogoś doświadczonego w tej dziedzinie. Nie traci się wtedy cennego czasu z kursu na naukę podstaw. Jeśli ma się takie możliwości, rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA !!! Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 109.243.76.* 15.08.10, 19:56 Jako osk jesteśmy beznadziejni i musimy zaniżać ceny kursów,dawać gratisy za które kursant tak i tak zapłaci "naiwniak jeden".Ludzie wstrzymajcie się z prawem jazdy a niektóre osk zejdą z ceną do 500 zł żeby tylko naiwniaków ściągnąć i do tego dodadzą słonia w karawce GRATIS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 16.08.10, 14:42 Dobre szkoły się nie szmacą i utrzymują ceny na granicy opłacalności tj ok 1400zł. Poniżej tej ceny to partyzantka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 15:09 dokladnie tak - polecam nauke jazdy Lukasz ! oni maja porzadne kursy - cena odpowiednia - nie ma co oszczedzac 100, 200 zl a potem zalowac! ja skonczylem kurs u Lukasza - zdalem - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurnik_tk Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 15:32 a jakie są ceny kursów prawka w Sosnowcu? jaka jest cena minimalna (i gdzie) i jaka maksymalna (i gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.10, 15:52 nie wiem gdzie jest najdrożej a najtaniej z tego co wiem to ma O.S.K. Kacper. Całość kursu to 1150 zł. Zdałam egzamin tydzień temu i na tą szkołę złego słowa powiedzieć nie mogę. Pan Paweł zawsze znalazł dla mnie czas kiedy tylko chciałam jeździć. Tanio niekoniecznie musi oznaczać, że fuszerkę robią. Po prostu są konkurencyjni i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 109.243.199.* 19.08.10, 22:09 I to się nazywa samo-reklamą!Nie ma to jak się ładnie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 19.08.10, 22:23 To chyba najtaniej ;0 kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.zamek.net.pl 19.08.10, 22:33 no tak cena=jakość na czymś trzeba zaoszczędzić:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:55 jestem instruktorem nauki jazdy z bedzina pracuje w zawodzie prawie 5 lat i zastanawiam sie JAK oplaca sie prowadzic szkolenie kursantow za 999zl ???????? wiecej sie zarobi u kogos pracujac! caly kurs za 999 to straszna cena! ciekawe na czym oszczedzaja by zrobic taka cene. brak ratownika na teorii, urywanie minut z praktyki, zamiast 30h teorii bedzie 10. to musi byc jakis nowy osrodek bo ja ich nie znam i na dordze ich nie widzialem. skoro tak tna cene kursu dlugo na rynku nie beda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.zamek.net.pl 20.08.10, 12:12 Marek z Sosnowca robi chyba za 800zl, ale resztę raczej odbiera w naturze:) Z maślar robi kozary:)w filmiki na necie było:)) jaki koszt taka jakość niestety coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 20.08.10, 14:36 tu nieco drożej kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 79.175.240.* 20.08.10, 16:19 Całkowicie odradzam pana z autonauki na Mireckiego. Pan uczy tak żeby jak najdłużej uczyć i nie nauczyć. Jest erotomanem gawędziarzem, co w połączeniu z wiekiem i aparycją-stanowi żałosne połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 109.243.246.* 20.08.10, 16:58 sracie gacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 94.254.250.* 21.08.10, 11:56 Panowie instruktorzy może korepetycje z matematyki sobie załatwić.Proste wyliczenie. Czas pracy instruktora to 8 godz. dziennie. Załóżmy że w miesiącu mażecie wyjeździć 240 godz. czyli 8 kursantów. Przy cenie kursu macie 8.000,00 zł minus paliwo 1.600,00;zus w zaokrągleniu 1.000,00;czynsz za lokal i plac w zaokrągleniu 2.000; podatek od dochodu 650,00. Czyli zostaje 2,250 minus gratisy (np.badania, podręczniki,wejściówki,gadżety). Z czego wy żyjecie pewnie zada wam pytanie urząd skarbowy.Albo ile lewizny ponad normę czasu pracujecie, o to chyba policja się pyta? A na miejscu kursanta to bym się pytał czy instruktor który będzie ze mną jeździł to pojedzony będzie żeby miał trochę sił na szkolenie? I to ja marny 18-latek pisze że naiwniakiem nie jestem i taniej szkoły pewnie nie wybiorę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:00 1400,- min/kurs kat.B poniżej to tandeta. Na czymś lub na kimś trzeba oszczędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewo Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 188.33.190.* 24.08.10, 16:36 ,,,,,,,,,,,,dora weź sie nie reklamuj z tandetnymi kursami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 17:57 dokladnie - 1400 to optymalna kwota. przykladem ze ponizej tej kwoty sie nie oplaca osrodkom robickursow i tna rzeczy w kursie (czas jazd) sa opinie bylych kursatow na tym forum. lukasz m za 1400 i tam polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 94.254.231.* 25.08.10, 11:31 go jak kogo ale na pewno ani dora ani łukasz tam cena nie wiąże sie z jakością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 22:42 oto dowod ze konkurencja pisze na tym forum! skad wiesz ze w dorze i lukaszu cena nie rowna sie jakosc? moze robilas w obu osrodkach kurs? znawca - bo jest z innego osrodka. zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 188.33.105.* 26.08.10, 10:37 nudne to forum........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 188.33.105.* 26.08.10, 10:39 zawsze będę jednego zdania polecenie od znajomych to podstawa mała cena fakt marniutko a wy się tukłóćcie i nudaaaaaaaaa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 109.243.191.* 27.08.10, 15:41 V-max jest lepszy od Dory i Piotra oraz Łukasza. Tam róbcie kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 23:03 Konkurencja tutaj pisze 90% postów, oczernianie sie nawzajem to juz standard, teraz pisza na inna firme pozytywne komentarze, po to aby na nastepny dzien ich zbluzgac z innego nicku pod co podpinają sie rowniez inne osrodki. Weźcie się do roboty nieroby, a nie szukajcie dziury w całym. jestem ciekawa kiedy dora lub Łukasz czy inne oczerniane tutaj ośrodki złożą zażalenie do Prokuratury i wyjdzie wtedy na jaw, które ośrodki są takie bohaterskie. Panowie i Panie internet nie jest anonimowy jak by sie Wam wydawało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 30.08.10, 13:16 załatwcie to jak mężczyźni, dajcie sobie po razie i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:24 Nikt nie powie,tajemnica handlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mjokiel Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 18.09.10, 05:32 Polecam Szkołę Bezpiecznej Jazdy Ecodrive, poszłam do nich na dodatkowe jazdy i dzięki temu zdałam egzamin :) Naprawdę przykładają się do tego co robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.10, 07:08 Eco następny reklame sobie robi, wystarczy spytac ludzi co sadzą o włascicielu tego ośrodka i wszystko bedzie jasne. A synek jego to świeżynka instruktor wiec jakie u niego doświadczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 12:39 polecam naukę jazdy "Andrzej" - ul. Modrzejowska - nie marnuje sie żadnej minuty, instruktorzy sympatycznie i z humorem potrafią uczyć i nie wykorzystują czasu kursanta do załatwienia prywatnych spraw. Egzamin zdany za pierwszym razem w DG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant D&P Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 23:19 Powiem tyle: Tak naprawdę poza wysoką ceną nie mogą ci nic zaoferować!!!!!! Darujcie sobie ludzie - to że ten ośrodek jest pare lat nie znaczy, że jest najlepszy ... Hmm zgodzić to ja się moge, że jest nalepszy ale w załatwianiu prawka ! ! Instruktorzy żenada! Najlepszym instruktorem jest Bogdan, który w czasie jazd jeździ sobie do domu na obiad, a nam kursantom każe pól godziny ogladać płyny pod maską - skandal! Bartek wozi się po mieście, lepiej mu wychodzi podryw niż szkolenie w tym ośrodku. A ten laluś Kamil - nie mogłem z nim wytrzymać w samochodzie, o Radku już nie wspomnę, bo jedyne co potrafi powiedzieć to same wulgaryzmy! Wielki respect dla Przemka, który stamtąd odszedł,on jedyny potrafił tam uczyć za mojej kadencji ,aaa i zapomniałbym istruktorem roku w tym ośrodku jest "istruktorka", która nie dość, że jest blondynką to sama nie potrafi jeździć. To tyle w tym temacie. Powowodzenia dla wszytkich, którzy już dali się nabrać, tam jest pięknie dopóki nie zapłacisz calości. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 00:49 eh panie bielecki... widac ze naprawde panu nie szkoda czasu. ciekawostka jest ze tak duzo bylych i obecnych kursantow odwiedza to forum i pisze same pozytywy na pana temat a tak duzo pojawilo sie negatywow na temat pana dawnego osrodka zaraz po pana zwolnieniu. bardzo ciekawe jest spostrzezenie kogos z forum - zauwazyla ta osoba zbieznosc adresu ip chwalaca pana osk a negujaca dore. te 10 wpisow z tego samego komputera bylo wpadka. pseldo wpisy = krypto reklama nie wypalila. pozostal niesmak i zazenowanie. i tak mimo chodem - wracajac do "jak powstalo f1" kolejna wpadka - brak autorskich textow na pana stronie! sa zywcem skopiowane z innych stron konkurencji. dowod: strona glowna - identyczna jak: www.prawojazdy.lubin.pl/onas.html pierwsza pomoc - identyczny text i zdjecia jak: www.naukajazdy4you.pl/pierwsza%20pomoc.htm przerwanie egzminu - skopiowane z: www.terlecki-osk.pl/pliki/przerwanie_egzaminu.doc jest przeciez masa programow do sprawdzania duplikatow textow... sprawdzie sami zawartosc obu stron czyli www.f1-prawko.pl oraz tych powyzej a jak nie - moge smialo wiecej forumowicza podac linkow oczywiscie nigdzie nie jest dopisane na pana stronie "pobrano materialy z" a na tych stronach pisze wyraznie copyright. proponuje - skonczcie pisac bzdury - dajcie se po razie... patrzcie na siebie i pilnujcie swojego biznesu. i podpowiedz panie bielecki - za kopiowanie textow z innych stron mozna dostac kare wiec warto zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 00:50 aaa i jeszcze jedno! czy logo f1 nie jest znakiem zastrzezonym? czy nie jest wymagana zgoda na jego uzyczenie? przeciez nie mozna wykorzystywac zastrzezonych znakow dla wlasnej korzysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.146.15.61.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 20:34 Słuchaj Łukaszu z " F 1" wraz ze swoją lalą , która oczernia nas instruktorów z ośrodka "Dora", tylko tępaki i prostaki jak wy potrafią się tak zachować -żadnej zasady FAIR-PLAI !!!! Tylko w ten sposób umiecie pozyskać kursantów oczerniając inne ośrodki??? Po prostu nędza i rozpacz. Ale ponoć tonący nawet brzytwy się chyci. A wiecie,że zła reklama ,która nam robicie jest tak naprawdę dla nas bardzo dobrą reklamą. I jeszcze raz powtarzam, podpisz się Łukaszu pod swoim postem, no chyba że podpiszesz się - palant- też będziemy wiedzieć że o ciebie chodzi. Bogdan z OSK "Dora"- co je obiady przez pól godziny. - dobre to było!!!! Ha, ha !!!! A pisz sobie dalej jak ma to ci pomóc w utrzymaniu ośrodka ---POWODZENIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant D&P Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:10 Jaki Pan Bielecki? ; ooo Przeglądając ostatnie posty zauważyłem, że choćby pisała tu moja babcia to też będzie owym Panem Bieleckim. Ten Pan Bielecki musiałby mieć kilkanaście komputerów z różnym połączeniem internetowymi skoro wg was napisał tyle postów - nierealne. W każdym bądź razie wyraziłem swoje zdanie, a Wy swoje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:59 koledzy jedno jest pewne! jedynie facet z dory ma odwage podpisac sie pod postem pod adresem f1. facet z f1 sciemnia a najlepiej zauwazyl to koles ktory napisal ten post forum.gazeta.pl/forum/w,264,69726143,110126708,Re_Centrum_Szkolenia_Kierowcow_F1_.html?wv.x=2 prawda panie bogdanie - wlasciciel f1 nie ma jaj i nie napisze ze jestescie beee a nastepnie podpisze sie pod tym. brak koncowej odwagi po przez neta kazdy moze krzyczec. poza tym fajny z niego byly kolega z pracy. cieszcie sie ze go juz nie macie u siebien w firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.182.66.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 20:55 Moje wcześniejsze wypowiedzi dotyczą wyłącznie ośrodka OSK "F1" prowadzonego przez "kolegę " który razem z nami współpracował - Łukasza Bieleckiego. Proszę nie mylić z OSK "Łukasz" z Sosnowca, jest to ośrodek przeze mnie godny polecenia. Bogdan z "Dory". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 07:31 Brawo Bogdan, masz jaja chłopie. Białecki uwielbia siać plagiat. Pare przykładów - Oklejenia samochodu zgapione od dystrybutora pomocy dla nauka jazdy F1 - Tył samochodu oklejony identycznie jak elki z Sammaru - Promocje na stronie to samo co Dora&Piotr - Teksty po ściągane z innych stron ośrodków Stary czy ty jestes zawsze taki prosty ze nie potrafisz cos sam wymyslic tylko kopiujesz wszystkich. przeciez to żenada Bogdam współczuje Ci ze mieliście takiego człowieka kiedyś w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.telpol.net.pl 15.10.10, 21:12 Heh smieszy mnie to cale zamieszanie ktore tworzycie :) Istna zenada. Widze ze ten caly bogdan nie ma wieciej do roboty jak siedzienie przed kompem i pisane bzdur. Widze ze to chyba jakas choroba i kogos bardzo boli ze konkurencji idzie bardzo dobrze chociaz liczyli inaczej. Coz przykra sprawa dla was i nie potraficie tego przelknac. Niestety bogdanie ale lepiej wez sie za uczciwa robote a nie za pisanie kolejnych bzdur na forach chyba ze to ci lepiej idzie i twoj pracodawca lepiej ci to oplaca niz uczenie kursantow. Przykre sa te wasze wypowiedzi a ich poziom nasuwa mi jedno stwierdzenie: nie nadajecie sie chyba zeby uczyc ludzi majac takie podejscie. Kazdy niech robi swoje ale ta krytyka ktora tu tworzycie to juz tylko czysta zazdrosc. Zycze tym wszystkim blaznom bijacym piane zeby odbilo wam sie to wszystko czkawka. Zwlaszcza tobie bogdanie z dory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.chello.pl 15.10.10, 23:27 Obserwujac to forum juz od kilku miesiecy stwierdzam, ze niektorym osobom rozumu z czasem nie przybywa! Jestem kursantka D&P, przerabialam juz kilka osrodkow nauki jazdy, uwazam ze kazda szkola jest inna, kieruje sie wlasnym doswiadczeniem. Nie ma takiej mozliwosci zeby trafic w gusta kazdego. Rzucane tutaj obelgi swiadcza jedynie o zaawansowanej, chorobliwej zazdrosci. Tylko czy na tym mozna budowac wlasna firme? No wlasnie, a propos firmy, o ktorej rzekomo marza pracownicy D&P i zazdroszcza Lukaszowi B...sztuka nie jest zalozenie wlasnej firmy, tylko utrzymanie sie na rynku! Jesli chodzi o Bogdana, to widze ze zaczyna przeszkadzac, bo pisze prawde i jeszcze sie pod tym podpisuje!Rzeczywiscie, Bogdan, ktory zazwyczaj pisze posty ok. godz.20 nie ma co robic, jest po pracy do cholery, w przeciwienstwie do niby kursantow z F1, ktorzy przez caly dzien nic nie robia i o niczym innym nie mysla, jak tylko o tym, zeby napisac obrazliwego posta na temat D&P! Radze wlascicielom F1 zajac sie wlasna firma i dobra reklama ( tak zeby taki np.Bogdan mogl o was powiedziec cos dobrego jak o "Lukaszu"). Przygotujcie sie do zimy, zmiencie opony ( te w aucie tez), bo zima podobno jest ciezko w waszym fachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.147.50.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.10, 23:33 Całe zamieszanie stworzył Łukasz Bielecki z "F1" który współpracował z nami , jak został zwolniony z ośrodka "Dora" to on na forum oczernia nas instruktorów z tego ośrodka , istne chamstwo i prostactwo. To nie ja zacząłem pierwszy pisać o nim na tym forum, nie pozwolę na to, żeby obrażano mnie i innych moich kolegów z ośrodka, bo Ł. Bielecki chce zemścić się na ośrodku z którego wyleciał!!!!!!!. Jak ktoś nie zna tematu to niech lepiej nie zabiera głosu. A ty Andrzeju jak mnie nie znasz to nie wydawaj o mnie opinii. Czkawki nie dostałem choć tak mi jej życzyłeś. Wolny czas spędzam przed komputerem tak jak ty. Przede wszystkim mam odwagę podpisać się pod postem, moje dane osobowe są na stronie ośrodka. Określenie błazen pasuje wprost do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domii Re: IP: *.chello.pl 16.10.10, 22:21 Kto tu kogo obraża Panie Bogdanie. Czytając pare ostatnich wiadomości to właśnie Pan jest tą osobą, która obraża. Hmm, bo z tego co wiem słowo m.in "palant" nie należy do wyrażania swojej pełnej kultury (jest to obraza). To samo można napisać na zasadzie vice versa jeśli Pan nie zna danej osoby to niech Pan lepiej nie wydaje o niej opinii. Zawsze wszystko będzie dzieliło sie na pół, będą zwolennicy jednych i zwolennicy drugich, a beznadziejny spór będzie toczył się wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 00:23 co ty piszesz? bogdan ma racje! ile mozesz wytrzymac jak ktos pisze bzdury na twoj temat!!!!! sama bys nie wytrzymala i napisala jaka jest twoja wersa! jak nie moze sie pogodzic ze zwolnieniem to jego problem! olac go! za darmo sie z pracy nie wylatuje wiec cos na rzeczy musi byc :) moze wkoncu nabierze odwagi i napisze swoja wersje i podpisze sie tak jak bogdan. on jedyny ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domii Re: IP: *.chello.pl 17.10.10, 12:13 Każdy może pisać swoje zdanie ale po co Bogdan obraża - halo? To jest jego zdanie, cieszymy się niezmiernie, napisał je - super. Ale niech nie wyzywa od "palantów" itp. Bzdury, bzdury, dla jednych to są bzdury tak jak i dla druchich tamte wypisywane też są bzdurami. Jeden drugiemu nie przegada i będzie to trwało nie wiadomo ile ;/ I jak mówię zawsze będzie, że ten ma racje i ten, bo będą zwolennicy i tych i tych. Nie ma innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 13:28 Zgadzam się z przedmówca, wlasciciel tej szkoły uprawia plagiat, wszystko co ma u siebie jest dziełem jego bezczelnego kopiowania od innych ośrodków, juz się zrobiło glosno o tej szkole na rynku kwestia czasu kiedy sie doigra od innych szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 00:16 a oto jak pan instruktor lukasz bielecki z f1 lamie przepisy :) tak sie uczy prosze pana jak sie samemu jezdzi? brawo... swietekrowy.pl/details.php?photo=17388&city=Sosnowiec swietekrowy.pl/details.php?photo=18533&city=Sosnowiec swietekrowy.pl/details.php?photo=18532&city=Sosnowiec swietekrowy.pl/details.php?photo=18531&city=Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: 188.33.218.* 22.10.10, 14:14 A miałem się do F1 na prawo jazdy zapisać ale do takiego ośrodka nie ma mowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trackt Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 15:06 zapisz sie :) juz za niedlugo pojawia sie wppisy jakze licznej grupy bylych i bardzo zadowolonych klientow :) napewno Cie przekonaja ze w f1 jest naj.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 15:46 Zaoszczędziłeś tylko kase widać w tej szkole instruktorzy nie maja odpowiedniej wiedzy, jeśli łamią podstawowe przepisy wtyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech,,,, Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: 46.113.23.* 22.10.10, 16:43 sosnowiec wstydzi się za takich nauczycieli......i chcą uczyć jak dobrze jeździć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.chello.pl 23.10.10, 02:08 Chca zwojowac nie wiadomo co, na wykładach przekupuje biletami do kina, jak ktos bedzie chcial sie nauczyc to to zrobi, pozatym p.lukasz mota sie w tym co mowi na pytania kursantow albo krotko odpowiada albo tak lakonicznie ze sam nie wiem co mowi, ludzie szkola jak szkola ale nie poraza superoscia. z wnioskow znajomych wiem ze sa gorsze szkoly, ale wiem ze sa owiele lepsze wiec f1 znakomitoscia nie powala, wybor pozostawiam Wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda "Major", "F1" , "Auto-Rem " IP: 78.133.191.* 23.10.10, 18:54 Nie idźcie do OSK „F1” i „OSK Major „ oraz „Auto-Rem „ Instruktorzy jeżdżą pod zakaz … bo innego wyjścia nie mają tam znajduje się ich siedziby firm, wiec przyszli kursanci nie wierzcie w te bzdury … robią to tylko pod wygodę dla swoich klientów.. ale zawsze znajdzie się jakiś uprzejmy który wykorzysta to przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: "Major", "F1" , "Auto-Rem " IP: *.zamek.net.pl 23.10.10, 19:14 Oooooo zaraz bedzie mega problem bo znow to samo IP , tak jak czesto uzywane "chello.pl" i "neoplus.adsl.tpnet.pl" ,"adsl.inetia.pl" gdzie czesto ludzie maja tego samego dostawce internetu a podpisy roznych ososb :] Jak zwykle pewnie zbieg okolicznosci,ale bedzie problem ;) !! Drodzy czytelnicy, przyszli kursanci , proponuje nie czytac tych bzdur, kazdy osrodek jest dobry poprostu wystarczy wybrac najlepsza i najkozystniejsza oferte Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: "Major", "F1" , "Auto-Rem " IP: *.chello.pl 23.10.10, 21:09 Jeden madry - "generał" - wg mnie najlepsze rozwiazanie. Kazdy osrodek ma w sobie cos specyficznego i wg mnie owe tutejsze kłotnie to sa bzdury. Jedno na drugie nawala, calkiem niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzt Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 22:08 chyba was pogielo!!! te slowa kieruje do "fanow" f1! ten lalus to chyba ukrainiec sadzac po karnacji albo cygan. emigrant je.....ny! urwal sie z choinki i teraz chce uczyc? bylem w tym osrodku by zapisac sie na kurs ale darowalem sobie bo oni nawet swojej "oferty" przedstawic nie umieja. gosc sie jaka - nie potrafi wyraznie przekazac co maja innego/lepszego niz inne osrodki. jak ten ziomek nie dawal rady jakas solaro-tipsiara probowala pomoc. niestety - jeszcze gorzej wyszlo... mowi mi tak: ze mam do wyboru albo 2h jazd albo 100zl znizki. pytam sie ile kosztuje jazda ona na to ze 40zl. wiec mowie ze to bazarowa promocja ze wiadomo ze 100 bardziej sie oplaca bo o 20 zl masz taniej. ona na to ze "klienci roznie wybieraja".... ciekawe jacy? chyba tacy co liczyc nie umieja.... jak mozecie pisac takie klamstwa ze f1 to the best osrodek??? faktycznie chyba ten wlasciciel pisze sam sobie posty.... na centrum sami cyganie mieszkaja - teraz widac ze szkoly jazdy otwieraja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.10, 18:38 Ostatnio w Sosnowcu coraz częściej zauważam samochody z jakiegoś nowego OSK F1. Przyznam szczerze autka robią wrażenie, wszędzie ich pełno no i jeszcze ta reklama w radiu.. Chciałam coś poczytać o tej szkole i wyskoczyło mi to forum. Jestem pod wrażeniem bo ta szkoła jest tutaj mega obrażana i nie wiem dlaczego. No przecież gdyby byli tacy źli i niekompetentni jak piszecie to nie byłoby ich tak widać wszędzie, a powiem szczeszcze są to najczęściej spotykane L-ki w okolicy. Ja zdawałam prawko wiele lat temu w "Spoko" i jestem zadowolona, ale widząc jak się rozwija F1 pewnie teraz dałabym im szansę. Swoją drogą, to forum wygląda mi na monolog sflustrowanych ośrodków, które nie mogą się pogodzić z powstaniem nowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewo Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: 109.243.79.* 25.10.10, 07:35 i znów stali pod zakazem chchaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.chello.pl 25.10.10, 09:32 Wylej sobie wiadro wody na głowę i uspokój się. Nie widzisz ,że tak nic nie wskórasz? Zmień strategię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: 46.113.22.* 25.10.10, 09:52 .......ale nudy na tym forum.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: IP: *.chello.pl 24.10.10, 20:24 Drogi "dzt" chyba ktoś Cię nie nauczył dobrego wychowania :) Mogłabym powiedzieć, żebyś nie wciskał krzywego nosa z krzywą twarzą w sprawy, o których nie masz zielonego pojęcia jak widać - i w tym momencie możesz się przecież zbulwersować i napisać, że co ja mogę wiedzieć o Tobie, a i owszem odpowiem Ci, że wiem tyle o Tobie co Ty o nich - CZYLI NIC :) (podkreślam słowo mogłabym) Z tego co tutaj wytworzyłeś wydaje mi się, że nie byłeś w tym ośrodku albo słuchasz brzuchem, a nie uchem. Chyba, że jestes człowiekiem nierozumnym, bo ofertę przedstawiają jasno i czytelnie. Dla sprostowania: Przy 2h godzinach gratis jest jeszcze jeden "gratis"- troleje, dlatego owe dwie ofery (IIga - 100 zł rabatu) są różne i w m/w takim samym stopniu opłacalne ( zależa oczywiście od tego czy ktoś chce skorzystać z 2h gratis i fajnej - przydatnej atrakcji czy jednak z konkretnej zniżki - bo być może nie ma pieniędzy) Widocznie czegoś nie dosłuchałeś albo tam faktycznie nie byłeś, bo ja takich problemów nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re:Nowe autko na egzaminach IP: 46.112.1.* 24.10.10, 21:35 Uwaga wchodzi nowy samochód na egzaminy: Toyota Yaris II skrzynia 6 biegów,silnik 1,3 ;101 KM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 22:48 Ale przed czym ta uwaga ? Mamy się bardziej bać ? Auto jak każe inne. Ja już mam prawko zdawałem na maluchu ale twierdze że jest to chore aby egzaminy odbywały się tylko na jednym samochodzie. Powinno być jak w każdym cywilizowanym kraju , auta różnej marki a zdający wybiera na czym chce zdawać. Ale tu jest polska i ciężko o normalność najlepiej z każdej strony gnoić tego biednego kursanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.chello.pl 25.10.10, 00:03 Możemy zastrajkować.Nie uczmy przez 2 -3 miesiące ani jednego kursanta. WORDy poniosą wymierne straty.Solidarni właściciele szkół jazdy też. Łamistajki (a tacy na pewno się znajdą) zarobią.Ogólnie straci kursant. Sytuacja jest patowa. Może należy krzyczeć głośniej o tych sprawach.Początki rozsądku np. w Senacie już widać przy uchwalaniu nowej ustawy o ruchu drogowym: podniesiono prędkość na autostradzie do 140km/h a na 2 jezdniowych expresowych do 120km/h. Oby tylko Sejm to potwierdził i prezydent podpisał... Gdyby powrócono do dawnego sposobu egzaminowania, koszty egzaminu drastycznie by spadły. Kursant zdawałby na samochodzie, którym uczył się jeździć.Nie byłaby ważna marka.Auto musiałoby być sprawne na 100% i to wszystko. Właściciel ośrodka decydowałby kiedy zmienić samochód na nowy.I nikt nie wyznaczałby konkretnej marki. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 06:41 Może dało by się to osiągnąć ale nie w tym mieście, podobno Sosnowiec i Częstochowa ma najbardziej pretensjonalnych mieszkańców z resztą na tym forum widać to najlepiej. A właściciele nauki jazd zamiast się dogadać to jeden na drugiego tutaj nadaje. Ech ten Sosnowiec..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugla Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 23:27 Bzdurny pomysł i nie ma szans, zeby wszedl w zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.ip.gronet.pl 26.01.11, 21:26 Ja proponuję wybierać tylko takie ośrodki które nie tylko mają identyczne Toyoty na egzaminie, również kolor, ośrodek powinien być zbudowany tak jak WORD, posiadać identyczny plac manewrowy, a instruktor powinien być łudząco podobny do egzaminatora. Rozwiązało by to sprawę zdawalności ludzi którzy po trzydziestu godzinach mylą sobie wsteczny z czwórką. prawo jazdy powinno być tylko na Toyotę sześcio biegową, czerwoną i wyłącznie na Dąbrowę Górniczą. CO do panów instruktorów reklamujących Toyoty 6cio biegowe na tym forum, to nie należy się dziwić samochód za 40tys musi się zwrócić a do tego potrzeba mnóstwa dodatków bo ceny kursu podstawowego są zbyt niskie, jednak postawą swoją robią krzywdę kursantom, robiąc z nich samochodowych analfabetów. Przykro to czytać i słuchać, kursant powinien wybierać tych którzy potrafią przekazać wiedzę a nie chwalących się samochodem, jestem posiadaczem tańszej wersji Toyoty, na brak kursantów nie narzekam, jeżdżę z nimi uczciwie bo nie gonią mnie kredyty i mogę skoncentrować się na nauce, a ostatnią jazdę zawsze mogą wykupić sobie tam gdzie mają Toyoty 6cio biegowe, przy okazji mogą porównać poziom szkolenia... i przestańcie udawać kursantów w tych wypowiedziach bo jest to degradowanie naszego środowiska, przecież jesteście nauczycielami dajmy jakiś przykład.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do instruktor Re:Nowe autko na egzaminach IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 21:52 Brawo, wreszcie ktoś mądry odezwał się. Już Cię Kolego po fachu lubie, takich ludzi trzeba w tym środowisku którzy uczą a nie robią z kursantów analfabetów motoryzacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 16:16 A TY "DOMI" coś taka obrończyni F1!!!! Znalazła się obrończyni uciśnionych!!!!! Za każdym razem gdy coś piszesz to na zasadzie przedstawienia ich oferty!!! Parę słów skierowanych do poprzednich autorów wpisów a potem cała oferta F1!! Ja odnoszę takie wrażenie jakby to pisała Pani solaro-tipsiara z F1, króra próbuje podszywając się pod niby kursantkę F1 przedstawić jacy to oni niby są super!!! Żałosne!!! Nie wydaje mi się żeby którykolwiek kursant tak zaciekle bronił F1:) Śmieszna jest Pani..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: IP: *.chello.pl 25.10.10, 17:25 Nie muszę być żadną obrończynią, po prostu wiem jak jest, uczyłam się w tej szkole i jestem w przeciwieństwie do innych osób doinformowana - tyle wystarczy. Śmieszna? Ooo nowość :) - slędzę sobie forum i widzę jak niektórzy złośliwie kombinują - wypisują bzdury. Jednak mam kurs w F1 za sobą i mam wiele do powiedzenia na ten temat. + tam nie ma żadnej solaro-tipsiary. (widocznie człowieku masz jakiś kompleks?) + nie wypisywałam całej oferty F1 - ostatni post sprostowałam, bo jak było widać ktoś sobie nawymyślał różne dziwne rzeczy. (w pierwszej swojej wypowiedzi przedstawiłam moje zadowolenie odwołując się do konkretnych przykładów ośrodka - tyle - nie widzę w tym nic dziwnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 22:37 A to dziwne "DOMII" bo twoich wpisów na tym forum jest ok 8!!!!!!!!! po prostu nie do uwierzenia że aż tak bardzo jesteś zainteresowana tymi wpisami na temat F1 i tak bardzo śledzisz to forum jako "niby" kursantka:) dla mnie to nią nigdy nie byłaś!!!!!! tak jak już wcześniej napisałem odpisujesz na wszystkie negatywy od forumowiczów - oczywiście broniąc F1 i ;przedstawiając ich ofertę -hehehehehehehe!!!!!!!! Jest Pani ŚMIESZNA!!!! A nawiązując do solaro-tipsiary to znalazłaby się tam jedna.... - Pani KIEROWNIK hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: IP: *.chello.pl 25.10.10, 23:30 Psikus, a jednak jestem zainteresowana ośrodkami :) i z chęcią sobie czytam wszystko na tym forum :) Hehe przykre, może Cię zaskoczę alę jestem osobą prawdziwą ;D na dodatek kursantką. No ale co sobie tam myślisz to mało ważne. : ) Nie będziemu sobie tutaj żadnych konwersacji urządzac, bo to nie jest forum na dziwne pogawędki Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: IP: *.zamek.net.pl 26.10.10, 00:59 To ty jesteś śmieszny ! psełdo kursancie, który niby byleś pytać się o kurs.. Skąd możesz wiedzieć pytając się o kurs, czy zapisując się na niego, kto jest kierownikiem ośrodka ???????? Twoje wymyślne wypowiedzi w których sam się zdradzasz ,są nawet nie żalosne ale absurdalne !! Ciekawe kogo bedziesz dalej obrażał z tego ośrodka ?? Albo może i innego... Widać po tym forum..że bardzo ,ale to bardzo boli cię triumf kolegi... Daruj sobie , bo naprawde jesteś nudny i chory na punkcie "F1" !! Wszyscy z ośrodków wiedzą że masz z tym problem, Sosnowiec jest zbyt mały ,obyś nie przejechał się sam na własnym gó...e ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 15:30 Po tym co zobaczyłem, intruktorzy w tej szkole nie umią uczyć, łamią przepisy. Jest to wszystko na zdjeciach i mało tego nad szkoła pewnie jest jakiś nadzur, a po takim jawnym łamaniu prawa może utracić licencje. I co poźniej?, ani kasy ani kursu. Podobnie jak było z upadającymi biurami podrózy. Co wy sądzicie na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 15:26 Ale jaja:) Blokada na kołach wstyd na cały kraj tego chyba jezcze nie było? Z tego co wiem to instruktor nauki jazdy powinnien być wzorem dla przyszłych kierowców. Chyba, że tam szkoli się przyszłych piratów drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 17:06 Ja chodziłem do F1. Nie powiem może i wykłady są interesujące ale cała reszta nie jest już taka kolorowa... jazdy miałem z Łukaszem, który zamiast uczyć i zająć się jazdami i tłumaczeniem oglądał się za panienkami które mijaliśmy na jazdach wyrażając o nich opinie. Poza tym opowiadał mi "fascynujące" historie o swojej dziewczynie - co oni to nie robią i jak spędzają czas, aż nie dało się już tego słuchać... masakra! Pozycja instruktora na fotelu też pozostawia wiele do życzenia - jest leżąca!!!! W biurze informacje przekazuje Panienka która nie ma zielonego pojęcia o czym mówi... informacje są niekompetentne. Jak już to ktoś wcześniej zauważył oprócz biustu i czerwonych pazurków nic nie potrafi przekazać. Pozostawiam Wam to do oceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 20:35 A co sądzicie o Ledzie na lenartowicza ? Mieszkam na Długosza i miała bym blisko ale niewiem czy to dobra szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Żenada i prostactwo Gogusia z F1 IP: *.centertel.pl 28.10.10, 06:23 Nie na Lenartowicza tylko na Mieroszewski. Daruj sobie ten ośrodek jest podobno w likwidacji, szefa ścigają komornicy i nie odbiera telefonów. Zapłacisz i nie odzyskasz pieniędzy kumpel robił tam kurs od lutego i dopiero teraz skończył tragedia uczyły go jakieś wielkie panie instruktorki które same nie umieją jeździć. Żenada nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Żenada i Prostactwo Gogusia z Dora & Piotr IP: *.zamek.net.pl 28.10.10, 00:29 Pseudo "były kursanie" czytaj Jurczyńki !!! Nudny jesteś, nie zauważyłeś że ludzie na tym forum zmieniają temat, bo nie moga już tego czytać? jesteś jakimś psychopotą ? bo że jesteś chory na puncie "F1" to już cały sosnowiec wie ! Przed chwilą byleś kursantem, który pyta o kurs, a teraz już jesteś byłym kursantem !!? Jeździłeś z jednym instruktorem przez cały kurs nie do uwierzenia...?????? Skoro był tak beznadziejny to mogłes wybrać innego ...a jeśli według ciebie pracuje tam Panienka która nie wie o czym mówi i jej informacje są niekompetentne to po co się tam w ogole "niby " zapisaleś ??? Po raz kolejny sam zaprzeczasz sobie,umre zaraz ze smiechu czytając te twoje kolejne wymyślne wypociny... Wiesz kto tu jest żenujący i żałosny ??? ......własnie TY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: Żenada i Prostactwo Gogusia z Dora & Piotr IP: *.zamek.net.pl 28.10.10, 09:18 Pseudo "były kursanie" czytaj Jurczyński !!! Nudny jesteś, nie zauważyłeś że ludzie na tym forum zmieniają temat, bo nie mogą już tego czytać? jesteś jakimś psychopotą ? bo że jesteś chory na punkcie "F1" to już cały sosnowiec wie ! Przed chwilą byleś kursantem, który pyta o kurs, a teraz już jesteś byłym kursantem !!? Jeździłeś z jednym instruktorem przez cały kurs nie do uwierzenia...?????? Skoro był tak beznadziejny to mogłes wybrać innego ...a jeśli według ciebie pracuje tam Panienka która nie wie o czym mówi i jej informacje są niekompetentne to po co się tam w ogole "niby " zapisaleś ??? Po raz kolejny sam zaprzeczasz sobie,umre zaraz ze śmiechu czytając te twoje kolejne wymyślne wypociny... Wiesz kto tu jest żenujący i żałosny ??? ......własnie TY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Żenada i Prostactwo Gogusia z Dora & Piotr IP: 188.33.218.* 28.10.10, 09:52 a chodziłem do F1. Nie powiem może i wykłady są interesujące ale cała reszta nie jest już taka kolorowa... jazdy miałem z Łukaszem, który zamiast uczyć i zająć się jazdami i tłumaczeniem oglądał się za panienkami które mijaliśmy na jazdach wyrażając o nich opinie. Poza tym opowiadał mi "fascynujące" historie o swojej dziewczynie - co oni to nie robią i jak spędzają czas, aż nie dało się już tego słuchać... masakra! Pozycja instruktora na fotelu też pozostawia wiele do życzenia - jest leżąca!!!! W biurze informacje przekazuje Panienka która nie ma zielonego pojęcia o czym mówi... informacje są niekompetentne. Jak już to ktoś wcześniej zauważył oprócz biustu i czerwonych pazurków nic nie potrafi przekazać. Pozostawiam Wam to do oceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re:F1 IP: *.chello.pl 09.11.10, 21:08 Jakiś czas temu kupiłam jazdy w F1. Dużo słyszałam o tej szkole jazdy, no i ta reklama w radio. Długo niejeździłam i chiałam potrenowac na placu. Instruktor był mało mówny, chciałam jeździc po placu, spr kilka razy i mi powiedział że szkoda czasu, lepiej jechac na miasto. W DG prowadził mnie tylko pod WORDem, zachowywał sie tak jakby chcial sie pokazac tylko, a nie nauczy mnie czegoś.... Niepolecam tej skzoły jazdy A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: 79.175.240.* 15.10.10, 18:23 Tak z ciekawości pytam, gdzie odszedł Przemek? do innej szkoły jazdy? Trzeba przyznać że uczył bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.chello.pl 15.10.10, 23:23 ciekawa sprawa wogóle ze jak jest jakis dobry instruktor to olewa dore np przemek ch czy tomasz t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: 78.133.191.* 23.10.10, 17:34 Piotr Jurczyński to mami synek który dostał ośrodek po mamusi i ma tu najwiecej do powiedzenia.... hahahaha , za czasów liceum też sie za bardzo nie popisaleś, pamietam cię jak przekiblowałeś jedną klase a mama kupiła ci samochód za to że nie kiblowaleś drugi raz (buehehe ).Mamusia ci przepisała ośrodek i tyle w życiu osiągnołeś ? Jak zawsze byleś mami synkiem, to do tej pory nim jesteś i tak już zostanie.. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.zamek.net.pl 17.10.10, 18:04 Myśle że własnie to pan Jurczyński nie może się pogodzić ze zwolnieniem swojego pracownika i próbuje każdych mozliwych kroków, żeby zrównać go z ziemią, zniszyc, obraźic, upokożyć i pokazać wszytskim jaki on jest zly !! bo niby dlaczego pan Bielecki miałby ubolewać nad strata pracy,(niezależnie czy ja stracil czy sam sie zwolnił) skoro z tego co mi wiadomo ma swoja Nauke Jazdy? To nad czym ma płakac i ubolewać ? Chyba jeszcze na tym lepiej wyszedł skoro pracuje sam na siebie a nie na kogos .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 00:14 kolego przeczytaj wszystkie wypowiedzi i ocen kto tu kogo obraza i kto pisze na kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emika Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: 109.243.107.* 18.10.10, 14:32 własnie w dorze ida na ilosc -Zero jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: 188.33.124.* 18.10.10, 14:34 eeeee szkoda gadać....... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr 04.05.11, 21:33 a moglabym wiedziec dlaczego 'lalus' z Kamila wedlug Ciebie, drogi uzytkowniku? :)) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr 05.05.11, 15:27 Drogi Użytkowniku 'omo' i 'Kursant D&P' dlaczego tak uważacie tzn. że np Kamil to laluś? :O nie rozumiem waszego toku rozumowania, sorry bardzo :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: ----->Kursant D&P 05.05.11, 19:04 Hej! Zadałam Ci pytanie, mogłbys odpowiedziiec na nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejent Re: ----->Kursant D&P IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 00:01 ja Ci odpowiem kto napisał tak na Dore... proste :D konkurencja :) hahahahaha zazdrość wstrętna cecha :P jakiś czas temu śledziłem to forum ale zaufaj - nie ma sensu :) może 5% jest prawdziwych wpisów - reszta to ośrodek o ośrodku... wybierając ośrodek - popytaj znajomych, którym ufasz i wiesz, że Cię nie oszukają! Wpisy na forach przeradzają się w wojnę marketingową. Wygra ten, kto ma najlepszą opinię poza forum! Pozdrawiam! Rafał R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnnnia [...] IP: *.chello.pl 22.10.10, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 188.33.241.* 26.10.10, 13:25 a kiedy wchodzą te yarisy wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 26.10.10, 14:21 90 dni na zrealizowanie kontraktu - myślę, że nie wcześniej niż kwiecień/maj chociaż krążą niepotwierdzone wiadomości, że kontrakt z Fiatem wygasa w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 21:53 Yariski będą jezdziły od 2 stycznia 2011, to pewne jak to że nowy rok jest pierwszego stycznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 109.243.173.* 28.10.10, 10:07 a skąd masz informacje że w grudniu yarisy wejdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex yarisy beda w styczniu IP: *.chello.pl 28.10.10, 15:34 wiem bo tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: yarisy beda w styczniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:33 ja też tam pracuje i cie nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: yarisy beda w styczniu IP: 188.33.74.* 01.11.10, 14:20 Yarisy mają wejść już w styczniu. Ale są różne wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fudddi@gmail.com Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 01.11.10, 22:46 Ja polecam Marka właśnie kończę u niego kurs. prawko-marek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 02.11.10, 09:22 forum.gazeta.pl/forum/w,264,28336508,,Prawo_jazdy_w_firmie_Marek_czy_ktos_robil_.html?v=2&wv.x=2 to na wypadek gdyby ktoś szukał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 03.11.10, 22:43 A tu spot reklamowy: www.youtube.com/watch?v=4qpryGDa-CA Najlepszy osk w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: tylko nie do v max IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 14:08 Ten co biega z aparatem i pstryka fotki ma chyba takie pojecie jak ten co wrzucil tego linka :P wystarczy poogladac galerie, autor nie ma chyba pojecia o realiach parkowania pod blokowiskami. Pozdrawiam upierdliwcow:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilcenzo ... IP: *.fbx.proxad.net 08.11.10, 17:05 co ma piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: tylko nie do v max IP: *.quarto.pl 23.03.11, 20:34 Zgadzam się.. Ten pajac który robi zdjęcia to chyba jakiś moher... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: tylko viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 15:21 ja robiłam w elkar i bylo ok- osobiscie omijałabym szkołe auto nauka (czy cos takigo) z roweckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: tylko viper IP: 79.175.240.* 04.12.10, 18:08 Ja też odradzam pana z roweckiego-tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: tylko nie elkar IP: 46.113.43.* 05.12.10, 11:22 Elkar dużo się reklamuje ale nic tam nie robią w kierunku zdania kursantów.Chodzi tylko o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTRUKTOR OSK "OD KUCHNI" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 21:35 Witam, jestem instruktorem nauki jazdy z kilkulatnim stazem. Aktualnie ucze w 2 szkołach, raczej malych, na terenie Sosnowca. Czasem przegladam to forum i czytam niekonczace sie kłótnie sposrod osob zainteresowanych ta tematyka i postanowilem w dosc logiczny sposob ulozyc z tego pewna calosc, pewnego rodzaju przewodnik po OSK. Zatem życze milej lektury. Moi drodzy wiec od poczatku. 1. Wybór szkoły. Nie sugerujcie się wpisami z tego czy innego forum. Najlepiej zaczerpnąć opini wśród znajomych itd. W wiekszosc wpisy na forum to sprawka konkurencji badz wlascicieli osk, wiec informacje tu zawarte czasem mijaja się w dużym stopniu z prawda. Tak więc popytajcie wsrod rodziny i znajomych, z kim jezdzili, w jakiej szkole, czy sa zadowoleni z toku nauczania teorii (bardzo czesto robiona jest po lebkach byle szybko) i praktyki ( brak motywacji instruktora do sumiennej pracy), czy otrzymali pomoc od OSK w przypadku jakis problemow z Word. Dosc istatna sprawa zapewne jest cena kursu na która rowniez trzeba zrwocic uwage. Moi drodzy konkurencja jest niesamowita (instruktorzy po nabyciu doswiadczenie otwieraja wlasne szkoly, bo zawsze jest tak, ze pracujac u kogos niewiele zarabiasz, prowadzac swoj interes mozesz w koncu wyjsc na swoje!) dlatego ceny kursu sa porazająco niskie. Na dzien dzisiejszy cena kursu (jazdy jeszcze na Grande Punto) powinny sie ksztaltowac w wysokoscie ok 1300-1500 by osrodek mogl sie otrzymac i instruktor zarobil tyle, by byl zmotywowany do sumiennej pracy. OSK oferujace kursy 900-1000 (na dzien dzisiejszy bez zadnych problemow mozna znajesc szkoly za ta cene) musza isc na ilosc a nie na jakosc bo nie ma innej możliwości. Jest to cena nieoplacalna, wiec szkoła może cos kombinować, żeby jednak wyjsc na swoje, np. nie wyjeździcie odpowiedniej ilosc godzin, egzmin wewnetrzny moze okazac sie dodatkowo platny, badania lekarskie czy podreczniki możecie nabyc za dodatkowa opłata itp. Pamietajcie jeszcze o jednym. Podejmujac wybor OSK wybierajcie INSTRUKTORA a nie SZKOŁE. Wiecej problemow w szkoleniu oczywiscie dostarczają nam zajecia praktyczne a nie teoretyczne, a jezdzicie z instruktorem a nie ze szkołą ;) 2. Chwyty marketingowe. a) Wiecej jazd w cenie kursu, np. 2 h wiecej. Dopytajcie sie znajomych czy faktycznie wykorzystali te godziny gratisowe. Moze sie zdarzyc rowniez tak, ze przepadly bo instruktor juz nie dal rady ich wcisnac przed egzaminem na te np. 2 g gratisowe i chcac czy nie chcac przepadly :/. Nie odbierajacie tego w ten sposob, ze jak jakis osrodek da Wam gratisowe godziny to cos kreci, bo moj daje i sa wyjezdzane, ale prosze sobie tego pilnowac. b) "Nasi instruktorzy świetnie znają trasach egzaminacyjne". Sam chętnie je poznam (kat. B) bo nigdy sie z nimi nie spotkałem, gdyz nie sa wyznaczone. Oczywiscie jezdzimy po trasach gdzie auta egzaminacyjne się poruszaja, tłumaczymy i ćwiczymy manewny (np. zawracanie, parkowanie) w miejscach gdzie wykonują to auta egzaminacyjne i wiekszosc tych manewrów powtarza sie juz na egzaminie, ale nie jestem w stanie komus zagwarantowac, że pojedzie na egzaminie tu i tu i bedzie robil w tym miejscu to i to. c) Np. 1 h jazdy na trolejach w cenie kursu. Fajna sprawa jeżeli kursant posiada już wystarczajace umiejetnosci i wiedze do zdania egzaminu. Troleje mogąto byc super urozmaiceniem i mozliwosca nabycia dodatkowej umiejetnosci wychodzenia z kontrolowanego poslizgu. Spotkalem sie jeszcze kiedys z informacja od jednej ze szkol, ze naucza osoby szkolace sie zmiany kola. Ciekawy jestem czy tak faktycznie jest, bo jakiemu instruktorowi chcialoby się pokazac i bez wiekszego sensu (oprocz oczywiscie edukacji kursanta) zmieniac kolo co 2 godziny w pracy. Pomysl ogolnie fajny, ale nie wiem jak z wykonaniem. Pytaliscie wczesniej czy wybierac male szkoly czy większe. Z mojego doswiadczenia wiec , ze najlepiej wybierac instruktora, który nie ma zbyt duzo ludzi do rozjezdzenia w danym momencie i oczywiscie jest dobry w tym co robi. Jak ma duzo kursantow to moze nie pamietac co z kim robil na zajeciach poprzednich i robi ciagle to samo. Jak kursantow jest mniej to bardziej sie przyklada w ich nauke i zajecia odbywaja sie znacznie czesciej. (najbardziej optymalna czestotliwosc zajec to co drugi dzien po 2 h). "Nie uczymy tylko pod egzamin ale bezpiecznego poruszania się po drodze i prawidłowych zachowań w każdej sytuacji..." Jedno nie wyklucza drugiego wiec po co te gadanie. Wiadomo uczy sie pod egzamin czyli manewrow wymaganych do egzaminów, bezpiecznej jazdy itd. Jak zostanie czasu to mozemy sprobowac np. parkowania prostopadlego tylem, czy skosnego tylem (nie wymaganego do egzaminu). Mam nadzieje, ze zainteresowanym dostarczylem kilku cennych informacji przydatnych do wybrania odpowiedniego osrodka. Życze wygranej walki na egzaminie i oczywiscie szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: OSK "OD KUCHNI" IP: *.quarto.pl 08.12.10, 04:00 Zgadzam się, Panie Instruktorze. Ostatnio dwie kursantki, które zdały egzamin, powiedziały mi, że jeździły tam, gdzie ze mną w trakcie szkolenia. Przypadek? Nie. Znajomość trasy egzaminacyjnej? Nie. Po prostu jako instruktor staram się odwiedzać te miejsca w trakcie szkolenia, w których widziałem samochody egzaminacyjne, albo które wydają mi się z tego czy innego powodu miejscami atrakcyjnymi dla egzaminatora (możliwość wyboru złego toru jazdy podczas zawracania, możliwość jazdy pod prąd itd.). I to w ten sposób działa. Zgadzam się też, że ośrodka szkolenia nie należy wybierać dlatego, że "blisko", dlatego, że "tanio", dlatego, że "koledzy tam idą" itd. Faktycznie - trzeba wybierać instruktora, a nie ośrodek. Z tym, że w większych ośrodkach, gdzie jest kilku instruktorów, szef/owa może ci nie wyznaczać zawsze jazdy z tym instruktorem, z którym chciał(a)byś jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK "OD KUCHNI" IP: 178.56.105.* 14.12.10, 15:17 Witam pana instruktora po lekturze pana wpisu chciałbym sie umowic na jazdy dodatkowe bo osrodek w którym skonczyłem kurs to ...... . jak mozna dostac do pana kontakt poza forum? dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły qursant Re: OSK "OD KUCHNI" IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 19:58 kolego a gdzie chodziłeś? bo ja od stycznia zamierzam sie zapisac a nie chce zrobic błedu... prosze o odp pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK "OD KUCHNI" IP: *.centertel.pl 17.12.10, 11:03 chodziłem do Marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: pytanie IP: *.cable.smsnet.pl 21.02.11, 10:16 jestem ciekawy jaka ma elker zdawalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: pytanie IP: *.quarto.pl 21.02.11, 16:16 najlepiej iść do wydziału komunikacji i sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: tylko nie elkar IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 15:58 w elkarze tylko do mlodego z broda idzcie, dokupilm jazdy po nieudanym kursie jazdy u marka, i tylko z instruktorów on uczyl nawet niezle a przynajmniej dzisiaj zdalem wreszcie prawko wiec dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 11:20 wpisujcie nazwy osrodkow gdzie wmawiaja ze yaris jest taki sam a na egzaminie jest inny. precz z oszustwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Precz z jełopami IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 11:43 Boze jak ten swiat schodzi na psy, Dorobilismy sie mlodego spoleczenstwa które jest skazane w kazdej nowej sytuacji na porażkę. A wiec gdzie lezy wina w rodzicach i w bezstresowym wychowaniu. Gówniarz 18 letni skoro nie potrafi dostosowac sie do nowych sytuacji powinien miec odroczone prawo jazdy do 25 roku zycia. Ja zabije Ci jeden z drugim matkę, ojca lub Twoje dziecko to wtedy bedzie placz i nagonka ze nauki jazdy nie ucza niczego tylko zdac egzamin. A tak naprawde kazdy z Was szuka nauki jazdy gdzie jest milo i gdzie uczą zdac egz. Nikt nie spyta czy potraficie na uczyc jeździc bezpiecznie kazdy chce tylko egz zdac a jak mozna to z checia zaplacicie za zdanie bezstresowe. Weżcie się do roboty malolaty a nie pieprzyć głupoty ze ten osrodek jest taki a ten tak, bo duzo bardzo duzo wam brakuje do tej wiedzy którą mają niektórzy instruktorzy w Sosnowcu i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: 188.33.62.* 14.01.11, 13:48 Zagórze OSK Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.ip.gronet.pl 27.01.11, 12:31 pojazdy którymi się poruszamy zazwyczaj mają kierownicę po lewej stronie, trzy pedały sterowania, sprzęgło, hamulec, gaz, oznaczone symbolami uniwersalnymi dzwignie i przełączniki do sterowania np. światłami, ogrzewaniem itp.itd. generalizując można powiedzieć że wszystkie pojazdy są takie same, zasada prowadzenia pojazdu się nie zmienia, zawracanie na rondzie jest identyczne dla każdej marki i typu pojazdu, zmiana pasa ruchu również, do tyłu jezdzimy patrząc przez prawe ramię, mogę zatem pokusić się o stwierdzenie że samochody są takie same.... różnica polega na tym że jedne się podobają bardziej inne mniej. Oszukują cię Ci którzy twierdzą inaczej, przekonasz się o tym za kilka lat jak zmienisz już kilka samochodów... aha i przed ruszeniem, nie zapominajcie zwolnić hamulec awaryjny, to też jest przyczyna niezdanych egzaminów, chociaż "ręczny" jest w tym samym miejscu i w TOYOCIE, RENO,SYRENIE,BMW........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 12:51 Ale nie w MERCEDESIE (za wyjątkiem 190) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do x-man Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.ip.gronet.pl 27.01.11, 13:37 nie bardzo zrozumiałeś o co mi chodzi, chyba że celowo chcesz obniżyć poziom tej dyskusji, więc zanim zajmiesz jakieś stanowisko to się lepiej przygotuj, tych MERCEDESÓW jest troszkę więcej niż ci się wydaje, nie napiszę ci typów, żebyś troszkę się ruszył i poszukał sam, tacy jak ty potrzebują identycznego pojazdu jak na egzaminie, przez cały kurs, bo jak im się przesunie sterowanie lusterek z drzwi na deskę rozdzielczą, to mogą wbić 4kę zamiast wstecznego, a 'ręcznego" szukać w schowku. Zmiłuj się, mam nadzieję że nie jesteś instruktorem... Nie tak dawno były dwie marki pojazdów na egzaminie, ilość godzin ta sama i kursanci jakoś dawali radę, oni naprawdę nie są ułomni, tylko coś nie tak jest z instruktorami...Może to nam najwięcej problemów sprawiła wymiana samochodów na egzaminie.......CZYŻ NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotka Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 13:53 A ja wybiorę Osk który dobrze szkoli i ma takie same Toyoty jak na egzaminie i będę miała dwa problemy rozwiązane.Przecież to że ktoś ma starszą Toyotę nie świadczy o tym że jest super instruktorem bo jak by był to pewnie stać by go było na nawą i odwrotnie że ktoś ma nową to też nie jest wyznacznik. Według mnie to popytam znajomych gdzie jak szkolą, później dowiem się gdzie mają takie same autko i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: *.ip.gronet.pl 27.01.11, 14:13 tak właśnie powinno to wyglądać, kursanci naprawdę są normalni, tylko my robimy ze wszystkiego problem... obrzucamy się błotem, ten ma to, ten tamto, zamiast zająć się życiem które cały czas ucieka,a za sto lat nikt nie będzie o tym pamiętał.. pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy nowych Toyot, wolnych ludzi od kredytów poruszających się tańszymi toyotami, szkolących też na Fiatach punto w dieslu, gazie i benzynie, pozostałym życzę szerokości i mniej złości. BO KTÓŻ TAK MĄDRY ŻE ZGADNIE, CO NAŃ JUTRO PRZYPADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: lista osrodkow gdzie maja oszukane yarisy IP: 46.112.220.* 15.01.11, 17:58 A ja wybiorę na dodatki taki gdzie jest taki sam samochód jak na egzaminie, później już będę przyzwyczajona do tych wszystkich elementów które się w aucie używa i nie będę się zastanawiać że może mi się coś pomylić. PAMIĘTAJCIE NA ŁUKU MOŻE ZGASNĄĆ TYLKO RAZ ,drugi raz to już egz. przerwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheee debilni instruktorzy IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 10:23 jak nie macie yarisow 6 iegowych to sie nie plujcie bo wam monitor sie zachlapie nieuki jedne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: debilni instruktorzy zarazenie przez kursantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 15:59 oj boze tragedia co Ty czlowieku piszesz, idz siusiu i spac bo juz pora na ciebie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
szczota12 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 12.02.11, 13:37 Mieszkam na Roweckiego, gdzie w pobliżu są szkoły jazdy ?? www.otogosia.na17.pl/ [url=http://lilypie.com][img]https://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7bNJ.jpg[/img][img]https://lb2f.lilypie.com/7bNJp1.png[/img][/url] [url=http://lilypie.com][img]https://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/CA9v.jpg[/img][img]https://lbyf.lilypie.com/CA9vp1.png[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemens Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.02.11, 15:40 a ja ci polecę michała na targowej , duża zdawalnośc , ciekawe wykłady , mieszkam w twojej okolicy i trafiłam tam z ogłoszenia ale ... szczerze ci polecam, wiem że maja już nowe toyoty a na jazdy proponuję młodego michałka , trochę upierdliwy :)ale to procentuje zdawalnością za 1 razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 00:40 Potrzebuję wykupić parę godzinek, aby przed examem wiedzieć jak się poruszać tymi nowymi toyotami, gdyż kurs odbyłem na puncie : / Gdzie polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub W rankingu zdawalności OSK z sosnowca 1 ośrodek IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 12:37 www.dziennikzachodni.pl/slask/rybnik/378144,w-tychach-na-prawko-zdaje-najwiecej-bo-najlepiej-ucza,id,t.html#material_2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: W rankingu zdawalności OSK z sosnowca 1 ośrod IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 14:24 Tak się przyglądam i wychodzi na to że wszyscy się chwalą że są najlepsi a potem się okazuje że to tylko obiecanki a prawda wygląda całkowicie inaczej tych DOBRYCH jest niewielu tak naprawdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka2412 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 17:31 polecam OSK Major warszawska na patelni koło art cafe muza zdałam za 3 razem, ale dopiero jak wykupiłam dodatkowych 10 h jazd u p. Rafała. Wcześniej OSK Marek Kaczmarczyk na Grabowej nie polecam facet nie tłumaczy, jak popełnisz błąd to go nie omawia, nie wytłumaczy tylko każe jechać dalej, i bardzo przewrażliwiony na punkcie swojego autka, broń boże żebyś wjechała w dziurę albo zahaczyła o krawężnik, minę ma taką jakby chciał cie zabić. Za to u p.Rafała super po 1 luz żadnych stresów, po 2 wszystko wytłumaczy jak popełnisz błąd i jedziemy jeszcze raz wykonać ten manewr poprawnie żeby sobie utrwalić. szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: F1 :):):) IP: *.quarto.pl 16.02.11, 21:33 swietekrowy.pl/details.php?photo_id=18533&ranking=all&city=Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: F1 :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 12:45 swietekrowy.pl/galeria,1,Sosnowiec widać że Pana instruktora z F1 niczego nie nauczyli na kursie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Tylko OSK Turbo Sosnowiec IP: *.cable.smsnet.pl 10.03.11, 15:28 Polecam OSK Turbo Sosnowiec:) Zdałam za pierwszym podejściem, a przed kursem nie potrafiłam nawet ruszyć:) Czas nauki wykorzystany do ostatniej minuty, żadnego spóźniania czy skracania czasu jazdy:) Wszystko na najwyższym poziomie:) Jeszcze raz dziękuję najlepszemu instruktorowi - Marcinowi:) Oby jak najwięcej takich szkół jazdy i takich instruktorów:) POLECAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 07:13 A co w takim razie sądzicie o Auto szkole "OLA" www.autoszkolaola.pl/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikoletta.czajkowska Re: Tylko OSK Turbo Sosnowiec 24.02.20, 21:25 Ja również polecam turbo w Sosnowcu. Najlepsza jest instruktorka Monika Dziwosz. Dzięki niej zdałam egzamin. Jest cierpliwa i każdy uczeń jest dla niej ważny. Polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_sc Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 23.03.11, 09:43 Ja bym nie polecał Auto-Nauki na Roweckiego. Jestem szczęśliwy że zdałem za trzecim razem z takim instruktorem. Gość zasypia podczas jazdy, jeżdziłem ciągle tylko po jednej trasie a z teorii praktycznie jak bym sam sie nie nauczył to on by tego nie zrobił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan wyscigow logo f1 prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 22:04 czy logo nauki jazdy F1 nie jest plagiatem z wyscigow formuly 1 ? czy to nie jest bezprawne wykorzystywanie cudzych praw autorskich / patentu dla wlasnych korzysci materialnych? gdzie sie zglasza takie naduzycie? czy naprawde tak trudno wymyslic wlasne logo dla swojej firmy? trzeba bylo sciagnac brutalnie logo oraz nazwe ? ludzie! miejcie troche godnosci - zrobcie cos sami a nie kopiujcie od innych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: logo f1 prawko i statystyki zdawalności IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 00:26 Logo to jeszcze nic.Jakie konsekwencje może ponieść Osk reklamujący się że ma 95% lub coś koło tego zdawalności? Bo w Sosnowcu 90% Osk robi sobie taką reklamę a okazuje się że w rankingu zdawalności Osk najlepszy ma koło 60%. Przecież to jest jawne oszustwo klienta. Chyba reklamy o fałszywej treści są zabronione?Jeszcze dodam że wszystkie posiadają model auta taki sam jak na egzaminie co też w wielu przypadkach nie jest prawdą( sprawdziłem). Po takich jazdach gdzie byliśmy zapewniani że będziemy jeździć modelem zgodnym z egzaminacyjnym proponowałbym żądać zwrotu gotówki. To jest niewywiązanie się z umowy handlowej, każdy sąd konsumencki przyzna wam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubie... Re: logo f1 prawko i statystyki zdawalności IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 11:24 zgadzam się z tobą! uważam jednak że jeżeli kursant jest oszukany bo zapewniali go że maja taki sam samochód jak na egzaminie a okazuje się że toyota jest np 5biegowa a nie 6 biegowa to zwrot pieniędzy powinien być przed jazdą a nie po jeździe. poza tym właśnie te szkoły jazdy które oszukują i jeżdżą toyotami 5 biegowymi zaniżają ceny bo robią jazdy po 40 zł przez co odbierają pracę dobrym instruktorom za 5 zł nikt jeździł nie będzie... wystarczy pomyśleć... 1 litr paliwa to 5 zł, na 1h jazdy potrzeba 1,2-3 litry paliwa , więc samo paliwo to jest już jakieś 15 zł, praca instruktora to kolejne 15zł/h licząc z podatkiem i składkami zus to już mamy 30 zł. do tego eksploatacja i amortyzacja samochodu, trzeba robić przeglądy, odkładać na nowy czy spłacać kredyt/leasing kolejne 10zł czyli mamy już 40zł i ZERO zysku, a trzeba jeszcze zapłacić za wynajem bura i placu manewrowego i za coś jeszcze żyć! wiec dołóżmy kolejne 10 zł czyli mamy 50zł/h i praktycznie ZERO kokosów z tego!!! 30h jazd na kursie to już 1 500zł a do tego wykłady i pomoce, egzamin wewnętrzny czyli kurs na prawo jazdy powinien kosztować ok 1 700zł Urząd skarbowy powinien się wziąć za tyłki tym co robią kursy po 1 200zł, jazdy dodatkowe po 40zł Ludzie, cała Europa z nas leje że w Polsce kursy prawa jazdy są po 300euro!!! A instruktorzy to nie NAUCZYCIELE tylko DZIADY pracujący za drobne, na śmietniku zbierając makulaturę i butelki można lepiej zarobić... Nawet na Ukrainie czy w Rosji kursy pj są droższe niż w PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: logo f1 prawko i statystyki zdawalności IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 13:01 i tutaj sie zgodze z toba a co dopiero jak robia kursy po 990zł przeciez trzeba dokladac do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan wyscigow Re: logo f1 prawko IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 04:35 ponawiam pytanie: czy logo nauki jazdy F1 nie jest plagiatem z wyscigow formuly 1 ? czy to nie jest bezprawne wykorzystywanie cudzych praw autorskich / patentu dla wlasnych korzysci materialnych? gdzie sie zglasza takie naduzycie? czy naprawde tak trudno wymyslic wlasne logo dla swojej firmy? trzeba bylo sciagnac brutalnie logo oraz nazwe ? ludzie! miejcie troche godnosci - zrobcie cos sami a nie kopiujcie od innych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Ola stanowczo odpada !! IP: *.telpol.net.pl 28.03.11, 15:51 Do Oli nawet nawet nie zaglądajcie z kilku powodów: 1. Państwo W. prowadzący szkołę są zainteresowani WYŁACZNIE własna wygoda i kasą. To jedyna znana mi szkoła ( a zanim zdałam miałam kontakt z kilkoma), w której NIE przyjeżdża sie po kursanta. Trzeba sobie dojechać do centrum Sosnowca, a stamtąd do WORD daleeeko i mało czasu zostaje na ćwiczenie tras egzaminacyjnych, zwłaszcza, że jeżdżą tam okrężna drogą. Wszystko obliczone na zasadzie "nie nauczy się - kupi dodatkowe lekcje" 2. Kantują na czasie lekcji - przychodzi się do biura, pan W mówi, że tak, zaraz zejdzie, plotkując beztrosko z żoną, zanim zejdzie mija 10 minut lekcji, kończy nawet do 15 minut wcześniej (znaczy chciał, nie pozwoliłam, wymusiłam jeszcze krótką rundkę po centrum) 3. Nie uczą manewrów. Od mniej wiecej połowy zajęć prosiłam, żeby mi pokazał parkowanie równoległe, bo to trudne, ale ciągle mówił, że najpierw plac, bo jak z placu nie wyjadę to nic mi po parkowaniu, za plac wziął się 3 lekcje przed końcem, w ciągu kursu u nich parkowałam równolegle RAZ. Prośbę, zeby jeszcze, bo nie całkiem załapałam i nie widze tego co powinnam (zwłaszcza, że szarpał mi przy tym za kierownicę) zignorował 4. raz spóźniłam sie na lekcje, czeski błąd, źle sobie zapisałam godzine, przyszłam godzine za późno, byłam umówiona na dwie. Liczyłam, że choć jedna odzyskam. Pani W powiedziała mi, że nic z tego, bo jak nie przyszłam, to mąż zadzwonił do kogoś innego, kto był po mnie i przesunął, własnie odjechał - znaczy dwie osob zapłaciły za tę sama godzinę, a oni mieli godzine więcej na gruchanie. Nie odzyskałam ani kasy, ani lekcji 5. Pani W nawet na czasie wykładów kantuje, zaczyna późno, kończy wcześnie, a połowę załatwia filmami z czasów chyba późnego Gierka, wykłady nudne, przy dodatkowych pytaniach się miesza STRATA PIENIĘDZY, GDYBYM POPRZESTAŁA NA ICH LEKCJACH DO DZIŚ ŚMIGAŁABYM NAJWYŻEJ ROWEREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.centertel.pl 28.03.11, 22:00 Uważajcie na LEDA na zagórzu. Komornik w asyście policji zabrał im już jedno auto więc jak nie chcecie stracić kasy to zmieńcie ośrodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 29.03.11, 09:38 oj nieładnie tak kopać nawet powiedziałabym OBRZYDLIWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 29.03.11, 09:45 "( a zanim zdałam miałam kontakt z kilkoma)" powiedz z jakimi jeszcze miałaś kontakt i dlaczego. bo skoro masz takie rozeznanie to rozumiem że ten kontakt był "bliski" tzn i teoria i jazdy, w każdej z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.04.12, 17:46 Brak słów chodzi tylko o te jazdy,żeby wykupić przynajmniej za 400 zł to wtedy ci wydadzą zgodę na egzamin.Że nie ma na to mocnych i nie wymyślą jakiegoś bata żeby instruktorzy wyuczyli kursanta w godzinach zapłaconych za kurs.Rozumiem trudne przypadki...ale żeby wszyscy uczęszczający do tego ośrodka to chyba coś nie tak. Zasada jest prosta czym szybciej wyszkolisz kursanta tym mniej zarobisz. Prawdopodobnie w każdym ośrodku jest podobna sytuacja bo nie ma przepisu na to...chyba, że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.quarto.pl 18.04.12, 23:43 Czyżbyś kupił kursik z Gupona za 700 zł ??:)) Jak tak to co się dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.net.stream.pl 03.04.11, 12:54 Polecam firmę DANKAR w Sosnowcu .Pełen profesjionalizm. Instruktor w dużej mierze inspiruje do własnego myślenia w czasie jazdy co potem owocuje w końcowych etapach i na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.11, 10:34 Również polecam Dankar = D Normalne podejście do człowieka. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 15:30 Chodziłem na kurs do f1 , Łukasz szkoli ok , ale ciężko załatwić z nim jazdy {poza tym ma od tego ludzi] Adam dobrze szkoli i na tym koniec , nie polecam Pawła cham i cwaniaczek .Po 3 niezdanych egzaminach wykupiłem 4 h w SAMMAR Dąbrowa Górnicza. Jazdy 40 zł/h Toyota Yaris.Przyjeżdżają do Sosnowca przed umówionym czasem, a szkolenie - w cztery godziny nauczyli mnie tyle co w 15 h w f-1. Polecam bo dzięki nim zdałem przy 4 podejściu.Jakiego instruktora bym polecił- jeżdziłem z dwoma i każdy z nich miał super podejście, ale z tego co słyszałem każdy instruktor, który tam pracuję wie ,za co bierz kasę,a to znaczy za naukę - czego niewiedzą w f-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.11, 13:55 nigdy nie cieszył sie dobra opinia !!!Chyba zartujesz!!!!!! ja zdałem w OLI za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony a po za tym w OLi maja tyle kursantów ze inne osrodku moga pomazyc Odpowiedz Link Zgłoś
inio7 Re: Ola stanowczo odpada !! 26.12.14, 21:35 Tak sobie przegladam te stare opinie i az mi sie smiac chce. Gdyby Ola byla taka fantastyczna to istnialaby nadal a zwineli manele i slad po nich zaginal, bo tak jak wyzej napisano 1. Nie uczyli manewrow @. Bezczelnie skracali czas lekcji 3. Atmosfera na jazdach szczegolnie z pania Ola to porazka a darcie japy na kursanta to u niej standard, slowem kompletny brak szacunku do klienta. 4. Nastawienie wylacznie na kase. Jesli ty bubu zdales/las za pierwszym razem po jazdach u Oli to nie z powodu dobrze wykonanej przez nich pracy, ale dzieki temu, ze jestes wybotny/na w tej kwestii i masz wrodzony talent. To drugie wydaje mi sie jednak malo prawdopodobne, bo gdyby tak bylo to zauwazylbys jak robia w balona na jazdach. A nauka ruszania z recznego pani Oli to byl juz szczyt glupoty - trzymanie w gorze recznego z wcisnietym guzikiem az do zmiany swiatel lub mozliwosci wlaczenia sie do ruchu. I ta kobieta sie chwalila, ze ma egzaminatora - smiech na sali. Nie sadze zeby ja ktorykolwiek dyrektor WORD zatrudnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ola stanowczo odpada !! IP: *.play-internet.pl 10.07.15, 18:28 Omijacie F1 strata czasu i wielka porażka. Jazdy za każdym razem z innym instruktorem i cały czas by jeździli tylko na łuk. Zero tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz. Re: Vmax - Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 21:18 Ja również polecam v-max, zwłaszcza Marcina, fantastyczny instruktor naprawdę zna się na swojej pracy, doskonale potrafi wytłumaczyć. W dodatku to po porosty świetny facet i da się z nim też normalnie pogadać w czasie jazd. Ja zdałem za pierwszym razem i wiem, że to jego zasługa. Polecam! P.S Kat. B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ola odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 20:19 Ja też niedawno skończyłem kurs w Oli. Żałuję tylko, że wcześniej przeczytałem forum. Jeździmy 45min zamiast podanej choćby w reklamach na przystankach godziny zegarowej, zaczynamy jazdę 5po, bo choćbyś nawet przyszedł za 5, to musisz sobie poczekać. Mamy 29 zamiast 30 godzin bo jedna na egzamin wewnętrzny którego nie było. Pan Tadek, tak jak już tu sporo osób napisało faktycznie stresuje podczas jazdy. Nie pokazali mi praktycznie żadnej trasy egzaminacyjnej, szczerze mówiąc widać że już im się nie chce. Dobierałem potem w F1 i naprawdę byłem zdziwiony różnicą w poziomie nauki. Nie wiem jak u innych bo tylko te z tymi dwiema miałem do czynienia, ale tak jak w temacie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Ola odradzam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.11, 13:50 Jaro zgadzam sie z toba ,ja tez na moje nie szczescie poszłam na kurs do Oli.Pan T. to chyba nie wie poco tam jezdzi i siedzi i co tam robi,kompletna kapa,zero profesjonalizmu,totalne olewanie kursanta,manewrów nie ucza wogóle,praktycznie nie umiałam nic idac na pierwszy egzamin byłam zielona!!!!!! Nawet kiedy upomniałam sie zeby wiecej czasu poswiecac na manewry to zawsze mnie czyms zbywali.Pani A. tylko umie obgadywac inne szkoły jakie to one sa złe i jak zle ucza kursantów,natomiast ona sam zupełnie sie do tego nie nadaje.POPROSTU MASAKRA.Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi tego osrodka .!!!!!! Dodatkowe godzinki wykupiłam w Sammarze w Dabrowie,jestem bardzo zadowolona,maja rewelacyjne podejscie do kursanta i ucza WSZYSTKIEGO dokładnie ,przedemna drugie podejscie i jestem dobrzej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Ola odradzam IP: *.centertel.pl 18.08.16, 11:10 Ja z panem Tadeuszem jazdy wspominam fajnie , ale nic mnie nie nauczył XD ale za to Olka jak zobaczyła że Tadek mnie traktuje po "miłemu" to już miałam u niej przewalone .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.11, 11:54 Polecam GT Prawko ;) www.gtprawko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 18:30 a kto poleca? kolejny wlasciciel osrodka? nie potrafisz napiszac "zapraszam do siebie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.11, 08:18 Oj instruktorzy instruktorzy, połowa wpisów to od was, co do zdawalności, naprawdę zależy od podejścia instruktora jak i KURSANTA !! Każdy ośrodek cieszy się ze zdanego za 1 razem przez kursanta egzaminu, lecz dobrze wszyscy wiecie że nie jest tak zawsze, dochodzą nerwy, stres i popełniamy głupie błędy i koniec (często w końcówce), ale zachwalanie swoich ośrodków - JAWNE ZACHWALANIE jest nudne na tym forum. I zamiast zrobić związki OSK jak mają co niektóre województwa to wielka walka i grabienie do siebie od nowego nowe autka i zamiast walczyć razem zostaniecie pojedyńczo pokonani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 20:42 Podzielam opinię obserwatora. Wojna między firmami nic nie daje. Ja zdawałem kilka razy w 80procentach to stres , 10 to niewiedza, a następne 10 to nieprzychylność egzaminatora.Jeżeli kursant uważa , że instruktor żle przekazuje wiedzę zawsze może upomnieć się o innego.Jeżeli to nic nie da może wykupić dodatkowe jazdy w innym ośrodku najlepiej u konkurencji, żeby mieć porównanie, bo prawda jest taka, że po 30 godzinach dobrym kierowcą się nie będzie. Ja od siebie zaproponowałbym żeby kursant w cenie kursu mógł pojeżdzić dodatkowo 5-8 godzin jako pasażer, co daje spojrzenie z innej perespektywy - możemy wtedy dojrzeć to czego często nie widzimy zza kierownicy. Życzę wszystkim kursantom udanych bezstresowych egzaminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 01:01 Obserwacja z fotela pasażera pozwala poznać tj przestrzeń na której się jeździ, bo nie powiem w tym momencie Dąbrowa Górnicza to istna makabra pod względem lini, pasów, nawet dla instruktorów (ktoś może się orientuje, kiedy malowanie pasów ?? ), ale to jedno a drugie to brak presji i swobodne rozmyślanie nad sytuacją panującą na drodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.fucio.net 12.11.12, 13:57 elkar na pogoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 15:22 Wykupiłem jazdy przed egzaminem w F1 . Zapewniono mnie, że będę miał nową toyote, które jest od paru tygodni na egzaminie, a tu niespodzianka podjeżdża stary 5 biegowy złom. Mało tego instruktor pan Piotr zamiast uczyć to co chwila telefonik i opowiastki o niedawnej imprezie. Jeśli ktoś uważa, że to dobra szkoła to chyba nie miał porównanie z inna szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suby Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 79.175.229.* 09.08.11, 09:25 Polecam OSK Łukasz w Sosnowcu, wczoraj miałem egzamin, zdałem bez problemu za pierwszym razem, polecam instruktora Łukasza Sikorskiego, wszystko wytłumaczy dobrze i zrozumiale :) Odpowiedz Link Zgłoś