Dodaj do ulubionych

Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie miny.

IP: 81.15.226.* 03.11.05, 12:39
Hihihihi....Ci co posłuchali KRACHA , nie mają powodów do radości. Od 27
bardzo duże wzrosty. Sporo kasy przeszło im koło nosa. Mi też przeszło, wiec
też się "cieszę" ech, szkoda. Teraz bedę wiedziała, że jak KRACH pisze
kupować to trzeba sprzedawać, a jak pisze sprzedawć, to nigdy pod żadnym
pozorem, nie sprzedawajcie!!!!! Pozdrawiam kochane forum. Cmok, cmok,
smok.:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: soros Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:52
      Pierwsza zasada brzmi: nie słuchaj nikogo - myśl sam.
      Dajcie więc spokój Krachowi, zacznijcie myśleć samodzielnie i nie zrzucajcie
      odpowiedzialności na kogoś innego.
      Każdy ma prawo się mylić.
      Nie myli się ten kto nic nie mówi i nic nie robi.
    • Gość: PAWEL Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:53
      KRACH to burak którego trzeba unikać. Wielka szkoda że na forum nie ma jakichś
      filtrów. Od razu ustawiłbym je aby nie wyświetlały wypowiedzi tego
      WIEŚNIAKA ! ! ! Ależ ja go nienawidzę. Bardziej nienawidzi go pewnie tylko jego
      rodzina. Jak on im serwuje takie gadki przy stole to wpółczuję im.

K R A C H ty S K U R . . .
      • Gość: Greg Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:49
        Epitety rzucane w stronę Kracha niczemu nie służą, obnażają jednak wasz brak
        myślenia i sugerowanie się sugestiami i opiniami innych. Jak napisał Soros -
        trzeba myśleć samemu. Jeśli straciliście kasę to tylko Wasza wina, przecież to
        nie Krach akceptował zlecenia!
    • Gość: woody Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 13:10
      Chyba tylko naiwni i głąby sugerują się opiniami człowieka , któremu wydaje
      się, że perfekcyjnie zna giełdę i jej machanizmy.Taki kulwa jego nać Leonardo
      da Vinci GPW.
      • Gość: AntyKrach KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:24
        Chodzą słuchy po biurach maklerskich, że KRACH zna notowania indeksów do roku
        2061. Podobno był swoim Kaszlem 126p w przyszłości i teraz wykonał powrót do
        przeszłości IV. Bardzo szczegółowe z analizą finansową przedsiębiorstw itd.
        Podobno ma zebrać za sprzedaż tych analiz okrągłą sumkę. Ach ten KRACH -
        WYROCZNIA GPW.
        • Gość: Laikonik Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: 81.15.226.* 03.11.05, 15:08
          Super wpis! Hahahahahahahahahaha.:) To dopiero teraz nam o tym mówisz?! Żebym
          ja to wiedział wczesniej.:)
          • Gość: AntyKrach Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:18
            Notowania te krążą już po Internecie. Ja np. ściągnąłem sobie Kazaą notowania
            GANTa i PEKAO do roku 2031. Mam nadzieję, że KRACH wybiera się jeszcze w podróż
            w FUTURE, to ściągnę coś jeszcze dla dzieciaków.

PS: Czy ma ktoś może notowania KRACHa dotyczące BIOTONU w latach 2007-2011 ?
            • Gość: Pol Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:49
              a gdzie przepraszam wszyscy byliscie, jak gielda leciala w dół? Dlaczego nikt
              nie potrafil podjac polemiki z Krachem?

Nie usprawiedliwiam Kracha - bo jego poglądy, pomimo iz czesto logiczne, sa
              zbyt stanowcze. Jak to juz ktos tutaj powiedzial - w analizie technicznej kazdy
              widzi to, co chce widziec. Cos w tym jest.
              • Gość: AntyKrach Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:05
                A co Ty go bronisz??? Liczysz, że dostaniesz od niego te analizy na pół wieku?
              • Gość: elek Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:07
                Kto i jak nie potrafił podjąć polemiki? Poczytaj sobie Kolego poprzednie wątki.

Ja zawsze radzę takim, którzy twierdzą, że wiedzą zawsze wszystko, aby zrobili
                sobie korekcyjne odbicie. Najlepiej młotkiem w głowę
              • Gość: iko Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 03.11.05, 16:12
                Podpisuje sie pod wypowiedzia Pol'a.
                Przyznam, ze mnie miejscami KRACH rowniez denerwowal. Pewnoscia siebie i swoja
                nieomylnoscia, ale to nie powod aby go teraz w ten sposob traktowac. Mozna sie
                z nim nie zgadzac, ale trzeba poprzec to argumentami.Gdy pisal swoje
                ostrzezenia, niewielu mialo ochote polemizowac.
                Skad takie optymistyczne hurra? Patrzycie na indeksy i "sky is the limit"?
                Czyzby nikt z Was nie dostal jeszcze porzadnie po kieszeni na GPW?

Pozdrawiam
                • Gość: elek Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:17
                  Kiedyś mówiono mi (a był to rozmówca obyty w temacie, nowojorczyk zresztą),
                  że prawdziwa hossa mnoży kursy przez dwa, może nawet trzy.
                  Może więc ceny naszych akcji nie poszybują do nieba, ale jeszcze chyba nie
                  zaczną spadać jak kamień.
                  • Gość: olab Re: KRACH - BACK TO THE FUTURE 4 IP: *.chello.pl 03.11.05, 20:24
                    witam
                    jestem tu pierwszy raz na forum,
                    prowadze wlasna strone z analiza techniczna;
                    jezeli ktos jest chetny wymienic uwagi i doswiadczenia
                    zapraszam na www.olab.republika.pl/
                    pozdrawiam
                    olab
    • Gość: KRACH Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 22:02
      no cóż widze zbiorowisko debili, psycholi i zwykłych bankrutów. Cieszy mnie
      wasza żałosna irytacja, znaczy że tracicie, może nawet bankrutujecie. Żenada.
      Ciekawe tylko jakieś 3 osoby na tym forum ma coś do powiedzenia. Bessa będzie
      głeboka
      • Gość: olab Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.chello.pl 03.11.05, 22:51
        mozesz ocenic moje prognozy: www.olab.republika.pl/
        pozdr
        • Gość: KRACH Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:12
          stronka dobra od strony merytorycznej, dużo wykresów. I oto chodzi. Co do
          prognoz zgadzam się z możliwością takiego scenariusza, korekta a potem wzrost
          do 2450, i podwójny szczyt, albo fala nieco go naruszająca.
      • Gość: elek Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:08
        Panie Krachu, proszę trzymać nerwy na wodzy.

Na razie bankrutami mogliby się czuć ci, którzy uwierzyli w Pańskie prognozy
        wilkich spadków i otworzyli krótkie pozycje na kontaktach terminowych lub
        kupili opcje sprzedaży z wysoką ceną wykonania.
    • Gość: Tytus Re: Ci co posluchali KRACHA mają teraz głupie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:58
      i tak wasze emocje bedą falować wraz z ruchami na giełdzie,
      od euforii do depresji. obserwujcie trendy główne i wg
      niego inwestujcie, bo przy szerokich bocznych ruchach
      ( a tak się właśnie zapowiada że teraz będzie - szeroka konsolidacja)
      zostaniecie wiecznymi flustratami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka