Gość: Aśka Re: TETA?? IP: *.c241.petrotel.pl 15.12.05, 19:11 Mat, widocznie znawcy giełdy nie kupili tych akcji, coś mi się wydaje, ze tylko my mamy ich trochę. Ale nie martw się za bardzo, chyba ze nastawiałeś się na szybki zysk.To dobra spółka informatyczna,odbije, ale musimy poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: TETA?? 15.12.05, 19:14 nie martwcie sie, jeszcze moj brat ma tetę. Codziennie mi powtarza ze on wie ze ona niedlugo poszybuje do gory, nie wiem skad on to wie, ale zazwyczaj sie sprawdza to co mowi. :) pozdrawiam wszystkich tetaczy Odpowiedz Link Zgłoś
drugidotyk Re: TETA?? 15.12.05, 19:22 Tete ma jeszcze Enterprise Investors i to około 2 mln.szt i zapowiada że chce się pozbyc tego pakietu.No ale to było napisane w prospekcie emisyjnym że zamierza sie pozbyć całego pakietu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: TETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:29 0,5ml obrotu dziennie i niżej nie spada ???????????? od paru dni??????kolesie zfunduszy i banków czyli spekuła kumulują - bezpieczna lokata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: TETA?? IP: *.icpnet.pl 15.12.05, 19:30 W II-giej połowie grudnia ma być podobno komunikat spółki dotyczący zysku za 2005r. I chyba będzie pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz G. Re: TETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:16 Czytam tu i ówdzie o spólce TETA i doczytałem sie na innym forum o sprzedazy akcji przez fundusze (zweryfikowałem, tak sie stało 6-7 grudnia). Fundusze rzadko sprzedaja akcje z niewielkim zyskiem chyba ze nie widza szans na wzrosty. Ponadto w styczniu zwykle fundusze wyprzedaja akcje i jest duża szansa ze TETA spadnie jeszcze bardzo mocno. Niestety pozbywam się TETY a wszytskim trzymającym życze zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: TETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:09 Co prawda mam tego na tyle niedużo, że jeśli się mylę to nie będę bardzo płakał, ale wydaje mi się, że ta spółeczka jest idealna do kupienia (przejęcia) przez kogoś dużego. Ma dobry produkt, z dobrej, modnej branży, sporo zdywersyfikowanych klientów i dość szeroki rynek do pozyskania jeszcze. Nie zdziwię się jeśli w najbliższych miesiącach znajdzie się kupiec. A wtedy poszybuje ładnie. Zaś fundusze się wyprzedają zgodnie z prospektem i wg mnie z godziwym zyskiem. Nie zapominaj, że one włożyły w Tetę pieniądze długo przed giełdą. pozdr. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz G. Re: TETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:15 Fundusze wyprzedają sie zgodnie z prospektem emisyjnym to fakt, ale zawsze najwieksza wyprzedaz przez fundusze jest w styczniu. Do stycznia juz tylko kilka sesji. Dlatego mniemam że kurs spadnie w styczniu do około 9zł, bo razem z funduszami sprzedawac zaczna panikarze. Zycze dla TETY jak najlepiej, ale w poniedziałek odbijam w bardziej dochodową spóleczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: TETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:42 faktem jest, że nie jest to spółka, na której można zarobić 30% w dzień - choć raz tak było :), ale myślę, że średnioterminowo będzie fajnie. Cóż - czas pokaże. pozdr, Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: TETA?? IP: *.c240.petrotel.pl 18.12.05, 09:13 A ja nie sprzedaję.POczekam pewnie troche, moze rok, ale myslę, że bedzie warto. Odpowiedz Link Zgłoś