Gość: Witia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:53 Czy zna ktoś jakiś program do symulacji, śledzenia portfela itp. Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krajek Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:18 na euro.bankier.pl jest taki wypasity na biznes.onet.pl tez jest ale troche gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:41 Nie wiem czy do tego porzebny jest zaraz jakiś specjalny program. Mnie wystarcza arkusz kalkulacyjny Excela z wpisanymi kilkoma, na może kilkunastoma formułami. Dzięki temu mam : zysk czy stratę na każdej tranzakcji i na wszystkich tranzakcjach razem, zarchwizowane wszystkie zakończone tranzakcje, zysk lub stratę w danym roku i jeszcze kilka innych danych. Nie wiem jak Tobie ale mnie to zupełnie wystarcza. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Program do symulacji IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.01.06, 08:36 jA mam to wszystko w systemie internetowym maklerskim :) w BPH:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:54 Ja mam "swój portfel" w BOŚ ale brakuje mi w nim wielu opcji. Miedzy innymi przeprowadzania symulacji typu : przy jakich cenach posiadanych akcji wyjdę z tranzakcji na 0 lub z pierwszym milionem w kieszeni. Nie mogę też doszukać się tam jakiegoś archiwum z moimi akończonymi tranzakcjami oraz tego jak kwotowo i % z nich wyszedłem ( zysk czy strata i w jakiej wysokości ) Dlatego "wziąłem sprawy w swoje ręce".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 16:38 spróbuje zmierzyć się z arkuszmi kalkulacyjnymi, jak będę miał problemy poproszę o pomoc, a na razie dziękuję wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:03 mam taki problem w arkuszu Excela. Po wprowadzeniu formuły : komórka C = komórka A podzielona przez komorkę B, w komórce C pojawia mi się #DZIEL/0!, czyli błąd dzielenia przez 0. Po wprowadzeniu danych do komórek jest już ok ale ja chciałbym zeby nie wyświetlał mi się ten błąd nawet dla pustych komórek, lub z wartością 0. Czy ktoś mógłby mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:32 =IIF(KomorkaB=0;0;KomorkaA/KomorkaB) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:35 chyba coś źle robię bo po wpisaniu formuły którą przysłał Greg wyświetla mi się błąd #NAZWA. Oczywiście słowa "komórka" zastępuję adresami komórek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Program do symulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:47 =JEŻELI(B=0;0;A/B) Odpowiedz Link Zgłoś