Gość: I CO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:37 I co wy o tym myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $$$ Re: Hutmen-????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:57 Nabili leszczykow na akcje i sie smieja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Hutmen-????? IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 17.01.06, 20:47 Jestem odmiennego zdania a rzadko się mylę,to leszcze nabiły się dzisiaj w butelkę jak zwykle sprzedając na spadku.Jak to dobrze ,że takie rybki są .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I CO Re: Hutmen-????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:58 WLaśnie też z tą myślą kupiłem po 30.50,bo zauwarzyłem bardzo duże kupno po30.00 i się nie załapałem bo coś dzisiąj system wolno chodził.Też tak myślę bo spółka ta bardzo dlugo stojała w miejscu .Cena ok,30zł.to nie jest wyssoka,porównując Skotana ,Alchemie.Boryszew.Wszystkie są po splicie akcji,a ta jeszcze nie.Może być dopiero wystzał,musi jak kaZda swoje wzrosty i korekty zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Hutmen-????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:18 Hejka, a masz gdzies tlumaczenie tego na polski ? Odpowiedz Link Zgłoś