12345mieszko 21.01.06, 16:24 Polska to nie Ameryka.W Europie jest dobrze i u nas także będzie dobrze.Do piątku 27 stycznia przekroczymy 3000 pkt. na WiG-u 20.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamigo1 Re: bez paniki 21.01.06, 18:25 oczywiście możesz zignorować fakt, że w poprzednich 100 przypadkach tak ostrych spadków za oceanem 98 kończyło się spadkami również w europie. Kolor który dominuje na piątkowych noowaniach w unii też mi zielonego nie przypomina. Ale może ja jestem daltonistą. Czy mógłbyś pokusić się o jakieś uzasadnienie dlaczego uważasz, że wig20 przekroczy 3000 do końca tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
vertical1 Re: bez paniki 21.01.06, 18:57 Ostatnio jak spadał NIKKEI na pysk wszyscy pidsaji że jutro pogrom u nas. Jak było u nas każdy widział, kolejne rekordy. Teraz jak W USA żle wszyscy pisząa w poniedziełek początek BESSY. Mysle że istotnie w poniedziełek WIG 20 otworzy sie na minusie ale to tylko skłoni do zakupów po nizszych cenach i nie sądze abyśmy na zamknięciu byli poniżej 1,5%. Zbliżają się terminy ogłaszania wyników a te zapowiadają się bardzo dobrze. Głębsza korekta? - być może ale w połowie lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
kgrigori Re: bez paniki 21.01.06, 19:40 O korekcie w połowie lutego mówi się od kilku miesięcy i na pewno jej nie będzie w lutym,bo w lutym będziemy już po korekcie. Od poniedziałku "ZWAŁA ŻE GŁÓWA MAŁA!!!" Odpowiedz Link Zgłoś