greerg 26.04.06, 08:17 Jak myślicie odbije się w najbliższych dniach. Może dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juancruz Re: Millenium 26.04.06, 09:21 technicznie raczej nie dzis, ale wg mnie to kwestia piatku czy poczatku przyszlego tygodnia czas na dobranie jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Millenium 27.04.06, 11:04 Kupilem za 6,90 - uwazam ze na tym sie zarobi. Nie podoba mi sie tylko formacja na wykresie - mozemy dojsc do wsparc na 6,50 i 6,10 - oby nie :( W sumie to super papier dlugookresowy a nie ma nim wielkiego zainteresowania na tym forum - dziwie sie. Jesli zdąże to w tym tygodniu jeszcze go dokupię po 6,90 warto IHMO. Odpowiedz Link Zgłoś
juancruz Re: Millenium 27.04.06, 11:44 2 dni temu byl piekny dzien na dobieranie... Szkoda, ze nie mialem za co... Ale masz racje - dlugoterminowka, ktora sama pracuje. W sumie nie trzeba sledzic co sie dzieje no chyba, ze sie chce dobrac czekam na 5 maja na wyniki Q JC Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Millenium 27.04.06, 13:25 Tak - jestem troche zmęczony ciągłą huśtawką, zostawie sobie ze 3 papiery ( głownie Milenium moze Jago i TUP ) przeniose 60% do funduszy i na 3-4 miesiące dam sobie spokoj z ruchami w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś