Dodaj do ulubionych

Bioton- pp

21.07.06, 21:06
Mam pytanie. Zapisałem się telefonicznie na nowe akcje. Pobrali kasę, są w tej
chwili opłacone i zablokowane.Niby wszystko w porządku, ale ja mam cień
wątpliwości. Przycież kiedyś trzeba było to zrobić osobiście w biurze
maklerskim. Co o tym sądzicie?

Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko.
Obserwuj wątek
    • ksawon Re: Bioton- pp 21.07.06, 21:21
      Ciesz się. Chociaż zablokowane masz, a mi zniknęły :|
      • dopra Re: Bioton- pp 21.07.06, 21:45
        no właśnie jest jakiś gnój, w BZWBK wogóle nie ma mimo że pobrali mi kasę na
        pozostałe akcje, macie tak samo??
        • adamlysy Re: Bioton- pp 21.07.06, 22:00
          mnie w mbanku poinformowano, ze nie beda widoczne...

proponuje zachowac najwyzszy stan spokoju ;-)
          • tonyhowk1 Re: Bioton- pp 22.07.06, 22:27
            bioton będzie róśł do około 4 zł do końca roku a o prawa poboru nie martwcie się
            wszystkim po równo rozdzielo.
    • ahead1 Re: Bioton- pp 22.07.06, 22:48
      Nooo Byczysko kto jak kto ale ty z takim pytaniem??:)
      Spokojnie Panowie i Panie niedlugo wszyscy dostana po tyle po ile sie zapisali.
      To ze zniknely JPP nic sie nie martwcie bo niebawem pojawia sie PDA.

Z parkietowym pozdrowieniem Byczyska, Ahead1
    • byczysko1 Re: Bioton- pp 24.07.06, 19:03
      Zapis zrobiłem zgodnie z instrukcja maklera przez telefon .A watpliwosci mam
      dlatego ,ze zawsze sie to robilo osobiscie.Mogł mnie któryś nieuk wprowadzić w
      bład.No wiec pytam jeszcze raz. Czy zapisywaliscie się osobiście czy telefonicznie?
      Z parkietowym pozdrowieniem.Byczysko
      • ksawon Re: Bioton- pp 24.07.06, 19:05
        Ja przez Internet (DM BZWBK).
    • ahead1 Re: Bioton- pp 24.07.06, 19:27
      Kiedys bylo duzo inaczej Byku:) nie chce tu zgrywac jakiegos
      wszystkowiedzacego, ale na chlopski rozum skoro zadzwoniles do swojego biura,
      przyjeli zamowienie, zablokowali srodki, to teraz tylko czekac jak kazdemu z
      nas niebawem sie pojawia... bodajze w piatek. Moze w niektorych biurach tak
      jeszcze jest, ale np. w moim "profesjonalnym" mbanku:P wystarczy zadzwonic.
      Taka inforamacja powinna byc zreszta na stronie twojego biura maklerskiego.
      Pozdrawiam
    • pafcio1974 Re: Bioton- pp 26.07.06, 09:22
      Mysle ze Bioton zleci na 1 zł
      • racheela Re: Bioton- pp 26.07.06, 09:36
        hahaha, Ty lepiej nie myśl.
      • citro1 Re: Bioton- pp 26.07.06, 10:36
        Hej Pafcio! Ty sobie myśl co chcesz,ale głośno tego nie mów, bo Cię tu zaraz
        zjedzą.A mi się tak podoba Twój nick,jak się pojawia zaraz mam uśmiech na
        twarzy.
        • pafcio1974 Re: Bioton- pp 26.07.06, 10:58
          Zgodnie z moimi danymi po wejsciu nowych akcji cena na 1 zł. Wtedy nalezy
          kupować.
          Bioton może i przyniesie zysk ale za 3 lata ( 4 zł).
          • citro1 Re: Bioton- pp 26.07.06, 11:09
            Pafcio,może to i racja.Posłucham Cię i poczekam na wyniki .A skąd wziołeś tą
            złotówke,a może 0,7 jak wyniki będą nie za ciekawe.
            A tak na marginesie wejście nowych akcji nic tu nie zmienia .
            • pafcio1974 Re: Bioton- pp 26.07.06, 11:33
              To chłodna analiza firmy. Za dużo inwestycji. I zbyt kosztowne. Sam mam Biotka
              i zastanawiam sie czy go nie sprzedać teraz. Czekam z niecierpliością na jakieś
              info.
              • citro1 Re: Bioton- pp 26.07.06, 11:56
                Pafcio o tym to trzeba było pomyśleć jak cena była 32/37.Info?? tych juz było
                tyle,że jedno więcej lub mniej nic tu nie zmienia .Teraz liczyć się będzie kasa
                jaką bioton obiecał inwestorom i tylko kasa.Jak spółka spełni obietnice ,bedzie
                okey,jak przekroczy w co wątpie będzie bardzo dobrze,ale jak nie zarobią to
                nadzieje pękną jak zapałeczki i w tedy cena jaką podałeś jest bardzo realna.Ja
                bioton od dawna uważam za grubo przewartościowany ,ale moge się mylić ,rynek
                pokaże prawde,a jak wiesz z rynkiem się nie dyskutuje.
              • citro1 Re: Bioton- pp 26.07.06, 14:57
                Pafcio napisz jak wyszedłeś na inwestycji w skyeurope - pamiętasz co Ci
                pisałem,pochwal się.
                • pafcio1974 Re: Bioton- pp 26.07.06, 15:44
                  hehehe to moja jedyna wpada jak na razie. Wyszedłem z niej z lekka stratą. I z
                  nauczką na przyszłość.
                  • mmisc Re: Bioton- pp 27.07.06, 17:45
                    A kiedy Bioton ma podac jakies wyniki ?? Z tego co wiem nabrali multum kredytow
                    takze kasiorki bedzie malo, a w zwiazku z tym niektorzy moga peknac i
                    sprzedawac, wtedy cale mopje wypociny szlak trafi :( Ale wiara czyni cuda :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka