aroon7 31.10.06, 11:16 Aktualny kurs: 6,25. Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 11:52 6,40! Chyba jednak warto było za 6,25 kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 12:00 i co, kupiłeś? ja trzymam od 5,50 i czekam na powrót na poziomy powyżej 7 Odpowiedz Link Zgłoś
andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 12:55 Myślę, że dobrze zrobiłeś - na dłuższą metę na pewno. Byłoby super, gdybyśmy wkrótce przebili 6,50 - może nawet dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 06.11.06, 15:48 Jestem już pewien, że dobrze zrobiłeś. Od Twoich zakupów już +10%. Nieźle jak na kilka sesji. Trzymasz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 07.11.06, 09:14 Trzymam i raczej nie sprzedam w tym roku. No chyba że podskoczymy do 10 PLN...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bankowicz Re: MCI - co sądzicie? 08.11.06, 17:59 Polecam, w tym roku jestem już trzeci raz w MCI i chwalę sobie :) Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.col Re: MCI - co sądzicie? 08.11.06, 23:33 bankowicz napisał: > Polecam, w tym roku jestem już trzeci raz w MCI i chwalę sobie :) > Powodzenia ! a nie lepiej raz a dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 00:08 jak tak czytam te wpisy to dochodze do wniosku ze teoria bladzenia losowego bedzie dlugo goscic na naszej gieldzie o ile wczesniej nie bedzie jakiegos tapniecia-polecam ksiazke liczby fibonnaciego -fischera-troszeczke wiecej mozna osiagnac na pewnych relacjach niz trzymac do upadlego Odpowiedz Link Zgłoś
adam.col Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 14:44 plessok pozostan przy tych swoich ksiazeczkach a ja przy swoich inwestycjach srednio a i czasami dlugoterminowych kiedys moze porownamy ;)stopy zwrotu z inwestycji milej teorii Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:32 spolka moze miec dobre wyniki ale rynkiem rzadzi tez psycholagia wiec dzieki wypracowanym metoda mozna znalezc luke i malymi krokami mozna dochodzic do okreslonego celu Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:35 wczoraj budopol ladnie poszedl do gory a dzisiaj znaczna korekta zastosowalem model prosty trzymam -i guzik z tego-wiem jedno ze wole zeby zysk zostal zyskiem a nie zmienil sie w strate-choc jestem na plusie to i tak mam mieszane uczucia do dalszego zwrostu-zobaczymy co przyniesie dzien Odpowiedz Link Zgłoś
adam.col Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:55 plessok napisał: > spolka moze miec dobre wyniki ale rynkiem rzadzi tez psycholagia wiec dzieki > wypracowanym metoda mozna znalezc luke i malymi krokami mozna dochodzic do > okreslonego celu ty w ogole cos wiesz o MCI? Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 17:15 NIE-nie jest w kregu moich zainteresowan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_dufresne nowe info na dobranoc 09.11.06, 23:41 Zarząd MCI Management SA informuje, że w dniu 8 listopada 2006 r. został doręczony do kancelarii prawnej, reprezentującej Spółkę w sporze przeciwko Skarbowi Państwa o poniesione straty i utracone korzyści na akcjach JTT Computer SA spowodowanych jej upadłością w wyniku działań aparatu skarbowego, nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym, wydany w dniu 31 października 2006 r. przez Sąd Okręgowy we Wrocławiu Wydział I Cywilny (syg. akt INc332/06). Jest on wynikiem rozpatrzenia przez Sąd pozwu złożonego przez MCI w dniu 2 października 2006r. Zgodnie z ww. nakazem Skarb Państwa - Dyrektor Urzędu Kontroli Skarbowej we Wrocławiu został zobowiązany do zapłaty 38.512.000,- zł, tj. pełnej kwoty roszczenia, wraz z ustawowymi odsetkami od ww. kwoty (liczonych od dnia 8 czerwca 2006r. do dnia zapłaty) oraz 53.815,- zł tytułem kosztów procesu, w terminie dwóch tygodni (do dnia 22 listopada 2006 r.) albo wniesienia w ww. terminie sprzeciwu do nakazu zapłaty. Jak wskazuje pełnomocnik prawny MCI, nakaz nie jest jeszcze prawomocny i nie może stanowić tytułu zabezpieczenia, wobec wydania go w postępowaniu upominawczym. Zgodnie z art. 505 §1 k.p.c. w razie wniesienia przez Skarb Państwa sprzeciwu, nakaz zapłaty straci moc, a Sąd zarządzi doręczenie sprzeciwu MCI wraz z wezwaniem na rozprawę w wyznaczonym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.col Re: nowe info na dobranoc 10.11.06, 00:00 odwołać sie odwołaja ale MCI sprawe ma wygraną ta kasa już jest ich prędzej czy później Odpowiedz Link Zgłoś
aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 09:28 Dobrze że kupiłem duży pakiet po 6,33. Dzisiaj 8,.. z przodu an 100%, a może nawet więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 11:57 Brak komentarzy? Wymowne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.col Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 14:19 a co tu komentowac ;) wybicie przy takich obrotach zpowiada tylko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś