Dodaj do ulubionych

MCI - co sądzicie?

31.10.06, 11:16
Aktualny kurs: 6,25. Warto kupić?
Obserwuj wątek
    • aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 11:52
      6,40! Chyba jednak warto było za 6,25 kupować...
      • andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 12:00
        i co, kupiłeś? ja trzymam od 5,50 i czekam na powrót na poziomy powyżej 7
        • aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 12:30
          Kupiłem po 6,33.
          • andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 31.10.06, 12:55
            Myślę, że dobrze zrobiłeś - na dłuższą metę na pewno. Byłoby super, gdybyśmy
            wkrótce przebili 6,50 - może nawet dziś?
            • andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 06.11.06, 15:48
              Jestem już pewien, że dobrze zrobiłeś. Od Twoich zakupów już +10%. Nieźle jak
              na kilka sesji. Trzymasz dalej?
              • aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 07.11.06, 09:14
                Trzymam i raczej nie sprzedam w tym roku. No chyba że podskoczymy do 10 PLN...:)
    • bankowicz Re: MCI - co sądzicie? 08.11.06, 17:59
      Polecam, w tym roku jestem już trzeci raz w MCI i chwalę sobie :)
      Powodzenia !
      • adam.col Re: MCI - co sądzicie? 08.11.06, 23:33
        bankowicz napisał:

> Polecam, w tym roku jestem już trzeci raz w MCI i chwalę sobie :)
        > Powodzenia !

a nie lepiej raz a dobrze :)
        • plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 00:08
          jak tak czytam te wpisy to dochodze do wniosku ze teoria bladzenia losowego
          bedzie dlugo goscic na naszej gieldzie o ile wczesniej nie bedzie jakiegos
          tapniecia-polecam ksiazke liczby fibonnaciego -fischera-troszeczke wiecej mozna
          osiagnac na pewnych relacjach niz trzymac do upadlego
          • adam.col Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 14:44
            plessok
            pozostan przy tych swoich ksiazeczkach
            a ja przy swoich inwestycjach srednio a i czasami dlugoterminowych
            kiedys moze porownamy ;)stopy zwrotu z inwestycji
            milej teorii
            • plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:32
              spolka moze miec dobre wyniki ale rynkiem rzadzi tez psycholagia wiec dzieki
              wypracowanym metoda mozna znalezc luke i malymi krokami mozna dochodzic do
              okreslonego celu
              • plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:35
                wczoraj budopol ladnie poszedl do gory a dzisiaj znaczna korekta zastosowalem
                model prosty trzymam -i guzik z tego-wiem jedno ze wole zeby zysk zostal
                zyskiem a nie zmienil sie w strate-choc jestem na plusie to i tak mam mieszane
                uczucia do dalszego zwrostu-zobaczymy co przyniesie dzien
              • adam.col Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 16:55
                plessok napisał:

> spolka moze miec dobre wyniki ale rynkiem rzadzi tez psycholagia wiec dzieki
                > wypracowanym metoda mozna znalezc luke i malymi krokami mozna dochodzic do
                > okreslonego celu

ty w ogole cos wiesz o MCI?
                • plessok Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 17:15
                  NIE-nie jest w kregu moich zainteresowan!!!
                  • adam.col Re: MCI - co sądzicie? 09.11.06, 22:47
                    to po sie tu męczysz
                    • andy_dufresne nowe info na dobranoc 09.11.06, 23:41
                      Zarząd MCI Management SA informuje, że w dniu 8 listopada 2006 r. został
                      doręczony do kancelarii prawnej, reprezentującej Spółkę w sporze przeciwko
                      Skarbowi Państwa o poniesione straty i utracone korzyści na akcjach JTT
                      Computer SA spowodowanych jej upadłością w wyniku działań aparatu skarbowego,
                      nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym, wydany w dniu 31 października 2006
                      r. przez Sąd Okręgowy we Wrocławiu Wydział I Cywilny (syg. akt INc332/06). Jest
                      on wynikiem rozpatrzenia przez Sąd pozwu złożonego przez MCI w dniu 2
                      października 2006r. Zgodnie z ww. nakazem Skarb Państwa - Dyrektor Urzędu
                      Kontroli Skarbowej we Wrocławiu został zobowiązany do zapłaty 38.512.000,- zł,
                      tj. pełnej kwoty roszczenia, wraz z ustawowymi odsetkami od ww. kwoty
                      (liczonych od dnia 8 czerwca 2006r. do dnia zapłaty) oraz 53.815,- zł tytułem
                      kosztów procesu, w terminie dwóch tygodni (do dnia 22 listopada 2006 r.) albo
                      wniesienia w ww. terminie sprzeciwu do nakazu zapłaty. Jak wskazuje pełnomocnik
                      prawny MCI, nakaz nie jest jeszcze prawomocny i nie może stanowić tytułu
                      zabezpieczenia, wobec wydania go w postępowaniu upominawczym. Zgodnie z art.
                      505 §1 k.p.c. w razie wniesienia przez Skarb Państwa sprzeciwu, nakaz zapłaty
                      straci moc, a Sąd zarządzi doręczenie sprzeciwu MCI wraz z wezwaniem na
                      rozprawę w wyznaczonym terminie.
                      • adam.col Re: nowe info na dobranoc 10.11.06, 00:00
                        odwołać sie odwołaja ale MCI sprawe ma wygraną ta kasa już jest ich prędzej czy
                        później
    • aroon7 Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 09:28
      Dobrze że kupiłem duży pakiet po 6,33. Dzisiaj 8,.. z przodu an 100%, a może
      nawet więcej!
      • andy_dufresne Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 11:57
        Brak komentarzy? Wymowne... :)
        • adam.col Re: MCI - co sądzicie? 10.11.06, 14:19
          a co tu komentowac ;)
          wybicie przy takich obrotach zpowiada tylko jedno :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka